çoıkmışsın canım sabahkinide görmedimyaa kusura bakma
evde bizimki gibi kalabalık olacaksa zor hemde çok zor oldu
her kafadan bi se s çıkıyo mutfağa yada banyoya gidip 2dk dinlendiğim oldu anla yaane:))))
valla güzelim enaz 30 kişi olacak sanırm düşündüklerimin hepsi gelirse 50yi bile geçebilir
yorgunum ama değdi ,çok memnun kaldılar herşeyden ,..
kaynanama laf sokmayı ihmal etmedim ,geldi herkesten önce saat 11 filandı sabah,ooo çok şey yapmışsın ne gerek vardı dedi ,bende o zamanda yapmadı diyosunuz dedim çıktım mutfaktan ,arkamdan ne zaman demişim ,kime demişim diyodu duymazdan geldim ..:dilcikar:
kabak getirmiş kabak tatlısı yapmaya onca tatlı arasında ,dedim gerek yok birsürü şey var ,yok dedi sever onlar yapıcam ..iyi dedim koydu ocağa pişirdi ,piştikten sonrada diyoki hepsinden güzel de bu oldu ,hiç bişeye gerek yok bu bile yeter ..gelde sinir olma , kaynana işte bir türlü sevemiyosun ,her lafı batıyo ..
bizden böyle ,hepdi gitti ,meloş uyudu ,bende uzattım ayaklarımı yatıyorum..
ohh iyi sevindim eylülcüm güzel geçmesine, ananemin lafını burada birkez daha hatırlatıyorum kaynananın en iyisi geline arka eteğinden vururmuş o yüzden o bölüme hiiç takılma bence bildik bir tablo
benimki de beni çok sever ama yılda bir iki kez görüşmemize rağmen arada densiz bir laf ediverir allahtan bu konuda kocamdan çok memnunum bana iş bırakmaz anasının ağzının payını verir oda bidaha bişey diyemez oğlundan korkusuna ama genel olarak bakıldığında zaten aramız iyi
senin kaynanada fena heralde baktiki gelin bir sürü sey hazirlamis kendine pek is kalmamis fesatlandi yok sen hazirlamasaydin bak ben geldimde öyle isin bitti diyecekti yada ben olmasam ne yapardin derdi bu kaynanalar yokmuuuuuuu ama benim kaynana cok iyidir valla annemden bile iyi
valla aramız iyi ama yine de annemden iyi diyemem halbuki annemle kaynanamla tartıştığımızdan daha çok tartışıyoruz ama olsun anne başka yine de
AYY SELAM KIZLARR beyaz melekim dün bizde terasta fanfinideydik ama bizim ki kapalı teras
cam balkon tarzında kapattırdım orayı kış bahçesi gibi biri falan görecek die
onun için daralmıştım adam yer beğenmio yaa delüüüü:jeyyar:
ay sizin kapalıymış iyi olur işte bzim açık olunca bitaraflarımız donuyor kaydirigubbakcemile3 ama fantazilerimiz devam etmekte terasta varsın yaza kalsın :jeyyar:
kızlar saçlarımı kızıla boyadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aferin kız iyi yapmışsın biraz baktım güzel olmuş ama faceden daha detaylı bakıcam birazdan
bu arada sedoşum ben seni rüyaMDA gördüm bu gece güya böle arkadaşlarınla falan bizim buralara gezmeğe gelmişsin yoldan geçerken tanıdım seni tabi sarı saçlısın kaydirigubbakcemile3 arkandan bağırıyorum seda seda diye sen bakıyorsun tanımıyrsun beni ben diyorum bil bakalım ben kimim falan sonra diyorum ben beyazmelek kk'dan diye aa falan çok seviniyorsun sarılıyoruz muhabbet sohbet öle geçiyor işte
benimde saçım röfleli 4-5 ay oldu yaptıralı dibi geldi doğal olarak geçenlerde myseverin saçını çok beğendim boyatmayı düşünüyorum kuaförüme neydi o renk ya kızlar soğan kabuğuydu sanırım benim kuaförüm düz boyayı 25e yapıyor normalde bana 20ye yapar risk almama gerek yok pazartesi boyatacağım bakalım bende o rengi hatırlayamazsam bakır rengi düşünüyorum
kız laviş sanki benim adıma konuşmuşsun gibi oldu benimde saçım röfleli 4-5 ay oldu dibi de geldi bayramda dedi kuafrüm dip boyası yapalım yok dedim kurbana kadar uzasın biraz daha soğan kabuğu yada bakır kızılı yapalım dedim tmm dedi baksana aynı şeyleri düşünmüşüz
merhabe kızlar
çok kötü kabus dolu bir gece yaşadık dün kaynımlara çaya gittik akşam kaynımın oğlu 15 yaşında oğluşumu severken bir anda elinden düşürdü ve oğlum alnını üzerine düştü çığlğğını ağlamasını ömrümün sonuna kadar unutmayacağım alnı anında kocaman şişti ve morardı buz koyduk ama oğlum dakikalarca ağladı sersemledi kaptığımız gibi acile gittik 10 dakkalık yol bana saatler gibi geldi doktorlar acil tomografi istediler o sırada uyudu oğlum iyikide uyuyakalmış yoksa bayıltmak zorunda kalacaklardı tek başına makineye yatırdık oğlumu o soğuk odada tek başına bıraktık 3-4 dakika bana saatler gibi geldi allaha şükürler olsun beyinde bir kanama yada kafatasında kırık görülmedi 24 saat müşahade altında tuttular şimdi evdeyiz şükürler olsun allahıma oğlumun keyfi yerinde ama alnının sol tarafı kocaman şiş ve mor bugünde gözü morardı size yaşadığım dakikaları anlatmama imkan yok hayatımdaki en acı gündü allah kimseyi evladıyla sınamasın canımdan can çıktı bunu yazarken bile ağlıyorum iki gecedir hiç uyumadım gözlerimden uyku akıyor ama sizinle paylaşmak istedim
allah tüm bebekleri içinde benimkinide korusun esirgesin
allah kimseye evlat acısı vermesin
ayy canııım okurken bile duygulandım yavrum benim nasıl korkmuştur kimbilir ama şüklürler olsunki bişeyi yokmuş allah korumuş kuzumu inşallah bi daha böle bişey yaşanmaz hiçbirimizin bebeğinin başına gelmez inşallah
çocukcağıza da kızmayın canım bilerek düşürmek istememiştir elbette bebeklerimizin huyunu biliyoruz kendimde şahidim balık gibi kayıyorlar insanın elinden
biz de dışarıdaydık bugün..alışverişbalası...her çıktığımızda 2 parça içişn markete girer 20parçayla çıkarız...para dayanmıyor..
tuniş de bugün ateş açısından iyidi..düştübiraz..zor 3 gü geçirdi..ama bugün vüudu benekbenekoldu..hatta bazı yerleri kabardı..dr. ardım yeri dedeğilmiş ama korkmayı dedii..ateş ten dolayı dedi..dışa vurmmuş..düzelmezse pazartesi götüreeğim..düzen sıfıroldu..hele yemek..oyy oyy bu yemek sorunu çok zor ya..bugün bitaıdıkla karşılaştık 10 aylık bebekleri vardı..maşallah tunadan büyük duruyordu..allah bağışlasın..ama üzüldümtabii.umarım zamanla yeme sorununu aşaruızz
tunişin iyi olmasına sevindim inşasllah yakın zamanda tamamen iyileşir
yeme sorunu da zamanla düzelir inşallah yemeyen çocuk zor olur anne şaşırır ne yapacağını yine de zorlama derim ben acıkınca yiyecek nasılsa
günaydın kızlar, kötü bir gece geçirdik, deniz bunu tıkalı olduğundan hiç uyumadı gibi bişii uyudu ama nefes alamadıkça bağırdı durdu, ne yaptıysak rahatlatamadık sabahı sabah ettik, o uyuyuncada benim öksürük krizlerim tuttu,
inşallah diğer bebişler güzel uyumuşlardır,
ah yavruum işte bebeklerde çok or oluyor bu grip ben koca insan olduğum halde gribim ve gecem zor geçti kuzucuğu düşünemiyorum inşallah bir an evvel iyileşir