2008 Kasım Anneleri

slm kızlar.bugün çok kötü bişey oldu çağanı uyutup bizim yatağımıza yatırmıştım kenarlarınada bi güzel yastık koymuştum.dayımın kızı gelmişti almanyadan onunla konuşurken çağanın uyandığını duymamışık patttt diye bi ses duyduk bi gittim düşmüş yerde yatıyo allahtan yastık düşmüş oda onun üzerine hiç biyerinde bişey yok çok şükür kızarıklık bile olmadan atlattık.ama ömrümden ömür gitti.

teşekkür ederiz piroş ve çağancuk
ya gerçekten bu hastalık olayından nefret eder oldum
her hastalıkta huy değişiyor
nasıl mızmız ağlayan ve memnuniyetsiz bir çocuk oldu
o da kendince haklı nefes alamıyor uyuyamıyor ama ben de artık dayanamıyorum
resmen ayakta sallanır oldum

selam kızlar ben geldimm
geçmişe uzun uzun bakamadım ama..

mmf cim hadi gözüna ydın atlattın sen ilk yaş günü organizasyonunu .. inşallah herşey gönlünce geçmiştir vee iyiki doğdun memooooo

nazlımelekcim kaan ve kereminde yeni yaşlarını kutluyorum canım.. daha nice yaşlara hep beraber inşallah ..

eylülcüm bugün senin de büyük gündü .. anladığım kadarıyla fena geçmemiş klasik kayınvalide laf sokması yaşanmış.. gerçi o kadını kötek paklar ya neyse ..

çilekcim sanırım gece emmelerini bıraktırmaya çalışıyorsun tatlım..allah kolaylık ve sabır versin ..

beyazmelekcim eşinle aranızın düzelmesine sevindim canım..inşallah ağzınızın tadı hiç bozulmaz bundan sonra ..

ve hasta bebişlere geçmiş olsun ..

ve bize gelince biz çok fena hasta olduk kızlar yine ..sanırım bu sefer nezle sadece burun akıntısı var çok nadir arada öksürüyor ama kuzumun burnu tıkalı ve nefes alamadığı için gece bağrınıp duruyor ..ayrıca köpek dişleri de fena kabarmış dişten de olabilir bu durum. ağzından nefes aldığı için salyamız çok fena arttı faln filan .. yani zorlanıyoruz bu aralar ..

lelalcim geçmiş olsun canım havalr tam hastaolma zamanı yazın ne kadar rahattık geçmiş olsun duruya
merhabe kızlar
çok kötü kabus dolu bir gece yaşadık dün kaynımlara çaya gittik akşam kaynımın oğlu 15 yaşında oğluşumu severken bir anda elinden düşürdü ve oğlum alnını üzerine düştü çığlğğını ağlamasını ömrümün sonuna kadar unutmayacağım alnı anında kocaman şişti ve morardı buz koyduk ama oğlum dakikalarca ağladı sersemledi kaptığımız gibi acile gittik 10 dakkalık yol bana saatler gibi geldi doktorlar acil tomografi istediler o sırada uyudu oğlum iyikide uyuyakalmış yoksa bayıltmak zorunda kalacaklardı tek başına makineye yatırdık oğlumu o soğuk odada tek başına bıraktık 3-4 dakika bana saatler gibi geldi allaha şükürler olsun beyinde bir kanama yada kafatasında kırık görülmedi 24 saat müşahade altında tuttular şimdi evdeyiz şükürler olsun allahıma oğlumun keyfi yerinde ama alnının sol tarafı kocaman şiş ve mor bugünde gözü morardı size yaşadığım dakikaları anlatmama imkan yok hayatımdaki en acı gündü allah kimseyi evladıyla sınamasın canımdan can çıktı bunu yazarken bile ağlıyorum iki gecedir hiç uyumadım gözlerimden uyku akıyor ama sizinle paylaşmak istedim
allah tüm bebekleri içinde benimkinide korusun esirgesin
allah kimseye evlat acısı vermesin
canım çok geçmiş olsun allah kimseyi evladıyla sınamasın valla gözümün önüne geldi yaşadıklarınız çok zor canım ya
ecemim çok geçmiş olsun canım, allah bir daha göstermesin hiç birimize,

duru ve tuna kuzucuklarınada geçmiş olsun

denizde gttikçe ağırlaşıyor, burun akıntısı, hapşırma, tıksırma vs allahtan hala ateş yok, bende düzelemedim daha ve yarın 8 saat ders anlatacam.
ne oluyor bu bıdıklara ya havalr mahvetti kuzucuklarımızı yağmurun da sadece burun akıntısı var onun dışında maşallah çok iyii

slm kızlar.bugün çok kötü bişey oldu çağanı uyutup bizim yatağımıza yatırmıştım kenarlarınada bi güzel yastık koymuştum.dayımın kızı gelmişti almanyadan onunla konuşurken çağanın uyandığını duymamışık patttt diye bi ses duyduk bi gittim düşmüş yerde yatıyo allahtan yastık düşmüş oda onun üzerine hiç biyerinde bişey yok çok şükür kızarıklık bile olmadan atlattık.ama ömrümden ömür gitti.
canım çok dikkat etmek lazım bir anlık dalgınlık nelere davetiye çıkarıyor geçmiş olsun

alıntılardan sonra hepinize merhabaa
günümüz çok güzel geçti 2 öğretmen arkadaşımız geldi misafir olarak bahçede eşim hamsi ızgarası yaptı bide soğan salatası hımmmmcokacimcoookvalla hamsi nasılda tazeydi doyamadım bi türlü dünyayı yedim yağmurda benimle yarıştı nerdeyse kuzumda nasıl yedi anlatamam sonracığıma semaverde çayımızı içtik ohh misler gibi yağmurda akşama kadar çimenlerin üstündeydi eve çıktık banyo yaptırdım uyuttum kuzumu nasıl yorulmuş direnmedi hiç hemencicik uyuduuu

teşekkür ederiz piroş ve çağancuk
ya gerçekten bu hastalık olayından nefret eder oldum
her hastalıkta huy değişiyor
nasıl mızmız ağlayan ve memnuniyetsiz bir çocuk oldu
o da kendince haklı nefes alamıyor uyuyamıyor ama ben de artık dayanamıyorum
resmen ayakta sallanır oldum

lelalcim bu dönemler geçici o memnuniyetsizden bir tane de bizde var yağmur da azı dişini çıkarıyor nasıl zorlanıyor anlatamam ama ben çözümü buldum ekmek kabuğu veriyorum eline bayılıyor buranın ekmeklerinin kabuğu çok sert bayılıyor onu yemeye 1 saat yerinden kıpırdamadığı bile oluyo yaneekaydirigubbakcemile3

lelalcim geçmiş olsun canım havalr tam hastaolma zamanı yazın ne kadar rahattık geçmiş olsun duruya

canım çok geçmiş olsun allah kimseyi evladıyla sınamasın valla gözümün önüne geldi yaşadıklarınız çok zor canım ya

ne oluyor bu bıdıklara ya havalr mahvetti kuzucuklarımızı yağmurun da sadece burun akıntısı var onun dışında maşallah çok iyii

canım çok dikkat etmek lazım bir anlık dalgınlık nelere davetiye çıkarıyor geçmiş olsun

alıntılardan sonra hepinize merhabaa
günümüz çok güzel geçti 2 öğretmen arkadaşımız geldi misafir olarak bahçede eşim hamsi ızgarası yaptı bide soğan salatası hımmmmcokacimcoookvalla hamsi nasılda tazeydi doyamadım bi türlü dünyayı yedim yağmurda benimle yarıştı nerdeyse kuzumda nasıl yedi anlatamam sonracığıma semaverde çayımızı içtik ohh misler gibi yağmurda akşama kadar çimenlerin üstündeydi eve çıktık banyo yaptırdım uyuttum kuzumu nasıl yorulmuş direnmedi hiç hemencicik uyuduuu
çok sağol canım gerçekten çok dikkat etmek lazım bundan sonra beşiğinde yatırıcam artık yağmur hanımada afiyet olsun yarasın kuzucuğa

selamm kızlar bugün buluşmamız vardı biliyonuz ama sadece 3 kişi toplanabildik hilal yasmin ve ben çok güzel bir gün geçirdik
ikisinede çok teşekür ederim geldikleri için bi de bebeler dursaydı süperr olacaktı

iyi akşamlar arkadaşlar...

benim kız yine her zamanki gibi sürekli kalkıyor..dün gece toplasak 3 saat ancak uyumuşumdur..uykusuzluk yetmemiş gibi sabah kalktık bi baktık ki arabamızı vurmuşlar..eşim çok sinirlendi o sinirle fırladı sokağa..vuran adam neyseki ben vurdum dedi ama benim kociş gidiyo adamın üzerine sen körmüsün nasıl vurdun diye..adamı zor aldılar elinden...sabah sabah uyku falan kalmadı bendede..

tamam asotiğim merakla bekliyoruz hiç değilse bikaç tane yükle canım
güliz canım geçmiş olsun ne demişler cana gelceğine mala gelsin sağlık olsun

tamam asotiğim merakla bekliyoruz hiç değilse bikaç tane yükle canım
güliz canım geçmiş olsun ne demişler cana gelceğine mala gelsin sağlık olsun
canım bende öyle diyomda gel kocişe anlat can malın yongasıymış..çok üzüldü çokkk..arka kapı ve kaporta göçmüşş..
bugün akşama kadar dolandı durdu..utanmasa ağlayacak..erkeklerin arabalarıda pek kıymetli oluyo nedense..

asorte yüklede bakalım canım ya..keyfimiz yerine gelir en azından..sizleri görünce..bizde 29 ekimde buluşacaz egeliler olarak allah nasip ederde bi aksilik çıkmazsa..

asorticim beklyorum resimleri sabırsızlıklan
neden 3 kişi oldu ki, 5 mi tahmin edilmişti sanki ben mi yanlış hatırlıyorum??
bebelere gelince, benimki de çok huysuz bu aralar, nereye gitsek cadılık yapıyor. gelsek birazda biz karıştırırmışız ortalığı heralde:)))

valla canım ıcırda sonradan vazgeçti
ecemim için antares demiştik o da gelmedi
resimleri yarına kaldı sanırım kızlar
yasmindede var beraber yükleyelim dedim

ankara gacıları bi organisazyon yapamadınız kaydirigubbakcemile3,gele gele 3 kişimi geldi lo ,neyse o da iyi ,hiç yoktan iyidir ,nasıl geçti ,iyi sohbet etmişsinizdir ,bizi de andınızmı bakim ha doğru söyleyin ,resimleri bekliyoruz yarın ,
bende de arkadaş vardı ,dışarı çıktık ,gezindik ,çekirdek çitledik sahilde geldik ..
çok uylum var hemen uyumak istiyorum..

anneler gunaydınnnn.sabah sabah hemen gırem dedım.malum gorumcem vardı pek gıremedım.dun gıttı oglusumun halası.oncelıkle gecmıse tam bakamadım ama hasta bebısle varmıs . tum kuzulara gecmısler olsun.bırde dusen kuzuları okudum aman kızlar cok dıkkat gereken bır donem.cok hareketlendı bu kuzular bır anı bos bırakmaya gelmıyo valla.yatak ısını de aglasa da zırlasa da saglam bı yere koymak gerekıyor.Allah esırgesın tum kuzucukları tabı benım oglumu da.ecemım senı cok ıyı anlıyorum cunku mert 3 aylıkkken ben ana kucagından dusurdum hemde restorantta beton zemıne dustu tam yuz ustu benımde omrumden omur gıtmıstı.Allahtan ustunde astonot tarzı mont vardı bıde gercekten Allah korudu.hastaneye gıtmıstık apar topar pazar gunuydu.rontgen cekılmıstı tabı ıkı gun boyunca 2 saate bır kalkıp emme refleksını kontrol ettım baya zor gecen ıkı gundu benım ıcın.Ayyy Allah yasatmısın bır daha kımseye.
neyse bu arada kızlar malumunuz Adanada oturuyorum e hanı su hamının cıftlıgı de adana da cekılıyor.gorumcem cok ıstedı cıftlıgı gormeyı abısı de hadı gotırım dedı.baya uzaktı ama gıttık cıftlıge az sonra resımlerı eklıcem.bakın bakalım su meshur cıftlıge zemuszemus

Son düzenleme:
Back
X