- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #43.941
selamlar,
dilekcim, denizanası lelal swetter yavrulara ve sizlere geçmiş olsun...
çilekcim sizede geçmiş olsun Allah korumuş..
dün bizde de kerem bey bebek şeklinde kumbara vardı onu istedi verdim eline oynarken para atılan yerden 10 kruş düşmüş buda almış onu ağzına bende güzel oynuyorlar diye resim yüklemeye çalışıyorum sonra nefes alamadı koştum bişey yuttu diye hemen ters çevirip sırtına vurdum hemen par çıktı ve kustu .. o ana nasıl elim ayağım boşaldı parayı görünce iyiki önce paniğe kapılıp donup kalmadım.. epey bir kalp çarpıntım geçmedi.. şimdi çok hızlı emekledikleri koltuğa sandalyelere tırmandıkları için sürekli gözüm üzerlerinde ama işde olacağı olunca bir anda olup bitiyor..
andinacım kocanın gelmesine az kalmış hemö senin hem batunun adına çok sevindim valla..
maytabım senin eşine ve memoyada geçmiş olsun...
bende bir zamanlar çalışmayı çooooook istemiştim ama olmayınca olmuyor. .. ben aradım kısmet olmadı iş beni buldu bu sefer ben uygun olmadım birtürlü kavuşamadık yanii..:))
toplantısı olanlara işi çok olanlara kolay gelsin...
saol ffistigim sizede gecmis olsun aman para cok kötü..
cok ilginctir benim canavarin tek güvendigim noktasi bu!agzina hicbisi almiyor..
tabi cocuktur güvenilmez ama takip ediyorum o kücücük dügmeleri bile habire yuvarliyor almiyor agzina..
masallah diyimde dürtmeyim cocugu:)
geçmiş olsun güzelim üzülme hepimiz mecburen geliyoruz bunlar onlar için iyi bir gelecek için
geçmiş olsun sanada allah şifa vermesin en önemlisi dermansız dert vermesin
senağlama
nerdesin sen loooooo aran mı içtik benneyaptımki
gözünüz aydın haırlı olsun incileriniz ateşi falan ondandır canım dediğin gibi hep iyi şeylerle yaşayalım inş.
slm arkadaşlar..
çook yorgunum..
acaba hepinizde benim gibimisiniz..bu mükemmeliyetçilik öldürecek beni..
evim çok temiz olsun tntiş rahatça dolansın istiyorum
bakımımı hiiiç ihmal etmeyeyim hergün ciltbakımlarımı yapayım maske filan yapayım şık dolaşayım istiyorum..
mükellef masalar kurmak istiyorum...
tontişimle uzuuun uzuun oyunlar oynayayım hep beraber olalım istiyorum..
eşimle akşam yapacak hiç bişey olmasın çayımızı tatlımızı alalım uzuun uzuuun sohbet edelim istiyorum..
istediğim yeri gezebileyim istediğim kitabı okuyabileyim istiyorum..
çok şey mi istiyorum eşim öyle düşünüyor..ben bunları tam anlamıyla yapamayınca deli oluyorum...
dün gece saat 1 di ve ben mutfak dolaplarını siliyodum..off...
allahtan uykuya düşkün değilim çünkü gece ennn fazla 3 saat uyuyorum o da şanslı günümdeysem..
Estelcim boşver anacım , o kadar dert etme yaww.Hayatta daha önemli şeyler var.Olmadı bi yardımcı tutarsın.Ben o kadar mükemmeliyetci değilim.
piraye ve melisin yeni incileri hayırlı olsun...
bu arada bizimde çookkk şükür ilk dişimiz çıktı..
çıkmıyacak diye çok korkuyordum vallaha...
Bu arada Gülizim kürk giymişsin yavrum.Kış geldi üşüdün mü kııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?