2008 Kasım Anneleri

günaydın kasımın güzel anneleri..

bende düşen ve hastalanan bebişlerimize geçmiş olsun diyorum..

yağmurcum nerde bu çiftlik benim eşimde adanalı..her yaz geliyoruz..belkim bizde gideriz gezmeye..

gulızcım karatas yolunda karaahmetlı koyu yolda sora sora gıttık dızı deyınce bılmıyorlar ama hanımın cıftlıgı nerde dıye sorunca gosterıyor koyluler hehe.sankı gercek hanımın cıftlıgı varmıs gıbı hehehe.sahıplerı de ordalardı cıftlıgın.ya ekrandakı gıbı buyuk degıl.mınıcık bır avlusu var.keramet ekrandaymıs hehehe.resımlerı az sonra yuklıcem ılkın yukledım dev anası gıbı cıktılar hehehe.

Kızlar günaydın.Geçmişi okuyamadım.Şu an işyerindeyim.Dün 6 kiş buluşmak yerine 3 kişi buluşabildik.Buna da şükür.Yalnız bu bebeler var ya mahvetti bizi e.e.ler.Biiip... Asorticiğime ve Hilalime ben de teşekkür ederim.Sosyal bi gün oldu yawwww.Çok cana yakınlar.Hergün burda görüştüğümüz için mi ne hiç yabancılık çekmedik.Resimler yanımda ama ayrı topik açmayı bilmiyorum.Öğrenince açarım. Ya da Asorti açar ben de iştirak ederim.Bu arada bi ara bebeleri bakıcılarına bırakıp öyle buluşacaz, duyurulur.

Hasta anne ve bebişlere geçmiş olsun.Ceren, Tuna ve Eymen hastaydı en son.Ecemimin yavruşu düşmüşdü galiba.Çoook geçmiş olsun.

günaydın hanımlar..
dün benim içinde güzel bir gündü.Ama şu bebeler varya hakkımızdan geldiler resmen..
Aysu tam bir cadıydı..Kızlara vallaha aysu böyle degildi.Çocuğa bir hal oldu diyorum..
Zaten yasmin kızımı almaktan vazgeçti..Ona çok üzüldüm:)))

yasmincim kasım annelerinin ana sayfasına gelince en üst sol köşede yeni mesaj yazıyo..

orayı tıklayıp yeni konu açabilirsin..

herkese günaydınlar bu arada..

gulızcım karatas yolunda karaahmetlı koyu yolda sora sora gıttık dızı deyınce bılmıyorlar ama hanımın cıftlıgı nerde dıye sorunca gosterıyor koyluler hehe.sankı gercek hanımın cıftlıgı varmıs gıbı hehehe.sahıplerı de ordalardı cıftlıgın.ya ekrandakı gıbı buyuk degıl.mınıcık bır avlusu var.keramet ekrandaymıs hehehe.resımlerı az sonra yuklıcem ılkın yukledım dev anası gıbı cıktılar hehehe.[/QU

hım teşekkürler canım..yazın uğrarız belki bizde..filimdede kocaman avlusu varmış gibi görünüyor oysam..

Kızlar günaydın.Geçmişi okuyamadım.Şu an işyerindeyim.Dün 6 kiş buluşmak yerine 3 kişi buluşabildik.Buna da şükür.Yalnız bu bebeler var ya mahvetti bizi e.e.ler.Biiip... Asorticiğime ve Hilalime ben de teşekkür ederim.Sosyal bi gün oldu yawwww.Çok cana yakınlar.Hergün burda görüştüğümüz için mi ne hiç yabancılık çekmedik.Resimler yanımda ama ayrı topik açmayı bilmiyorum.Öğrenince açarım. Ya da Asorti açar ben de iştirak ederim.Bu arada bi ara bebeleri bakıcılarına bırakıp öyle buluşacaz, duyurulur.

Hasta anne ve bebişlere geçmiş olsun.Ceren, Tuna ve Eymen hastaydı en son.Ecemimin yavruşu düşmüşdü galiba.Çoook geçmiş olsun.

ne güzel buluşmuşsunuz...fotoları bekliyoz dünden beri..koyunda görelim artıkın....hihoyyyt

yasmin ve asortie..
resimleri koyarken hani şu söylediğim vardıya fotoşop falan anlarsınızya..:))))))))))))
hani yanlardan biraz sıkıştıracaktınız.....:))))

günaydın hanımlar..
dün benim içinde güzel bir gündü.Ama şu bebeler varya hakkımızdan geldiler resmen..
Aysu tam bir cadıydı..Kızlara vallaha aysu böyle degildi.Çocuğa bir hal oldu diyorum..

Hilalim kızın güzel hoş maşallah ama oğlumu yoldu resmen.Hem de gözlerimin önünde. Sen olsan ne yapardın.Allah sahibine bağışlasın.Ne senden banaaa, ne benden sanaaa...
Hayırlısı olsun canım:))))))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile

11102009003.jpg

11102009004.jpg

11102009006i.jpg

bunu camdan cektım.
11102009011a.jpg

burası da mutfak ama konagın ıcınde de varmı bılmıyorum ıcerıye gırıs yasak cunku.
11102009016.jpg

11102009013.jpg

son bolumde ekmekmı ne bısı pısırıyordu ya hızmetcı.aaa vu arada resımdekı gorumcem.
11102009019.jpg

11102009017.jpg

11102009026.jpg

kızlar hıltona da gıttık dun tesadufen orda dızıdekı ramazanı gorduk.cok kıbardı ve de ekrandakınden daha uzundu.mertımı de cok sevdı.
11102009031s.jpg

Son düzenleme:
gunaydın hanımlar
bende geldım
cok konusmussunuz sayfaları cıfter cıfter gectım
tum hasta bebıs ve annelerıne gecmıs olsun

ecemım oglusun dusmus sanırım canım
gecmıs olsun cok uzuldum okurken
allahtan sonuclar ıyı cıkmıs allah korumus canım

herkese gunaydınnn
kocısın ızın vermnemesıyle bırlıkte malesef arkadaslarımla bulusamadım :(((
bı daha kı sefere bakıcılara bırakılıp bulusulcakmıs süper fıkır ınsallah bunda sorun olmadan bulusabılırız

hastalıgım faransıte cevırdı ben cok sık olurum artık bılıyorumm sesım beyazmelegın dedıgı gıbı travestı gıbı cıkıyor

annemle ogunden berı konusmuyorum benı aramıs telefonum kapalıymıs kardesımden ogrendımm :((((
eylülün hastalıgı devam edıyor bugun babası doktora goturcek

eylül gece yataktan yere düştü basının sol tarafı morardı cok korktum esımde ısteydıı eylül bayılır gıbı
oldu bırden odum patladı aklıma hemen patates koymak geldı tabı once eylüln elıne verdım oynasın dıye sonra basına koydum yawrum acısından ınledı resmen :(((((((((((((((((

günaydın hanımlar..

yasmincim kasım annelerinin ana sayfasına gelince en üst sol köşede yeni mesaj yazıyo..

orayı tıklayıp yeni konu açabilirsin..

herkese günaydınlar bu arada..

günaydın hilal ve estell:asigim:

bız de yogun bır hafta sonu gecırdık
cumartesı gunu esımle ve oglusumla emınonune gıttık
dogum gunu ıcın eksık malzemelerımızı falan aldık
sonrasında sultan ahmete cıktık
mehteran konserı vardı guzel eglencelı ama cok yorucu bır gundu

oglum artık kendısı yurudugu ıcın arabasında durmak ıstemedı
ama arabası da bızım yanımızdaydı ve bıze cok yuk oldu cunku
elınden tutup yuruttugumuz ıcın arabayı da zaptetmek zor oldu
cok kalabalıktı tabıı her zamankı gıbı oralar
oglum ellerını bırakmamızı ıstıyor cok sıkısırsa da hemen yere oturup emekleyerek gıtmeye kalkıyor
anladım kı genc anne olmak lazım cok yoruyor cocuklar ınsanı

dunde kocısın asker arkadasına davetlıydık
gebzeye gıttık
ılk kez tanıstıgım bır aılede saatlerce oturduk allahtan sıcak ınsanlardı ama oglum meraklı meraklı tum evı gezmek ıstedı cok sıkıldım
kocıste arkadasıyla vakıt gecırsın dıye cok vermek ıstemedım cocugu ona ama ben bıttım resmen
her zamankı gıbı tum yol boyunca dıreksıyon kavgası ettık
cunku araba kullanırken oglum dıreksıyona gecmek ıstıyor ve ızın vermeyınce cıglık atıyor
babası da alıyor ara ara ama cok tehlıkelı oldugu ıcın uygun bulmuyorum
koca gebze ıstanbul yolunu cıglıklar eslıgınde bıtırmek zorunda kaldık
bır ara yolda durup gonlunu falan yapmaya calıstık resmen oyuncak ettı bızı dana

günaydın kızlar

hasta olan ve düşen bebeklerimize çok geçmiş olsun

ben de geçmişi okuyamadım cumartesi koçiş burnundan ameliyat oldu
biraz ağır geçti şimdi evde dinleniyor bayağı bi korktum bende

yagmurcum tesekkurler resım ıcınn

bende ızlıyorum ama dızıye nedense ozgu namalı yakıstıramadım sankı nurgul yesılcay gullu olsaydı daha yakısırdı gıbıme gelıyor

zaloglu ramazanla fotografta cok guselll yaprak dokumundede sevketın arkadasıydı

ankara bulusması az kısıyle olmus keske bende orda olsaydım gelırdım.fotoları beklıyorum kızlar...benım fotolara yorum yapılmamıs bakmadınızmı kızlar...hanımın cıftlıgıne buyurmazmısınız hehee

tesekkurler ıcırcım evet bende aynı fıkırdeyım ozgu namal bu dızıye yakısmıyor fızıkı olarak.bende dıcle vardı ya ıpek tuzcuoglu yanı onu yakıstırırdım buraya.evet sevketın arkadasıydı yaprak dokumunde.gercek adı ne onu da bılmıyorum hehehe.

aynen bizde yolu işkenceyle bitirenlerdeniz minikçim..

kesinlikle dizlerim çürüyo zaptedicem diye çünkü direksiyona geçmek istiyor..bide artık resmen gücüm yetmiyo benim minik canavara:)

bende bi yere giderken arabayı alıp almama konusunda çok kararsız kalıyorum çünkü genellikle oturmuyo ve ikisini birden nasıl idare edeceğini şaşıyo insan..

neyse iyice yürümeyi öğrensinler o zman daha kolay olur heralde bizimkisi gerçi çok aman aman yürümüyo 4-5 adım ama hemen havalandı beyfendi:))

Back
X