- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #43.721
kızlar resımler dev anası gıbı cıkmıs.duzeltmem lazım.hehehe
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gulızcım karatas yolunda karaahmetlı koyu yolda sora sora gıttık dızı deyınce bılmıyorlar ama hanımın cıftlıgı nerde dıye sorunca gosterıyor koyluler hehe.sankı gercek hanımın cıftlıgı varmıs gıbı hehehe.sahıplerı de ordalardı cıftlıgın.ya ekrandakı gıbı buyuk degıl.mınıcık bır avlusu var.keramet ekrandaymıs hehehe.resımlerı az sonra yuklıcem ılkın yukledım dev anası gıbı cıktılar hehehe.[/QU
hım teşekkürler canım..yazın uğrarız belki bizde..filimdede kocaman avlusu varmış gibi görünüyor oysam..
Kızlar günaydın.Geçmişi okuyamadım.Şu an işyerindeyim.Dün 6 kiş buluşmak yerine 3 kişi buluşabildik.Buna da şükür.Yalnız bu bebeler var ya mahvetti bizi e.e.ler.Biiip... Asorticiğime ve Hilalime ben de teşekkür ederim.Sosyal bi gün oldu yawwww.Çok cana yakınlar.Hergün burda görüştüğümüz için mi ne hiç yabancılık çekmedik.Resimler yanımda ama ayrı topik açmayı bilmiyorum.Öğrenince açarım. Ya da Asorti açar ben de iştirak ederim.Bu arada bi ara bebeleri bakıcılarına bırakıp öyle buluşacaz, duyurulur.
Hasta anne ve bebişlere geçmiş olsun.Ceren, Tuna ve Eymen hastaydı en son.Ecemimin yavruşu düşmüşdü galiba.Çoook geçmiş olsun.
ne güzel buluşmuşsunuz...fotoları bekliyoz dünden beri..koyunda görelim artıkın....hihoyyyt
günaydın hanımlar..
dün benim içinde güzel bir gündü.Ama şu bebeler varya hakkımızdan geldiler resmen..
Aysu tam bir cadıydı..Kızlara vallaha aysu böyle degildi.Çocuğa bir hal oldu diyorum..
Zaten yasmin kızımı almaktan vazgeçti..Ona çok üzüldüm:)))
yasmin ve asortie..
resimleri koyarken hani şu söylediğim vardıya fotoşop falan anlarsınızya..:))))))))))))
hani yanlardan biraz sıkıştıracaktınız.....:))))
günaydın hanımlar..
dün benim içinde güzel bir gündü.Ama şu bebeler varya hakkımızdan geldiler resmen..
Aysu tam bir cadıydı..Kızlara vallaha aysu böyle degildi.Çocuğa bir hal oldu diyorum..
Zaten yasmin kızımı almaktan vazgeçti..Ona çok üzüldüm:)))
yasmincim kasım annelerinin ana sayfasına gelince en üst sol köşede yeni mesaj yazıyo..
orayı tıklayıp yeni konu açabilirsin..
herkese günaydınlar bu arada..