2008 Kasım Anneleri

Yemin ederim gerçek.Balayına gittik 5 yıldızlı otel, Alanyaya.Her akşam havuz başında animasyonlar falan.Bir akşam izledik.Diğer akşamlar odamızdaydık.Neden? Basket maçları içiiiiiiin.Ya inanılmaz.O gs'li ben de FB.Yatağa yattığımızda da slogan atıyo. Geçen gün maça gitti, evde Anıl ve ben varız.Tek izin günü eşimin.Ben gitme dedim gitti stadyuma maça.O gidince sinirimden ağlayıp ilendim.Geldi bana yaklaşmaya çalışıyo.Hiç pas vermedim.Git Adnan P.la yat dedim.Ha bu arada maçda 3-0 yenilmişlerdi.O akşam maçın tekrarını izlemedi:))))kötükedihüso

maytabım bu taraflarda doğup büyüyenler karşının havasına bile alışamıyor
bak ben evlendim 50 m uzağa taşındım:lepi:

slm kizlar,bugün erkenden uyandi benim oglan kalkmak zorunda kaldim bende):)))

sabah biberonu veriyorum mammaaa diyor eliyle itiyor ekmek istiyormus obur sey:)

ayyy maclar filan dagitmisiniz yine..

benim kocamda cok sever futbolu ama izlemeye vakti olmadigi icin sorun yaratmaz.

zaten eve gelince yemek ye,denizle biraz oyna ve uyu tüm hayati bundan ibarettir..

benim babam ve erkek kardesim yasminin esi gibiler.kardesim 14 yasinda ama hasta fenerli.

yaz tatilinde eski maclari bile izleyip keyfe gelir babamla ikisi ilginctirler yani :)

tombise tavuk hasliyorum ögle yemegine,yedirip uyutucam insl.

haşlanmış tavuğu çorba yapıyon demi kuzu ölemi yediriyon yoksam

corbasinin icine koycam canim tavuk etlerini..

öyle yalnizda ck seviyor yemesini ama simdi corbasinin icine koycam tiftikleyip.

tavuk gözleri icin cok faydaliymisya ben bunu duyduktan sonra iki güne bir yediriorum.

mmf sabahtan beri yazıcam yazıcam unutuyorum
sen bu sabah oldukça hızlı bir giriş yapmışsın tatlım :))
evet lelalcim oldukça hızlı oldu paçalarımızdan aktı:))))
corbasinin icine koycam canim tavuk etlerini..

öyle yalnizda ck seviyor yemesini ama simdi corbasinin icine koycam tiftikleyip.

tavuk gözleri icin cok faydaliymisya ben bunu duyduktan sonra iki güne bir yediriorum.
hmm demek gözlere faydalıymış he memoda en çok tavuk çorbasını seviyo
Mmmf canım , kader ortağım.Demek eşim türünün son örneği değilmiş, demek başkaları da varmış böyle hasta.:)))))

bende benimkini türünün son örneği sanıyodum demek var daha:)))

ay yasmin ilahi çok güldüm eşinin haline ,dün maç vardı bildiğiniz üzere ,eşim izlemek istedi ,mutfağa yolladım ,bir ara baktım yaprak dökümü izliyo :) noluyo dedim diye hiç öyle açtım ,maç izliyorum ben aslında ,dedim gel içeri bende yaprak dökümü izliyorum ,neyse kapattı geldi beraber izledik dizimizi..

mmmf cim fatih semtini çok sevdiğinden mi koydun lo çocuğunun adını :))

yeni gördüm yazılarınızı kızlar..
bi anlatayımda kim haklı allah için söyleyin..
önceki gün akşam komşu geldi ve yarın bahçede bütün komşular toplanım oturacağız.sende işten erken geliyorsun mutlaka uğra dedi.Bende tamam dedim.Bu arada herkezde bişeyler yapıp getireceklermiş.
neyse akşam kocam nöbetten çıkmış uyuyordu..(bu arada annem 3 gündür aysu için bizde kalıyordu)
aysu göksu oyun oynuyor annemde televizyon izliyordu.Herkesin keyfi yerindeyken yarın için bende bi etimek tatlısı yapayım dedim..hem kolay hemde çok uğraşmam diye..
etimekleri borcama dizdim iki tepsi..şerbeti kaynattım dökerken kocam uyandı geldi..
ona yemesi için bişeyler hazırladım o yerken bende bi taraftan tatlıyla uğraşıyorum..
sonra aysu geldi..babayı görünce ağlamaya başladı..
annem aysuyu alıp salona gitti ki babası yemeğini rahat rahat yesin diye..
sonra göksu derslerini yaptımı diye sordu..bende söyledim fakat henüz bakmadı derslerine dedim..
ay senmisin bunu söyleyen..
vay efendim boğazın sırasımıymış..çocukla ilgilenmiyorumda tatlıyla uğraşıyormuşum..aman sessiz sessiz bana bi bağırıyor anlatamam..bu arada bana 12 yıldır hiç bu kadar kızmamıştır..
neyse senmisin bana bunu söyleyen dedim ve yaptığım tatlıyı çöpe döktüm..iki tepsi..
bu seferde sen bu yaptığın hareketi unutma dedi durdu..
annem vardıya adamcağız içini çok dökemedi..
neyse kızlar işte ceviz kabuğunu doldurmaz sebeplerden dolayı iki gündür küsüz ve konuşmuyoruz ve bu iki günde toplam 15dk. görmüşümdür(
işte sebep ve sonuç...
amma uzun oldu haaaa....

fatihi sevdiğimden diyelim fatih sultan mehmete olan hayranlığımdan diyelim
bkz.
fatih-mehmet akif:)))))
dalg geçiyolar benle bide kız doğur sultan olsun :)))))))

hilalcim valla aynen yaptığını yapardım bende

hılalcım kendısı nıye kızınla ılgılenmıyormusta senden beklıor yemegını yıyınce kızınla ılgılensın sen hangı bırıne yetıseceksınn
keske tatlıyıda dokmeseydın bana gonderseydın ben yerdım beaaa:))))

hilalcim eşin ayıp etmiş boşver bence çok takılma..erkekler sonucunu çok düşünmeden hareket edebiliyolar bazen..
keşke kendisinin niye ilgilenmediğini sorsaydın..tatlıyada yazık olmuş..

hilalcim takılma canım fazla ,konuşma bir müddet ,burnu sürtsün ,bu erkekler bütün gün nelerle uğraşıyoruz bilmiyorlar ,aşkam da gelip ahkam kesiyolar ..

ya mmmf cim mytickerz den html adresini kopyalıyorum takvime ,olmuyo ,sen ne kadarını aldın linkin ..yada hangisini kopyaladın bacım..

göksunun dersleriyle ben aysuyla babası ilgileniyor çogunlukla..
ama o gün istisna bir gündü..
kocamın kafası karışık canı başka şeylere sıkkındı kesin(
bence bi anlık kızgınlıktı ama ne olursa olsun çookkkkk kızdım..
ıcırım tatlıyı döktükten sonra bende çok üzüldüm..bu kadar can sıkıntısının arasında akşam yatarken gözümün önüne geldi..
tüh dökmesemde yeseydim şimdi diye..
bu arada gel bana yaparım sanada...sositososito

hilalcim ayip etmis esin canim..ama oda ilgilenebilir derslerle senin o anda isin varmis.

tatliya yazik olmus ama:) ben cok fevriyim yaa,kizarsam gozum bisi gormuyor..

herseyi atmaya meyilliyim kavga aninda,ne olcakki bu halim.mumlar tepsiler cok firladi benim evimde..

:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…