2008 Kasım Anneleri

ay yasminim kopardın beni gülmekten :))

aynı kocadan bende de var , fanatik kocaelisporlu , , salonda minik de olsa kocaelispor posteri bile var düşün , Allahtan 2.lige düştü de bu sene rahatım ben..başka maç ilzemez benimki bi kocaeli bide fener :)) onları da beraber izliyoruz zaten , abartırsa canına okurum o da bilir ama kocaeli aşkı bambaşka..
Eskiden hiçbir maçını kaçırmaz , tüm türkiyeyi dolaşırmış , resmen maaşlı holigan gibiydi ama artık duruldu çok şükür darısı seninkinin de başına diyorum , elbirliğiyle cimbomu ikinci lige düşürelim belki sende de işe yarar :))

Hilalim şimdi bi kere bebeler neden paylaşılıyo.Aysuyu o doğurdu da Göksuyu sen mi?Yani paylaşmalıyız hayatı ama bu kadar da değil.Senin işin varsa o ilgilenecek.Yeni kalkmış olabilir.Tamam hayatım şimdi ben ilgilenirim dese ne olur?Hem sen o güzelim tatlıyı neden döküyosun.Nimet atılır mı? Paranız çok mu geliyo?O kocan tatlı isterse bigün senden de ki Göksuyla ilgilenmek zorundayım.Ben de stres atıyım biraz.Dün akşam ben de atıştım biraz kocaylan:)) Tabi bizimki titizilik yüzünden.Kayda değer bişi değil yani.

estelcim ben bana söyledin sandım canım:)
ya benim eşimde maç izler kendi de amatörde oynuyor zaten tek keyfi maç adamın dışarda gezmesi yok ev kuşu misali bende karışmıyorum yani ama öyle delisi değil öyle özetti yorumdu falan bakmaz zaten baksa izin vermem o ayrı bir konudaa..
yasmin ve maytap sizinkiler pek bi abartmış maç konusunu kendilerini hoca sanıyorlar galibaaaa:))
hilalcim valla gerçekten ayıp etmiş eşin bu erkeklerin olur olmaz lafları insanı çileden çıkartıyor heee
anlatılmaya değer mi bilmiyorum ama sabah kahvaltıda çay içiyorduk şekerliğin kapağı kapalı olunca hem kendime hem eşime de şeker atayım dedim şekeri attım bardağına niye bana sormadan attında ben artık şekersiz içicem çayımı da (şekersiz içmeye de bugün başlamış sözde)öyle mi aldım bardağını gittim döktüm lavaboya kalk koy çayını dedim annesine şikayet ediyor beni kendince destek arıyor kendine tabi canım kayınvalidem beni destekledi bi daha da ona iyilik edersem iki olsun dedimm

Kocaelispor dedin de benimki Sakaryasporlu (Amatör kümeye düşmek üzere:))) Sene 2007 gelinlik bakmaya çıktık.Beğendik, sipariş verdik.Onların adetlerine göre damatlığı da ben alacam.Şöyle güzel damatlıklara bakıyorum.İçi parlak yelekli falan.Ben giymem dedi. Siyah takım al yeter dedi.Hem günlük de giyerim dedi.İçine de şöyle güzel bi kravat alırız.Ok dedim.Aldık ve içine de yeşil bi kravat aldık.Eve geldik denedi falan.Tam aynanın karşısında bana şey diyo" Nasıl Sakaryasporun takım renkleri yakışmış mı?" Siyah yeşil meğersem Sakaryanın renkleriymiş ve kocam damatlığını bu bilinçle aldırdı.kafamçokkarıştı

msnden yazdım kuşum okursan sevinirik

izin vermem diyosunda ben de buna karşıyım
istediği bişeyi yapmak istiyorsa yapar herkes aile kuralları dahilindeyse karışmam
onun için benden izin almak zorunda değil

günaydınkızlar..

hilalim merak ettim neoldu diye okudum...hakikaten can sıkıcı bi durum ...keşke öyle şeylerdemeseymiş..umarım hatasını anlar...sen devam et o gelsin bence...umarım hemen halledresiniz canım benim..

maç mı....vallahi eşim az öncce dediki akşama halı saha maçım var,taburlararası..doingggg oldum...yarına yine misafirim var..hazırlıkyapacaktım..artık gidene kadaryapacağım..sinir olduumm...duma duma dumm

bizde de herşey yeşil-siyah , aynı zamanda kocaelinin renkleri...

Andinacım aynı aynı.Geçen gün Metroya gittik.Balkonları yıkamak için fırça alalım dedik. Gitmiş sarı kırmızıya sarılıyo.Şöyle uzaktan bi bakış attım tamam tamam sen seç diyo. Maç seyrederken bi görsen yanaklar heyecandan pembe pembe.Valla doğumdayken ben böyle heyecanlanmamıştır.Ya böyle işte.Rabbim beterini göstermesin.Varsa tabi:))

öff üşüyorum yaaaaaaaaaa kombi arızalanmış durduğu yerde delimi ne para sıkışmış bi tarafına herhalde
servis çağırdım oda yarın gelirmiş üşüücez herhalde bööle
varmı yakan aranızda

Maytabım valla izin davası ortada olmasa ipin ucu kaçıyo.Ben çıtımı çıkarmasam her akşam bi köşede onun maç seyretmesini seyrederim.Ben onun ekstra maç izlemesini engelleyerek ,izin vermeyerek biraz normal bi akşam geçirebiliyorum.Yani herkes gibi dizi izleyerek.O yüzden erkekler çocuk gibiler.Onları biraz sınırlandırmak , istediği herşeyi yapmalarına izin vermemek gerekiyo.Balayındayken sustum adamı ilk günden korkutmayım diye.Sonra yeter dedim.Buna rağmen futbol hakkından antrenör olacak kadar bilgim vardır.Aaaah ah....

yasmıncım bızımkısde hafta sonları full yorum dınlerdı ıddıa oynamak ıcın artık ıngıltre premıer lıgı bunderslıga ıyıce ogrenmıstımmm takımları felan bana sormaya baslamıstı hanım hangısı kazanır 1 mı 0 mı 2 mı dıye bende cevaplardım onla beraber bende oyansaydım dunya para kazanırdık beaa
soylemesı ayıpp zamanında 600 -700 tl almıslıgımız var :)))))

yaa kızlar ilköğretimöğretmeni lazım olanlar parmak kaldırsın :))))
biödev varda meslek tanıtma kulübü diye nasıl çalışır cart curt şimdi bu ödeviben yapmiimde çocuknası yapsın ben bile zor buluyorum

Benimki şans oyunları oynamaz.Kazanırsa kafayı yermiş.Bana verirsin parayı diyorum.Yok diyo sen beni boşarsın.Ben de söz veremem diyorum:))))):roflol:

Mmmf canım , kader ortağım.Demek eşim türünün son örneği değilmiş, demek başkaları da varmış böyle hasta.:)))))

oy oy maç muhabbetleri edilmiş valla süper kocişlerinizin hikayeleri çok güldüm kaydirigubbakcemile3 benim eşim beşiktaşlı ben fenerliyim sevgiliyken beşiktaşın o hafta kiminle oynadığını falan eşim tesadüfen benden öğrenirdi düşünün artık şimdi babam dayım vs... yalvarıyorlar bazen hadi gel kahveye gidelim derbi var gitmez mümkün değil,gerek yok falan der evde de mesela dünmüydü ondan önceki günmü türkiye ermenistan maçı vardı ya türkiye zaten elendi diye izlemedi benimki de başka bir türün son örneği sanırım kaydirigubbakcemile3

yalnız sizin hesapla düşünürsek benim oğlanın ismi kartal kanarya akoluk olmalıydı :roflol:

canım çok haklısın hiç sıkma canını giden tatlı olmuş malesef ama biraz burnunun sürtülmesi lazım dediğin gibi sanırım başka bişeye sinirliydi ama yine de senin suçun ne sana öyle davranmamalıydı inşallah güzel bir barışmayla biter sonu :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…