2008 Kasım Anneleri

ooooooooooooooo melegim fanfini sonrasi bi mutluluk seziyorum sende:) hayirli olsun canim :))

gecemiz cok kötü diildi ama iyide diildi,belki hatirlarsiniz yazmistim biz memeyi birakmaya calisiyoruz

diye.uyumadan evel emzirdim uyuttum bi saat sonra uyandi tabi meme istiyor vermedim ayagima aldim

agladi tabi:( kucagimda gezdirdim filan uyuyttum sonra.bu sekilde iki sefer daha uyandi her defasinda

aglama siddeti artti tabi:( sabah 4.30 gibi 220cc mama icirdim kabul etti az tabi:( sabahta 9 da verdim

mememi nasil emdi anlatamam cok üzüldüm yaaa:( ama bi sekilde bunu düzene koymaliyim yoksa

bizim hic uykumuz yok sabaha kadar memede ve bu meme istegi dürtüsü cocugu hic uyutmuyor.

bir¨süre bu sekilde devam edicem sonrasinda emzirmeden uyutmaya calisicam ve en sonundada

sabah memesini kesicem.ama kuzum nasil mutsuzdu gece,yatiriyorum yatagina gözler acik öylece

yatiyor elimi tutuyor filan..bu arada laf aramizda cocugun inadi ayni ben,bi cocuk uykusu oldugu halde

uyumazmi yaa..

neyse aksama misafirim var evimide temizledim simdi cay iciyorum,babasi gelsin disariya cikarticam

Denizi biraz gezsin kuzucum.

ay çilekcim sana kolay gelsin
ben çok isterdim beyefendi beni emsin 1.5 yaşına kadar emziricektim ama olmadı zaten 2 aylık bi mikroskobikken gece emmeye uyanmamaya başladı
endişelenip drya soduktuda kendisine bırakın gecelerini düzene sokmaya çalışıyo demişti şimdiki aklım olsaydı zorla kaldırıp emzirirdim
gündüzüde 9aylıkken bıraktı asi genç

canim bende isterdim emzirmeyi uzun süre ama Denizin hic düzeni yok.

50 dk icinde 3 defa meme icin uyanan bi cocuk,hic dogru dürüst uykusu yok.

gece uykularini bi düzene koyayim sagip veririm sütümü .

ay çileğim insan kıyamazda zor olur dimi ama ne yapacaksın gerçekten denizin çok düzensizdi bak benimki de hala emiyor ama gece yatarken sabah kalkınca o kadar gece istemiyor bazı geceler mama içmeyeceği tutuyor hele kulak enfeksiyonu olduğu zamanlardaydı sadece emmek istiyordu doymadığı içinde ağlıyordu tabi şimdi pek kalmadı canı isterse mamasını içiyor isterse de emiyor ama düzeni var yani ve böle çok iyi oluyor umarım denizciğim de çabucak alışır ve fazla üzülmez

ve çilekcim mutluyum hakkaten hasta ama mutlu ama sadece fanfini etkisi değil tabi naniknanik huzur çok önemli ailede huzur olunca mutluluk kendiğiliğinden geliyor

canim benim hep mutlu ol insl.

benim tombik böyle sürekli uyanmasa biraktirmazdim ama cocuk tamamen yapisti memeye..

akillandikca iyice istemeye basladi,yazik kendisine ya el kadar bebe iki saat tam uyumuyor.

ayyy canim sorma burnumun diregi sizliyor Deniz agladikca ama onun iyiligi icin bunu yapmaliyim.

biberondan su harici bisi icmeyen cocuk dün gece tüm biberonu bitirdi zamanla alisicak dahada.

yinede sabah ve uyumadan evelki memesini kesmiycem tamamen terkedilmis gibi hissetmesin kendini.

zaten kucagimda icirdim mamasinida hissetsin beni diye.

aman biraz daha yazarsam aglarim ben ya.

benim tombik böyle sürekli uyanmasa biraktirmazdim ama cocuk tamamen yapisti memeye..

akillandikca iyice istemeye basladi,yazik kendisine ya el kadar bebe iki saat tam uyumuyor.

ayyy canim sorma burnumun diregi sizliyor Deniz agladikca ama onun iyiligi icin bunu yapmaliyim.

biberondan su harici bisi icmeyen cocuk dün gece tüm biberonu bitirdi zamanla alisicak dahada.

yinede sabah ve uyumadan evelki memesini kesmiycem tamamen terkedilmis gibi hissetmesin kendini.

valla canım ben bile ağlamaklı oldum okurken ama yine çocuğumuzun iyiliği için yapıyoruz bunu düşünüp duygusal yaklaşmamak lazım

çilekcim kolay gelsin canım , offf çok zor bir durum , batu da aynı deniz gibi biliyorsun saat başı uyanıp emer... ben de eşimi bekliyorum o gelince bi çare düşünücez bu duruma artık :((

canim ya ayni sorun bizdede var devamli meem gündüz hadi neyse idare ediyoz yemek feland ayiyor ama gece hep emiyor yapisik gibiyiz yatmadan önce mama yada süt veriyorum gece kalkmasin diye yok yine kalkiyor bence ac olduklari icin degil anneye yakin oomak istiyorlar ben alisdim bu duruma ne yapiyim idare edicez zaten sonra istesekde ememezler sonra pisman olmuyum diye dayaniyorum birde kafasi indirim mememi aramasi beni öldürüyo dayanamiyorum veriyorum baska care yok vermessen kiyamet kopuyor

mmmfcim ben sana bi şey sormuştum sabah evde doğum günü zor oluyor mu? ona göre dışarıda yapma planımda var

ben çıkıyorum kızlar hepiniz kendinize iyi bakın yarın görüşürüz

andinacım yaz artık ben gelince okurum yada acil bişeyse ara canım

çoıkmışsın canım sabahkinide görmedimyaa kusura bakma
evde bizimki gibi kalabalık olacaksa zor hemde çok zor oldu
her kafadan bi se s çıkıyo mutfağa yada banyoya gidip 2dk dinlendiğim oldu anla yaane:))))

çileğim durumun zor canım ama dediğin gibi artık düzene oturması gerekiyor yağmur öyle meme delisi değil karnı toksa aklına b,le gelmez emmek ben öyle çok sık emzirmiyorum uykuya dalacakken veriyorum işten geldikten sonra nasıl saldırıyor anlatamam

yorgunum ama değdi ,çok memnun kaldılar herşeyden ,..
kaynanama laf sokmayı ihmal etmedim ,geldi herkesten önce saat 11 filandı sabah,ooo çok şey yapmışsın ne gerek vardı dedi ,bende o zamanda yapmadı diyosunuz dedim çıktım mutfaktan ,arkamdan ne zaman demişim ,kime demişim diyodu duymazdan geldim ..:dilcikar:
kabak getirmiş kabak tatlısı yapmaya onca tatlı arasında ,dedim gerek yok birsürü şey var ,yok dedi sever onlar yapıcam ..iyi dedim koydu ocağa pişirdi ,piştikten sonrada diyoki hepsinden güzel de bu oldu ,hiç bişeye gerek yok bu bile yeter ..gelde sinir olma , kaynana işte bir türlü sevemiyosun ,her lafı batıyo ..
bizden böyle ,hepdi gitti ,meloş uyudu ,bende uzattım ayaklarımı yatıyorum..

yorgunum ama değdi ,çok memnun kaldılar herşeyden ,..
kaynanama laf sokmayı ihmal etmedim ,geldi herkesten önce saat 11 filandı sabah,ooo çok şey yapmışsın ne gerek vardı dedi ,bende o zamanda yapmadı diyosunuz dedim çıktım mutfaktan ,arkamdan ne zaman demişim ,kime demişim diyodu duymazdan geldim ..:dilcikar:
kabak getirmiş kabak tatlısı yapmaya onca tatlı arasında ,dedim gerek yok birsürü şey var ,yok dedi sever onlar yapıcam ..iyi dedim koydu ocağa pişirdi ,piştikten sonrada diyoki hepsinden güzel de bu oldu ,hiç bişeye gerek yok bu bile yeter ..gelde sinir olma , kaynana işte bir türlü sevemiyosun ,her lafı batıyo ..
bizden böyle ,hepdi gitti ,meloş uyudu ,bende uzattım ayaklarımı yatıyorum..

senin kaynanada fena heralde baktiki gelin bir sürü sey hazirlamis kendine pek is kalmamis fesatlandi yok sen hazirlamasaydin bak ben geldimde öyle isin bitti diyecekti yada ben olmasam ne yapardin derdi bu kaynanalar yokmuuuuuuu ama benim kaynana cok iyidir valla annemden bile iyi

Back
X