- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.221
:)))))
yasmin çok güldüm yaa inanamıyorum anlattıkların gerçek mi:))
bide aynlış anlamazsan genelde yorumlarına inanılmaz gülüyorum nasıl desem çok cool ya da artık dalgaya alan bi halin var..çok sevdim seni ben görmeden..
canım sen istisna sayılırsın sana herşey mübah:)
ama en çok oğlanın adının aslan olabileceği ihtimaline güldüm:))
ühühüühüühüühü ben çokkkk özledim oraları yaaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
genç kızlığımın en güzel zamanları fatihte geçti balatlarda haliç kıyısında fink atardım ben fatihi çoook özledim gene orda yaşamak istiyorummmmafoldumben
haşlanmış tavuğu çorba yapıyon demi kuzu ölemi yediriyon yoksamslm kizlar,bugün erkenden uyandi benim oglan kalkmak zorunda kaldim bende):)))
sabah biberonu veriyorum mammaaa diyor eliyle itiyor ekmek istiyormus obur sey:)
ayyy maclar filan dagitmisiniz yine..
benim kocamda cok sever futbolu ama izlemeye vakti olmadigi icin sorun yaratmaz.
zaten eve gelince yemek ye,denizle biraz oyna ve uyu tüm hayati bundan ibarettir..
benim babam ve erkek kardesim yasminin esi gibiler.kardesim 14 yasinda ama hasta fenerli.
yaz tatilinde eski maclari bile izleyip keyfe gelir babamla ikisi ilginctirler yani :)
tombise tavuk hasliyorum ögle yemegine,yedirip uyutucam insl.
evet lelalcim oldukça hızlı oldu paçalarımızdan aktı:))))mmf sabahtan beri yazıcam yazıcam unutuyorum
sen bu sabah oldukça hızlı bir giriş yapmışsın tatlım :))
hmm demek gözlere faydalıymış he memoda en çok tavuk çorbasını seviyocorbasinin icine koycam canim tavuk etlerini..
öyle yalnizda ck seviyor yemesini ama simdi corbasinin icine koycam tiftikleyip.
tavuk gözleri icin cok faydaliymisya ben bunu duyduktan sonra iki güne bir yediriorum.
Mmmf canım , kader ortağım.Demek eşim türünün son örneği değilmiş, demek başkaları da varmış böyle hasta.:)))))
ay yasmin ilahi çok güldüm eşinin haline ,dün maç vardı bildiğiniz üzere ,eşim izlemek istedi ,mutfağa yolladım ,bir ara baktım yaprak dökümü izliyo :) noluyo dedim diye hiç öyle açtım ,maç izliyorum ben aslında ,dedim gel içeri bende yaprak dökümü izliyorum ,neyse kapattı geldi beraber izledik dizimizi..
mmmf cim fatih semtini çok sevdiğinden mi koydun lo çocuğunun adını :))
hılalcım kendısı nıye kızınla ılgılenmıyormusta senden beklıor yemegını yıyınce kızınla ılgılensın sen hangı bırıne yetıseceksınn
keske tatlıyıda dokmeseydın bana gonderseydın ben yerdım beaaa:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?