2008 Kasım Anneleri

canim bizimkiler kazma giibi olduklarinda sanmiyorum beraber yatalim..

ayyy olmazyaa ben yatamam vallahi...

ben garsonu azo yapmisim ama isteyere olmadi galiba:) degistirme hakkim yokmu?

kocami yapayimda az calissin siskocuk..

değiştirebiliyosun canım aşağıda servis tabağı resmi var ilk sıradaki ordan silip başka birini koyuyosun

direkt tatlı pekmez öyle mi..

nar ekşisi olabilir mi acaba..

yok canim nar eksisi degil bildigimiz pekmez sirke yerine pekmez ne küflenir ne bisey oluyor yillardir öle yapiyor

ya kizlar o oyunu nasil oynuyonuz ben bisey anlamiyorum hep ingilizce acaba türkcesi yokmu bide baskasinin oyununu görünüyomu ben göremiyorum cahilim yaw

Hmmmmmmmmmmmmm benim az dahaaa yav..cok yimek yapmam lazim cok..

ama önce para kazanip servis acmaliyim yetistiremiyoru myoksa:)

bu aralar üzerimizde kara bulutlar dolaşıyo galiba gezmeye ditmek için hazırlanıyoduk çağanı giydirdim yürütecine koydum bende birazcık süsleneyim dedim demez olaydım.tuvaletin kapısını açmış içeri girmeye çalışırken eşiğe takılıp düşmüş çığlıklarına zor yetiştim dilini ısırmış saatlerce ağzı kanadı yavrumun içini çeke çeke ağladı.çok suçlu hissettim kendimi keşke bırakmasaydım diye bi fakire bişeyler bari vereyim diye düşündüm

selam kızlar, iki gündür yine giremedim, şimdide ce deyip çıkıcam,

azocum teşekkürler paylaşımın için,

andina, çağan geçmiş olsun

nazlıcım sağol canım iyiyim ama yoğunum, bu hafta ekstradan işler çıktı, cumartesi bile gidecem, pazar zaten ders var offf off

domuz gribi ile benimde haberlerim vardı azocum yazmış zaten sağolsun, benimkide benzer şeyler, arkadaşın çocuğunun okulunda çıkmış okul tatil,

arkadaşın birinin eşi dr geçen yıl domuz gribi ilk görüldüğü sıralarda havaalanında görevliydi, yakından tanıyor yani, aşı gereksiz diyor,zaten virüs şekil değiştirmiş ağır bir grip olarak seyrediyormuş, önlemleri aldıktan sonra çokta korkmamak gerekiyor yanii

hehehe kocisimi garsonum yaptim,yasasin kötülük..

onca davet geliyor bana bende gönderiyorum ama hala az kisinin mutfagini görebiliyorum..

elif zevkli baya,bende yeni basladim oynamaya.

çağancuk geçmiş olsun canım

puffffff uleyyyyyynnnnnnn biz kaç gündür evdeyiz beaaaaa en son pazar günü pazara gittim sıkıldım sıkıldım sıkıldım sıkıldımmmmmmmmmmmmmm
evden çıkmadan yaane bakkala bilem(((((((
araba kapıda yatıyo bu arada oda ayrı konu

elmelıcım çok sağol canım doğduğundan beri gece lambasıyla yatıyo çağan uyanınca korkmasın diye.birazda karanlıkta yatırayım bari işe yarar belki.

of güzelim yaa var sizde bişeyler cidden göz mü var anlamadım ki gözü olanın gözü çıksın inşallah
klava:

hakkaten bir hayır falan yap fakirleri sevindir bari

hadi kızlar ben kaçtım öpüldünüz şekerler bu saat oldu yoğunluktan hem yazamadım doğru dürüst tarlamı bile ekemedim bu saatte kadar onunla uğraştım

selam ,iki gündür yoktum ,tel.hatlarında sorun vardı giremedim nete ,neyseki geldide girdim bari ..

herkes iyidir heralde ,bende takılayı face de filan ,
ya şu cafe işini bi ben anlamadım galiba ,giriyorum biraz çalışıyo kız ,sonra benim lokantama başka arkadaşlarda giriyo nasıl oluyo yaw ,biri sevabına anlatıversin ,amaç ne :))) ara sırada kilitleniyo ..

azo teşekkürler paylaşım için yeni okuyabildim oğlanlardan...
denizannem çok yoğunmuşun kolay gelsin sanada.. bu ara sana dinlenmek yuok gibi görünüyor pazarda çalıştığına göre..
cagancuk çok geçmiş olsun yine Allah korumuş...
andinacım sizede geçmiş olsun neyseki kusmuş rahatlamış çocuk..
maytabım bende yaptım şimdi benim tabaklarda kendi gidiyor..:))) hapsettim benimkileri.. ay aklınla bin yaşa kız ii oldu böleee..
çilekcim önce bende kocamı yaptım çalıştırdım sonra hadi yeter dedim saldım gitti..:))
ay bende sıkılıyorum gerçi kocam bu ara avmye felan götürdü 1-2 kez ama konuşacak birileride aranıyor bazen..
bende arkadaşlara kızdım bugün gelin kahve içelim diye çağırdım yok pazara gidecez yok evim dağınık topluycam felan gelmediler birde 2 çocukla aşı yaptırdığım gün sen gel diyorlar.. çocuklardan önce her çağırdığında her işinde koşturduğum arkadaşım ben işim için kimseyi çağırmadım hiç ama oturmaya çağırdım gelmeye eriniyorlar.. amannnnn nese biri üye buralara okur şimdi kızar bana..:))
ben ne yaptım geçen yaptım ama kandırmamış demekki oğluşlarımla mutfağa gittik kısır yaptım oturduk üçümüz bir güzel yedik onlara vereceğim diye acısını az attım.. ilk defa yediler çok sevdiler...

eylülcüm amaç bol para kazanmak cafeni genişletmek yimek yapıp rahatlamak..:)))lokantana yemek için geliyorlar ya ama senin yemek yoksa girip çıkıyorlardır...aç kalkıyorlar desene..:))
asortim nasılsın hoşgeldin ben burdayım şimdilik...

asortie hoşgeldin canımmm
ya bu cafe worldden bende hiçbirşey anlamadım maytap yardım edecekti ama sanırım işi çıktı yardım edemedi
biri bana da yardımcı olsun eşimle atıştık çok sinirliyim iyice doldum artık kafam dağılsın şu oyunu oynayayımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…