- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.201
günaydın kızlar
bu sabah yağızı 11. ay kontrolüne götürdük
9.6 kg boy 74,5 cm
bir de kan sayımına bakıldı çok ağladı kuzum ama halledip çıktık
kuzum eve anneanneye ben işe geldim
yok canım çok şükür hastalık yokta dr diş çıkardığı zaman anneye eşırı düşkünlük olabilir sabaha kadar emmek istemesi o yüzden dedi..
eşimde yardımcı ama onada acıyorum çok yoğun çalışıyo ar-ge yaptığı için sağlam kafa çok öenmli onun için..
valla canım ne yalan söyleyeyim eskiden derin nefes alışına bile uyanıyodum ama benim oğlum bildiğin bir miker o kadar hareketli ki görmeden anlayamazsın inanılmaz yoruluyorum ve gece bazen gerçekten sızıp kalıyorum..
bazen bi uyanıyorum eşim oğlumu getirmiş göğsümü açıp ağzına sokmuş ki inanılmaz derecede hafif uykusu olan biriyim ama uyanmadığım oluyor yani..
hmm bide eşim gerçekten çok yardım eder ama bi gün altını değiştirmedi mesela çok kadın işiymiş o oğluma yanlış örnek olurmuş:)))
Hilalim dün sana bişi sordum?Niye cevap vermiyon yawww?Kocanın derdi ne dedim?Beyazmelek gibi ben de kendimi çok meraklı gördüm bugün:))))
pufffffff
memo dede mama diye bağırdı yataktan bi gittimki paçalarından akıyo yatak yastık heryer batmış 1 haftalıkmı yaptı ne rahatsızda olmamış ağlamıyo keyfi gayet yerinde:))pijamasının tek bacağı sırf kaka ordan ayaklarına akmış patikleri falan ayyyy daralllar geldi birden
böylesinide ilk defa gördüm
hemen banyoya soktum pakladım çamaşırları attım bende girdim banyo yaptım kendimide çok pis hisettim bian sanki ben yaptım onca kakayı
şimdi kayfaltı edices anlatiim dedim bi:))))
yasmınım beyaz melegım ya sormayın gece de 12.30 da yattık kocıs vınımı zapdettı erken geldıydı dun market alısverısı yaptık sonra yemektı caydı kocıs aldı vını ısı ıcın nete de gıremedım.yaprak dokumunu ızledım sonra ruhum sıkıldı ya.onların derdı benı gerdı valla hele ceme cok uzuldum ya bıraz kıtap okuyup yattım ama don don dur ceme uzuldum ya hehehe. gece de uyanınca ıs yapım barı dedım.sessız calıssa supurgeyı de acardım hehheehe.
biz yağızı doğduğundan beri balat musevi hastanesi'nde ece hanım var ona götürüyoruz
sormadıkça bir şey söylemeyen bir doktor ama hastanenin içinde bütün aşı, tahlil, ultrason v.b. şeyleri başka bir yere gitmeden kolayca yaptırabiliyoruz hem de evimize çok yakın
yağızın böbreklerinde anıldaki gibi problem vardı sünnet olunca geçti onun da takibi gene aynı hastanedeki sünnetini yapan üroloji profesörü tarafından yapılıyor yılda bir kez görmek istiyor bizi
ben bebekken düşüp başımı karyolanın kenarına çarpmışım beni kayıkla o hastaneye götürmüşler ve dikiş atılmış, izi hala durur biraz da nostaljik bir hastane benim için
biz yağızı doğduğundan beri balat musevi hastanesi'nde ece hanım var ona götürüyoruz
sormadıkça bir şey söylemeyen bir doktor ama hastanenin içinde bütün aşı, tahlil, ultrason v.b. şeyleri başka bir yere gitmeden kolayca yaptırabiliyoruz hem de evimize çok yakın
yağızın böbreklerinde anıldaki gibi problem vardı sünnet olunca geçti onun da takibi gene aynı hastanedeki sünnetini yapan üroloji profesörü tarafından yapılıyor yılda bir kez görmek istiyor bizi
ben bebekken düşüp başımı karyolanın kenarına çarpmışım beni kayıkla o hastaneye götürmüşler ve dikiş atılmış, izi hala durur biraz da nostaljik bir hastane benim için
Biz de önce 3 ayda bir gidiyoduk ultrason için.Şimdi 6 aya düştü.Yılbaşında var bi kontrolümüz.Eğer düzelme bu hızla devam ederse yılda bi kere gidecez.Ben özele götürüyodum.Orda tahlil yapılmıyo tabi.İki iş olmasın diye hasraneye götüreyim diyorum.Ben de doğum yaptığım hastaneyi çok beğeniyorum.Özel lab.var.Ama çocuk doktorunu pek beğenmiyorum.Göbeğinden lafı cımbızla çekiyoz.O yüzden özele götürüyorum artık.
Beyazmeleğim Şevket gittikten sonra Nejla çalışıyodu masada bişilere bakıyodu.Cemin defalarca tel.çaldı.Annesi arıyodu.Nejla tel.açılmayınca Cem diye seslendi.Tel.yine çalmaya devam etti.Nejla odalarına gittiğinde Cem yerde yatıyodu.Ambulans falan çağırdılar.Gelenler önce kalp masajı yaptı ama olmayınca elektroşok verdiler.Ama gözler kayıp gitti.İşte bööle oldu.mafoldumben
ciddimisin ?
ben eşim maç bile izlese beraber izlemek isterim o zaman beraberliğin ne anlamı olurki..
zaten evde akşamları kaç saat beraber olabiiyoruz..
gerçi bizde tv yok öyle dertlerde yok:)[/QUOTE
maç izlesem ne olack ki o pozisyonları incelerken bende öyle kös kös oturacağım yanında :))bizde böyle bir çözüm bulduk zaten her gece her gece maç olmuyor bende her diziyi seyretmiyorum zaten...
beraberlik her an birlikte olmak değil bana göre ben her an eşimle olsam bunalırım arada bir böyle olması daha güzel bence beğendiğim şeyleri onun istediğine göre endeksleyemem canım ben
maç izlesem ne olack ki o pozisyonları incelerken bende öyle kös kös oturacağım yanında :))bizde böyle bir çözüm bulduk zaten her gece her gece maç olmuyor bende her diziyi seyretmiyorum zaten...
beraberlik her an birlikte olmak değil bana göre ben her an eşimle olsam bunalırım arada bir böyle olması daha güzel bence beğendiğim şeyleri onun istediğine göre endeksleyemem canım ben
canım ben ıcır için yazmışştın ciddimisin diye :) 2 tv çok fazla bana göre..
her an beraber olmak çok boğar insanı tabii hiç hazzetmem sıkılırım..
ama nevzat tarhanın çok hoş bi sözü var bayılıyorum beraberlik birbirine bakmak değil aynı yöne bakmaktır:)
belki biz kırk yılda bir netten tv ye baktığımız için ortak kararla aynı şeyi izlemek mantıklı geliyor..
hergün izlesek farklı düşünebilirim şu an durum bu..
kayık ile evet
biz eyüp'te oturuyoruz eyüp haliç kıyısında, hastane de balat'ta haliç kıyısında
o zaman araba bulamamış annemler yürüme mesafesi de 20 dk hastaneye onlar da kayık tutmuşlar canım
Estelcim ben futbolu çok severdim.İzlerdim, aileden de gelen bişi tabi.Ama evlendikten sonra midem bulandı.Çünkü kocam heran futbol izliyo, sezon bitse bile nostalji futbol izliyda yoksa yorumları ezberliyo.Gece yatıyoruz yatakta slogan atıyo.Çocuğumuzun adı ne olsun diyodum.Aslan diyodu. Akşam eve gittiğimde transfer haberleri veriyo.Gece 3 e kadar maç tekrarlarını izliyo.Bir keresinde maça gitmişti stadyuma arkadaşımın erkek arkadaşıyla gitmişlerdi.Bizimkini arabayla eve bırakmak istemiş çocuk.Arabaya binince hızlı gidelimde biraz pozisyonları kaçırmayalım diyomuş.Var mı böyle bişi? Geldi bana da öyle diyo.Pozisyonları kaçırmayım diyo.Ben de sen aptal mısın?Neden 2 kere izliysun dedim:)))Şimdi ben bu adamla nasıl beraber maç seyredeyim.Mutfakta TV var.Bazen onu mutfağa atıyorm orda izliyo. ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?