2008 Kasım Anneleri

Kızlar Sarı kafam Memoşun resimlerine baktım facede.Çok tatlı maşallah.Abisi de öyle.Allah bağışlasın.Nasıl mutlular, Allah daim etsin mutluluklarını.E anaları da hoş gerçekten Çileğimin dediği gibi.

Estelcim boşver anacım , o kadar dert etme yaww.Hayatta daha önemli şeyler var.Olmadı bi yardımcı tutarsın.Ben o kadar mükemmeliyetci değilim.

mmmf nasıl bakıcaz canım benim yok ama eşimin hesabıyla bakıcam beni kabul etmen falanmı gerekyor, br bana özelden link falan verebilecekmi?

birde zeyana hani senin nickin farklıydı burada daha once neydii soracaktımki neydi yazarken hatırladım:)

çok geçmiş olsun..para çok tehlikeli gerçekten aynı durum bende olmuş nerdeyse ölüyormuşum..annemin 2 lafından biri sakın ortaya para faln bırakma..ben seni kurtardım..sen kurtaramazsındakaydirigubbakcemile..öldürecek bu kadın beni..

gerçekten şanslısın canım..benim kız yerde ne görürse doğru ağzında..anasına çekmiş...kaydirigubbakcemile

teşekkürler canım..çok haklısın onlar için ama yinede insan keşke demekten kendini alamıyor..

kocamı gördüm canım sende..:kedi:

ayy evet bende baktım şimdi memo ve maytabıma çok güzel çıkmışınız tatlım..
çokda kalabalıkmışınız tabak çanaktan öyle anlaşılıyor..

piraye ve melisin yeni incileri hayırlı olsun...
bu arada bizimde çookkk şükür ilk dişimiz çıktı..
çıkmıyacak diye çok korkuyordum vallaha...

Estelcim boşver anacım , o kadar dert etme yaww.Hayatta daha önemli şeyler var.Olmadı bi yardımcı tutarsın.Ben o kadar mükemmeliyetci değilim.

canım aslında ben dert etmiyorum ben böyle mutluyum da etrafımdakiler dert ediyor :))

yerdımcım etrafımda çok varda ben kendim yapınca rahet ediyorum..

dün gece eşim ütü yaptı ben izlerken inan daha çok yoruldum..
ev süpürmesi ayrı bi komedi kenar köşe her yer duruyo..

ben yardımcı kadın gelince bile 5 dk oturamıyorum..

neyse belki yorulunca bıkarım:)

mmmf bende çok merak ettim resimleri biz göremezmiyiz

bizimde teyzemiz ve dayımız bekliyor resimleri babamızda ekleyemedi, bende oğlanlrı uyutupm ekleyeceğim faceye doğumgünü resimlerimizden..
denizannem benide ekle.. ikizlerim resmi var profilimde adım yasemin..

selam geldim sonunda alnımın akıyla bitirdim seminermi öğrenciler çok beğendiler iyi oldu bende mutlu oldum yaklaşık 100kişi vardı perşembe günü de yapıcak onda daha fazla kişi olacak neyse mikrofon falan varda ses tellerimi kurtarabiliyorum

memomun fotolarını bende gördüm sonunda onları oradan kopyalayıp buraya koyamaz mıyız acaba vakti olan yok mu uğraşsın
canım oraya yazdım burda da söleyeyim zaten çok hoş bir hatunsun onu sölememe gerek bile yok çok güzel ve çok şık ama iki çocuğunla ve eşinle o kadar mutlu bir tablo çizmişsinizki gerçekten bkarken mutlu oluyor insan allahım hiç bozmasın inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…