2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar...

denizim geçmiş olsun canım...seniçok iyi anlıyorum...dün gee bizim de kabus gibiydi...24 ten sabah 5:30kadar çığlıkçığlığaağladı..karnı ağrıyordu saırım ne yapaağımızı bilemedik..gazçıkarmayaçalıştı çıkaramadı..fittil vermek zorunda kaldım işeyaramadı..ağlamaktan yorulduda 5 buçukta 8 buçuğakadar uyudu..uyandı yineağlıyor babamızaldıiçeri götürdü...biraz gazçıkarabilididerahatladı...

melekçim inşallah canım

selam güzeller
ecemim çook geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm valla kimsenin kucağına vermemeye özen gösteriyorum bende
zeyna bizim alışverişte o kadardı canım yaa hala içimde ama yüz yıkama jeli ve pudram sırf 70 tl
realden alıyorum artık neyse 3 çeşit çamaşır deterjanı beyazlara renklilere siyahla 3 de 60 tl tutuyo
al sana 130 tl yan, paranın adı var gerçekten
lelaaall 11.ayınız kutlu olsun cicimmm

Kızlae selam

biraz daha iyiyiyz kızımla.ben ona göre daha iyiyim de onun burnu hala akıyo.

Dün peditus a başladım.ınşallah bikaç güne daa iyi olur.

Ecemim,denizanası;Diloks,Lelal galiiba bebeişi hasta olanlar sizdiniz.geçmiş olsun bebeişlere.ısmini yazamadığım tüm bebeiş ve annelerine geçmiş olsun.Geçmişe bakmadan gözüme çarptığı kadar yazıyorum.

beyazmelek ve asortieeeeee sizi gidiler siziiiiiiiii

Ahahahah çok güldüm size.demek fentestik takılyosss :)))

Juli kafa naptı bakıcıyı ayarlamış mı,ben bikaç gündür gelemiyorum.Ondan öncede fazla duramıyordum.

:ecrin_bebek:
yei farkettim canım geçmiş olsun..şimdi iyi olamanıza sevindim

Teşekkürler Dilokscum,sende hoşgeldn.

iyi olmanıza sevindim,Juliyede sevindim.

Deniz oğlandamı uyumamış gece Noluyo bebeişlere?

Ececmime de çok üzüldüm.Allah korumuş oğlunu.Aslında pek vermesek kucağa iyi olur.benim kızıda alıyolar arada.vermeyeyim artık.

Dün eşime hallettirdim bende tüm evrakları.Bugün dosyalarım hepsini.Hiçir eksiğim kalmadı heralde.Planlar,kulupler,kurullar tamam
Bende dün temizlik yaptım.

Birazdan da gezmeye gideceğiz,akşam yemeğede kalıcaz.mangal yapalım dedik komşuyla.
sizin yerinizede yerim kızlar emin olun :)))

ecemim okurken bi kötü oldum Allah korumus canim yavrunu cok gecmis olsun.

dilekcim gecemiz fena diildi cok aglamadi ama bilmis gözlerle yataginda öylece bakti gec uyudu yani.

evet iki defada mama icti cok sükür.

ay zor yaziyrm uyutim sunu.

canım çok geçmiş olsun.ayva dana diye bi bitki var kaynatıp suyunu içirince karın ağrısına çok iyi geliyo bulabilirseniz içir hemen

çok geçimş olsun canım.allah korumuş oğluşunu.benimde kardeşim var o yaşlarda hep kucağında çağan vermeyincede küsüyo ama vermiyeyim bari artık.çok hareketliler biz bile zaptedemiyoruz kucağımızda.tekrar geçmiş olsun canım

ooyy ecemim yaa..geçmiş olsun canım...allah korumuşş...çok zordur eminim...be de tuna ateşler içindeyken 3 gün boyunca harap oldum..allah hepsii korusun..

ecemimcim çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüdüm şimdi
çok şükür bişey ççıkmamış
sadaka verin canım yaa kaza işte nerden geleceğibelli olmuyo
Allah korusun

ecemim geçmiş olsun hayatım , okurken bile yaşadım anlattıklarını Allahım sen tüm yavruları koru , hiçkimseye yaşatma böyle acı tecrübeleri

canlarım hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız
sadakayı çok sık veririz canım zaten onların koruduğuna inanıyorum eşim her perşembeleri mutlaka bir fakiri sevindirir alış veriş yapar onun haricindede sürekli veririz bende öyle okulda fakir öğrencilerin masraflarını karşılarım onların duaları oğlumu korudu yinede hemen tekrar verdik
ama benim oğlanda çok aşırı hareketli bir saniye durmuyor kucaktayken bir kıvrılışı var öyle yürümek istiyor çocukcağız (kaynımın oğlu) perişan oldu çok sever yücelimi ağlamaktan gözleri şişmiş kıpkırmızı olmuş allah esirgesin tüm bebişleri

bu arada hasta olan tüm anne ve bebişlere acil şifalar diliyorum inşallah hemen düzelirsiniz havalarda hep hasta ediyor insanı bende çok kötü öksürüyorum gündüz ankara yanıyor bugün dışarda resmen yaz havası var akşam ise buz gibi oluyor bizde hasta oluyoruz

he valla biraz fantastik olmak lazım dimi şekerim zemuszemus

tabi canım gelipte uğramamak olmaz ne zaman istersen beklerim

:ecrin_bebek:

yei farkettim canım geçmiş olsun..şimdi iyi olamanıza sevindim

sağol güzelim

valla burası pazar günü bomboş oluyor hakkaten yine iyi sayılır bugün bende gittim yemeğimi yedim oğluşla oynadım biraz onlarda benimle çıktılar ananesiyle köye gitti fıstığım köyü çok seviyor ne zamandır gündüz gitmemişti oynar biraz

kızlar ya süte başladık artık biz ama günlük ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum bi günde kaç cc veriyosunuz sütü?

bende tam bilmiyorum canım yaa gündüz bazen içiyor 180 cc falan sanırım bazen gece de içiyor bir o kadar benimki kafasına göre takıldığı için kestiremiyorum tam ama sanırım bir günde 400mililitreden fazla almaları gerekiyor 600-700 falan dı sanırım yanlış hatırlamıyorsam bi yerde öle okumuştum

selam kızlar
anca uprayabildim buraya
öncelikle geçmiş olsun ve ay dönümümüzü kutlayan herkese teşekkür ederizz a.s.
dün gece zor bir gece geçirdik bizde
burnu çok tıkalı o yüzden bir türlü uykuya dalamıyor
çocukluk arkadaşım evleniyor ve bugün çeyizi gitti gece kızı uyuttum ve yardıma onlara geçtim babasıyla cimcime evdelerdi uyuttum diye rahattım ama ben çıkmışım peşimden kıyamet kopmuş gece 1 i geçiyordu eve geçtiğimde bir baktım benim kız ayakta
neyse ilacını verdim falan baktım yatağında yatmıyor aldık beraber yattık kuzumla
gece fena değildi yanımda olunca daha rahat kontrol ettim nedense ben yanımda yatsın istedim bu sefer
sabahta baba kız uyurken çıktım evden baktım kız fena değil çeyiz göndermeye yardımcı oldum
ay ne heyecanlar bunlar .. benim çeyiz çıkartışım falan aklıma geldi :))
neyse eve geldim hazırlık yaptım apar topar ve misafir ağırladım ..şimdi onlar da gitti kaldık çekirdek aile başbaşa
Duru nun burnu çok fena nefes alamıyor allahtan ateşi yok ve inşallah ta çıkmaz en çok korkutan o zaten ..

denizannem ve diloks size de geçmiş olsun kızlar
ecemim yazdıklarını okurken içim cız etti resmen .. büyük geçmiş olsun .
darkcım size iyi mangal keyfi diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…