2008 Kasım Anneleri

mmf çileğe bende katılıyorum gerçekten
bak zeyna da sende ne çıtır annelersiniz
tanımasam bilmesem hayatta demem bunların bir de boyu kadar çocukları var diye
maşallah valla size
ayrıca memo çok güzel olmuş küçük behlül :)))

selamkızlar...misafirim geleek hazırlıklar falan...işim bitince bakaağım yine..

deniz cim fae demisin harika..

memonun fotolarımı geldi hemen bakmalıyımm..

şimdilik byee

yaa benim c tuşum bazenbasmıyor..birde n ve boşluk tuşum yok...zor oluyor..bakıyorum bazen yazılarım eksik...hızlı yazmaya çalıştığım için...bilgi vereyim dedim kızlar..

eylülüm fırtına geliyomuş

bugün iyi çalışmışsınız bayanlar geçmişi oku oku bitmedi

batuda inek sütü alerjisi çıktı , şimdi de yumurta alerjisi için tahlil istedi doktor of bi bu eksikti

teşekkür ederiz teyzelerimiz....
nazlımlekçim geçmiş olsun allah korumuş cnm iyikide panik yapmamışsın
meloşumun dişleride hayırlı olsun aynı anda çıkardı kankiler:)
dışarda çok fena rüzgar var bi bakkala gittik piroşla uçuyoduk çok zayıfız ya:))

fırtınamı geliyomuş buraya sabah beri var yaa uçuyo ortalık yağmur yağcak galba gidiimde çamaşır topliim
puf yaa varya yıka as ütüle kaldır hayat bundan ibaret olmaya başladı zibidiler günde ka tane çamaşır çıkarıyolar((

piroşum bronşit olduğunda doktor alerjiden şüphelendi çünkü bir türlü iyileşemedi biliyosun çok uzun sürdü hastalığı , inek sütüne başlamadan önce bi bakalım dedi yaptırdık ve bingo maalesef alerjisi çıktı
şimdi de yumurtaya bakacak , babası da böyle zaten bunun o yüzden şaşırmadım çok ama üzüldüm

geçmiş olsun andişim yaa ama bizim doktorumuz 5 yaşından önce yapılan alerji testlerinde gerçeklik payı olmaz en azından 3 yaşına kadar bekleyin demişyti yiğenim için

selamgüzeller bugün ani bir kararlaçorbalık ve makarnalık erişte kesmeye kararverdim
teyzemi ve annemiçağırdım erişte kestirdimmantı sıktırdımonları buzluğa koydum
amayoruldumda geçmişe bakamadım mmaaleseff

üzülme andinam ya allah beterinden saklasın inek sütü vermeyi istemiyodun sen hiç içinemi doğdu ne...
ay çok fırtına var garip garip sesler çıkıyo korkuyorummm
yemek yapmaya gidiyorum ben byyyy

Andinam geçmiş olsun canım.Ailede varsa çıkabiliyo bebeğim ya.Ben de çok alerjiğim.Bakalım biz deneyince neler olacak.Ya kulaktan dolma ama Akdenizlilerde çok çıkarmış süt alerjisi.Laktoz alerjisi de diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…