- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #43.601
bizde sizi öptük elifcim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim hep mutlu ol insl.
benim tombik böyle sürekli uyanmasa biraktirmazdim ama cocuk tamamen yapisti memeye..
akillandikca iyice istemeye basladi,yazik kendisine ya el kadar bebe iki saat tam uyumuyor.
ayyy canim sorma burnumun diregi sizliyor Deniz agladikca ama onun iyiligi icin bunu yapmaliyim.
biberondan su harici bisi icmeyen cocuk dün gece tüm biberonu bitirdi zamanla alisicak dahada.
yinede sabah ve uyumadan evelki memesini kesmiycem tamamen terkedilmis gibi hissetmesin kendini.
zaten kucagimda icirdim mamasinida hissetsin beni diye.
aman biraz daha yazarsam aglarim ben ya.
ay çilekcim kötü oldum yaa Allah kolaylık versin tekrar
beyazmeleğim buralarda mısın?
canim benim hep mutlu ol insl.
benim tombik böyle sürekli uyanmasa biraktirmazdim ama cocuk tamamen yapisti memeye..
akillandikca iyice istemeye basladi,yazik kendisine ya el kadar bebe iki saat tam uyumuyor.
ayyy canim sorma burnumun diregi sizliyor Deniz agladikca ama onun iyiligi icin bunu yapmaliyim.
biberondan su harici bisi icmeyen cocuk dün gece tüm biberonu bitirdi zamanla alisicak dahada.
yinede sabah ve uyumadan evelki memesini kesmiycem tamamen terkedilmis gibi hissetmesin kendini.
zaten kucagimda icirdim mamasinida hissetsin beni diye.
aman biraz daha yazarsam aglarim ben ya.
mmmfcim ben sana bi şey sormuştum sabah evde doğum günü zor oluyor mu? ona göre dışarıda yapma planımda var
ben çıkıyorum kızlar hepiniz kendinize iyi bakın yarın görüşürüz
andinacım yaz artık ben gelince okurum yada acil bişeyse ara canım
yorgunum ama değdi ,çok memnun kaldılar herşeyden ,..
kaynanama laf sokmayı ihmal etmedim ,geldi herkesten önce saat 11 filandı sabah,ooo çok şey yapmışsın ne gerek vardı dedi ,bende o zamanda yapmadı diyosunuz dedim çıktım mutfaktan ,arkamdan ne zaman demişim ,kime demişim diyodu duymazdan geldim ..:dilcikar:
kabak getirmiş kabak tatlısı yapmaya onca tatlı arasında ,dedim gerek yok birsürü şey var ,yok dedi sever onlar yapıcam ..iyi dedim koydu ocağa pişirdi ,piştikten sonrada diyoki hepsinden güzel de bu oldu ,hiç bişeye gerek yok bu bile yeter ..gelde sinir olma , kaynana işte bir türlü sevemiyosun ,her lafı batıyo ..
bizden böyle ,hepdi gitti ,meloş uyudu ,bende uzattım ayaklarımı yatıyorum..