• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

eveeet geçmişi temizledikten sonra gelelim bugüne herkese güüüünaaaydıııın :sm_cool:

size iki tane iyi haberim, bir tane kötü haberim, bir tane de sorum var
hangisinden başlayayım iyi haberlerden

kocişle zaten dünden barışır gibi olmuştuk artık akşama fena halde barıştık naniknanik akşam kociş balkona bir yemek masası hazırladı bende yemek yaptım(daha doğrusu annemin yaptığı yemekleri ısıttımkaydirigubbakcemile3) üç kişilik çekirdek aile kadromuzla müthiş bir teras keyfi yaptık tabi sürekli canım cicim oynaşmalar koklaşmalar vs... sonra kocişim bizi gezmeğe götürdü şöyle turladık şehri biraz eve geldik Eymen'i uyuttuk ee sonrası malum fanfini falan :kedi: tabi bu arada birazda konuştuk sayılır, işte aşk cümleleri birbirimizi bir daha üzmeyelim falan sabata güzel uyandık yine öpüşmeler koklaşmalar ne kadar gider bilmem aman allah bozmasın tabi sürekli böle mucuk mucuk olmazda tartışmada olmasın
ama bu olaylar arasında beni en çok mutlu eden neydi biliyor musunuz, ben eşime sarılıyorum öpüyrum falan o da bana yapıyor Eymen bakıyor bize o da geliyor bir babasını öpüyor bir beni öpüyor yavrum benim yaa o gözlerindeki mutluluğu anlatamam size kesinlikle sevgi dolu bir ailede çocuklar daha huzurlu oluyorlar buna dün ğlum çok huzurluydu mesela

geçelim ikinci iyi habere bir tane özel ders ayarladım kızlar yarın akşam başlıyorum bizim uzaktan bir tanıdığın kızı geçenlerde babası aramıştı Gülbin böyle böyle 12. sınıf kızı çok stresliymiş meslek seçimi yapamıyormuş vs... dedim dershaneye gelsin bir tanışalım onunla anlaşalım önce etesi gün geldi kız aman çok tatlı bıcır bıcır bişey zaten hemen kaynaştık kızda beni çok sevdi hatta giderken diyor ay çok tatlısınız bi kere öpebilir miyim opuyorumnanaktan alem bu gençler yaa neyse dün akşam aradı babası pazar günü başlayalım diye kızım seni çok sevmiş diye tamam dedim pazar akşamı eve gelecek evde yapacağım seansları saati 50 liraya anlaştık her hafta bir saat garanti görüşeceğiz zaten kızın talebine göre yada ben gerekli gördüğüm zamanlarda haftada ikiye çıkarabilirim haftada bir bile olsa ayda 200 lira yapar ohh canıma minnet kaydirigubbakcemile2 o sürücü kursu işide vardı gerçi o bir türlü başlamadı ama başlasada düzenli bişey değil yılda iki kere falan denk geliyor olsun şükür bunada bir sürü ek gelir oldu en azından çocuğumun ihtiyaçlarını gideririm hihoyyyt

ve gelelim kötü habere grip oldum kafamçokkarıştı ölüyorum valla sesim transeksüeller gibi çıkıyor -tatlicadiarzu-

son olarak sorumu da sorayım bitireyim, dün yengemle konuştum işte Eymen2in doğum gününden falan bahsettik burada bir yer var böyle çay bahçesi gibi kapalısı da var açık alanı da çaık alanı böle çimli falan güzel bir yer insanalar yemeğe gidiyor oraya düğün yapabiliyor vs... yengem diyorki niye evde yapacağım diye uğraşıyorsun çok yorulacaksın oğlunun ilk doğum gününün tadını çıkaramayacaksın orada yapalım diyor kira bedeli falan ödenmez biz orayı kapatmayacağızki diyor sadece işte 30-40 kişilik masa hazırlatırız pastalar kurabiyeler dışarıdan gelecek sadece içecekler onlara ait olur diyor zaten içecekleri de eve almak için para vereceksin biraz daha farklı olur ama garsonlar hizmet eder sen rahat rahat misafirlerinle ilgilenirsin diyor aslında hoşuma gitti bu fikir ama eşimde evde yapalım diyor herkes oraya gelemez diyor çağıracağım kişilerin bazılarının arabası yok çünkü bende olanlar olmayanları alsın getirsin diyorum kaydirigubbakcemile3 ama kfam karıştı açıkçası sizin fikirlerinizi alayım dedim nasıl olur evde mi yapsam oradamı

özellikle mmmfcim senin başından geçti evde zor oluyor mu hele sonrası temizlik bulaşık falan :uhm:

herkese gunaydınn
kac gundur buralarda yoktum moral bozuklugum halen gecmedı ustune bende grıp olmusum anlatılan bıseyı anlamıyorum cok kotuyum yanı o gunden bu yana annemle halen konusmuyoruz

mmfcım ve nazlımelekcım bebıslerımızın dogum gunu kutlu olsunn hayırlı uuzun omurler dılıyorumm

beyazmelekcımmozel dersınn hayırlı olsun
30-40 kısıyı agırlamak evde zordur herseyle sen ılgılenceksen servıs bulasık felan zor ama annen yanındaymıs bı sekılde hallederler dersen evde yapp ama ugrasamam anneme yazık bende mısafırlerımle ılgılenıyım ve maddı acıdan sen zorlamıycaksa dedıgın yerde yap canımm

günaydın

beyazmelekcim gözün aydın canım tüm iyi haberlerin için, o fanfinilerden sonra insan grip oluyor nedensekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun

bende daha iyileşemediğim gibi bugün denizde hastalık belirtileri göstermeye başladı, inşallah fazla ilerlemez

senin davetlin çok olacağı için dışarıyı düşünebilirsin, ama yeni taşındın tüm çevren güle güle oturuna falan gelecek gibi bir durum varsa evde yap ikisi birden aradan çıksın

ya bu çocuk deli edecek beni şimdide yemek masasının sandalyesine dadandı, saldalye eşek ölüsü gibi nasıl hareket ettiriyor bilmiyorum, allah korusun üstüne düşse çok canı yanacak

herkese gunaydınn
kac gundur buralarda yoktum moral bozuklugum halen gecmedı ustune bende grıp olmusum anlatılan bıseyı anlamıyorum cok kotuyum yanı o gunden bu yana annemle halen konusmuyoruz

mmfcım ve nazlımelekcım bebıslerımızın dogum gunu kutlu olsunn hayırlı uuzun omurler dılıyorumm

30-40 kısıyı agırlamak evde zordur herseyle sen ılgılenceksen servıs bulasık felan zor ama annen yanındaymıs bı sekılde hallederler dersen evde yapp ama ugrasamam anneme yazık bende mısafırlerımle ılgılenıyım ve maddı acıdan sen zorlamıycaksa dedıgın yerde yap canımm

ben sana ne diyorum şekercim bozma moralini bak eylülcüğümün doğum gününe iyi bir moralle hazırlanman lazım ona göre çocuğumu da üzme kendini üzerken ikinize de yazık

artı dediğin gibi düşünüyorum bende aynen annem yardım eder hatta fazlasıyla eder ama yine de bende boş durmam tabi ee anneme de yazık diye de aklımdan geçmiyor değil torununun doğum gününde yorgunlukla geçecek zaten pastaların bir kısmını o yapacak ben çalışacağım için taze olması gerekenler ona kalır mecburen

günaydın

beyazmelekcim gözün aydın canım tüm iyi haberlerin için, o fanfinilerden sonra insan grip oluyor nedensekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun

bende daha iyileşemediğim gibi bugün denizde hastalık belirtileri göstermeye başladı, inşallah fazla ilerlemez

senin davetlin çok olacağı için dışarıyı düşünebilirsin, ama yeni taşındın tüm çevren güle güle oturuna falan gelecek gibi bir durum varsa evde yap ikisi birden aradan çıksın

ya bu çocuk deli edecek beni şimdide yemek masasının sandalyesine dadandı, saldalye eşek ölüsü gibi nasıl hareket ettiriyor bilmiyorum, allah korusun üstüne düşse çok canı yanacak

ayy bilmiyorum cicim fanfiniden mi neden oldu bu grip :kedi: kaydirigubbakcemile3

valla doğru diyorsun güle güle oturuna gelirmi bu davetli kısım onu bilmem işte tabi gelenler oldu bu grubun içinde daha da olur puff:çok üzgünüm:

GÜNAYDIN KIZLAR
kızımda ben de anneannemizde babamızda
hepimiz hasayız, burunlar çeşme, ama moralimiz yerinde şükür, kalktık kahvaltı yaptık kızımla, ıhlamur içtik beraber, o uyurken bende işlerimi halledeyim deyip oturdum bilgisayarın başına, buralardayım inşallah bugün..

GÜNAYDIN KIZLAR
hepimiz hasayız, burunlar çeşme, ama moralimiz yerinde şükür, kalktık kahvaltı yaptık kızımla, ıhlamur içtik beraber, o uyurken bende işlerimi halledeyim deyip oturdum bilgisayarın başına, buralardayım inşallah bugün..

hoşgeldin canım size de geçmiş olsun

valla ben aceleden yarım yamalak kahvaltı yaptım ve çok acıktım şuan cokacimcoook

kaan,kerem ve mehmet akif in doğum günü kutlu olsuuuuuuuuuuunnnn:1hug:
teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
herkese gunaydınn

teşekkür ederiz.. sanada geçmiş olsun canım...

yaaa daha işe başlayamadan ortalık toplarken yoruldum işin sonu nasıl gelcekkk
help help lütfen help kafamçokkarıştı
zeynam kolay gelsin..
GÜNAYDIN KIZLAR
elifcim geçmiş olsun...
beyamelekcim eşinle barımanıza sevindim.. teras keyfinizde güzel olmuş anladığım kadarıyla ama terasdı fanfiniydi derken şifayı kapmışın geçmiş olsun...:))kaydirigubbakcemile3a.s.
özel ders işinde hayırlı olsun güzel bir gelişme..a.s

selam güzel kasım annelri ve melek bebişleriii bizi soracak olursanız çok iyiyiz babannemizdeydik yemeğimizi yedik evdeyiz yağmuru uyuttum attım kendimi pcnin başınaa
maytabım ya nasıl da geçti dimi koca 1 sene zordu ama çok güzeldi ya allah kimseyi evlatsız bırakmasın annelik süper bişey yaaa memoyu öpüyorum sarı kafasından
asortie maşallah eylüle ya nasıl heyecanlandım anlatamam bi tuhaf oldu içim bizde görsek o günleri
beyazmlek eşinle buzların erimesine sevindim canım terasta cıbıldak kaldın sanırım:)ondan üşüttün sen geçmiş olsun canım dikkat et eymene geçmesinn
ek işinde hayırlı olsunnn

iyiki doğdunuz mikroskobikler iyiki aramızdasınız asıl gününüz bugün melekler uzun uzun yıllar sağlıkla mutlulukla yaşayıp ailenize vatanınıza hayırlı evlatlar olun Şeniz

beyazcım çok sevindim senin adına evdeki huzur her şeydir bunu çok iyi bil
ama fazla terasta fanfinilenmeyin Allah korusun yaz değil hava zatüriye olursunuz

çok yorgunum dinlenmeye çekiliyorum görüşürüz

ben yaptım cicim daha doğrusu yapmadım da sanki yapmış gibi oldum kurulan cümlelerden

terasta yemek yedik ailecek gezdik tozduk oğlanı uyuttuk sonra fanfini dedim aradakiler çıkmış akılda sadece teras ve fanfini kalmış :roflol:

ben fanfiniden sonra hastalık derken onu düüşünmemiştim:) daha çok sonrasındaki sabah duş alıp çıkınca hasta olunuyor demiştim, yoksa senin anlatımın gayet açık canım

ben fanfiniden sonra hastalık derken onu düüşünmemiştim:) daha çok sonrasındaki sabah duş alıp çıkınca hasta olunuyor demiştim, yoksa senin anlatımın gayet açık canım

dünden zaten belrtileri vardı ama dediğin doğru güzelim sabah duş aldım saçları kurutmadan çıktım tabi onunda etkisi büyük oldu

Back
X