- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.341
yuh yeni taşındığı evde komşusunda banyo mu yapmış???
komşuda bi hoşmuş yani
beraber yapmışlardır belki
:roflol::roflol::roflol:
Herkese selam
Dün gecenin talihsizi bendim sanırım.. kızlar çok kötüyüm hala şoku atlatmış sayılmam
Dün akşam yemeğe anneme gittik , bi güzel yemeğimizi yedik üstüne meyvesini de yedi batu , biraz oyun oynadılar annemle sonra uykusu gelince kendi evime geçtim , pijamalarını giydirip yatağa girdik emzirmeye başladım , biraz emdi sonra kalktı yatmak istemedi bende yaprak dökümünü seyrediyodum zaten bari dedim salonda emziriyim hemde diziyi izlerim neyse salona geçtik onu koltuğa oturtuum birden bana baktı ağzını açtı oluk oluk kusmaya başladı ama nasıl bir kusma anlatamam , şelale gibi ağzından akıyor burnundan akıyor kaç dakika sürdü bilemiyorum ama deli gibi kustu hemen annemi çağırdım , ateşine baktiık yok , kustuktan sonra biraz ağladı korkudan ama geçince bende üstünü falan değiştirince yine keyfi yerine geldi , hiçbir anlam veremedik neyse 15 dakika sonra bi daha kustu , 15 dakika sonra tekrar.. neye uğradığımızı şaşırdık , gece 11’di ve ben çok panik oldum , doktorumuzu aradım ama açmadı : (( sonra bi daha kustu sadece su çıkardı , 1 gibi de uyudu... gece sık sık uyandı emmek istedi ama açıkcası çok emzirmek istemedim uykusunda da kusar boğulur diye..doğru dürüst uyuyamadım da zaten , Allahtan sabah süt iznimi kullandım da yanındaydım , 8.30 da uyandı kahvaltısını yaptı , keyfi yerinde ama ben ne olduğunu anlayamadım hiç.. şimdi yine arıycam doktorunu ama bana bi akıl verin , ne olmuş olabilir..
Bu arada yemekte balık yedi , üstüne de bir elma yedi , anneim evinde de Cumartesi çerçeveler boyanmıştı hafifi bi boya kokusu vardı acaba diyorum balıktan mı yoksa boyadan mı..offf Allah kimseye yaşatmasın kabus gibi bi geceydi
bu ınsanların anlayıs kıtlıgı benı delı edecek
1,5 ay once bır daıremı kıraya verdım ve kontrat yaptım
yalnız anlasmamız geregı tahlıye taahhutnamesı ıstedım ve kırayı verırken getırırım dedı
bu ay gelırken kırayı 200,00 tl kesmıs ama bana hıcbır bılgı vermeden
sebebı kıracının dogalgaz sozlesmesını uzerıne alması gerekıyor ıgdasın bıle kanunlarında bu var
neymıs uzerıne alırken sozlesme parası yatırmıs onu kesıyormus benden
ve taahhutnameyı getırmemıs sebebı kontratı kaybetmıs
olurmusun oldururmusun
kıt ınsanlar bunlar resmen akıl fukarasıklava:
Canım benim ben de artık gözümü kararttım eşimle de konuştum gitmesi kalmasından daha iyi olacak kesinlikle. Bebek bakımı için de haftanın 3 günü annem bize geliceki 2 günü de Bengişi anneme götürücez. O şekilde çözücez inşallahAy elmalı şimdi gördüm , nasıl bağırırı çocuğuna yaa , canım yapma etme gözünü seviyim komşuna bırak üç kuruş da eline ver o baksın bu ne yaa , benim öz be öz annem çocuğuma bağıramaz , altını açmadan uyutacak ha?? Ay yine tepeme çıktılar , off daralıyorum çok , bana bırak biz bakalım kızını ne diyim şimdi ben sana batuyla büyürler beraber , emin ol aç susuz kalmaz... ya güzelim git gönder şunu evden..
ay elmalıcım delirdim delirdim resmen deliye döndüm işyerrimde nasıl bir kadın ve nasıl bir kayın onlar öyle yaaklava:
Ben de deliye döndüm canım...
uff hele bu bölümü okudum resmen gözlerim doldu benim annem bakıyor çocuğa o öyle bişey yapsa naparım bilmem canım maddi açıdan durumunuzu anlıyorum bizde aynı maddi sebeplerden ananesine verdik çok seviyor iyi bakıyor o ayrı ama bulun bir yolunu yaa yapmayın etmeyin burda olsan valla Eymenle kalsınlar derim canım sizin kocanla beraber çalıştığınız bir işyeriniz yokmuydu kendinize aitmiydi orası eğer öyleyse götür çocuğunu işyerine valla ben bile getiriyorum arada annemin işi çıktığında falan buradaki herkes alıştı yanımızda bir bilgisayarcı karı-koca kendi işyerleri eymenle aralarında 4gün falan var burada dükkanla duruyor anne babasıyla doğduğundan beri yavrucum arka kısımda ona bir yer yaptılar yatıyor orada uyanık olduğu zamanlarda annesiyle yada etraftakilerle geziyor çokta mutlu kuzucum oda kimseye bırakamadı bebeğini sanırım ekonomik nedenlerde vardı buralarda büyüdü ha iyi bişeymi bilemem tabi evinde olması başkadır ama senin kaynanan gibi birinin elinde olmasındansa burada masamın üstünde yatsın daha iyi
Canım güzel düşünmüşsün ama faizler hala bizim aldığımız oranın altında değil malesef. Bir de ayda 500 lira düşürmek için baya bi faiz indirimi gerek. Gerçi bankacısın sen daha iyi bilirsin...elmalıcım 2000 tl mortgage taksidi ödüyorum demişsin , faizler düştü , kredini yenile biraz da vade uzat taksidini 1500’e düşür , 500 e de bakıcı tut.. vade uzatınca ödeyeceğin faiz artar ama en azından çocuğunun karnı tok , altı temiz olur
herkese günaydın.çok kötü bi gece geçirdik çağan nerdeyse hiç uyumadı yat kalk belim ağrıdı çok ağrıyo şimdi zor kıpırdıyorum.çağanda çok kötü öksürmeye başladı yine bıktım artık hastalıktan hiç bitmiyo bu çocuğun öksürüğümafoldumbenherkes iyidir umarım
Herkese selam
Dün gecenin talihsizi bendim sanırım.. kızlar çok kötüyüm hala şoku atlatmış sayılmam
Dün akşam yemeğe anneme gittik , bi güzel yemeğimizi yedik üstüne meyvesini de yedi batu , biraz oyun oynadılar annemle sonra uykusu gelince kendi evime geçtim , pijamalarını giydirip yatağa girdik emzirmeye başladım , biraz emdi sonra kalktı yatmak istemedi bende yaprak dökümünü seyrediyodum zaten bari dedim salonda emziriyim hemde diziyi izlerim neyse salona geçtik onu koltuğa oturtuum birden bana baktı ağzını açtı oluk oluk kusmaya başladı ama nasıl bir kusma anlatamam , şelale gibi ağzından akıyor burnundan akıyor kaç dakika sürdü bilemiyorum ama deli gibi kustu hemen annemi çağırdım , ateşine baktiık yok , kustuktan sonra biraz ağladı korkudan ama geçince bende üstünü falan değiştirince yine keyfi yerine geldi , hiçbir anlam veremedik neyse 15 dakika sonra bi daha kustu , 15 dakika sonra tekrar.. neye uğradığımızı şaşırdık , gece 11’di ve ben çok panik oldum , doktorumuzu aradım ama açmadı : (( sonra bi daha kustu sadece su çıkardı , 1 gibi de uyudu... gece sık sık uyandı emmek istedi ama açıkcası çok emzirmek istemedim uykusunda da kusar boğulur diye..doğru dürüst uyuyamadım da zaten , Allahtan sabah süt iznimi kullandım da yanındaydım , 8.30 da uyandı kahvaltısını yaptı , keyfi yerinde ama ben ne olduğunu anlayamadım hiç.. şimdi yine arıycam doktorunu ama bana bi akıl verin , ne olmuş olabilir..
Bu arada yemekte balık yedi , üstüne de bir elma yedi , anneim evinde de Cumartesi çerçeveler boyanmıştı hafifi bi boya kokusu vardı acaba diyorum balıktan mı yoksa boyadan mı..offf Allah kimseye yaşatmasın kabus gibi bi geceydi
Selam kızlar. Bugün ancak damlayabildim ama geçmişe de baktım. Hepinize ayrı ayrı edemeyeceğim ama çok sağolun destekleriniz için.
Bu arada son durum hakkında kısa bilgi vereyim:
Kaynana küsmüş kesinlikle konuşmuyor ne benle ne de oğluyla. (Bana söylemedi ama sanırım eşim çekip konuşmuş) İnanabileceğiniz gibi değil yüzümüze bile bakmıyor. Artık ben de dalgaya vurdum sabah mutfak kapısının önünde çarpışıyorduk yüzüme bakmıyo ya hep yere bakarak yürürüdüğünden önünü görmüyo manyak. yalnız aklım acaip evde kaldı erken çıkıcam mecburen. kadın bizle konuşmuyor ya Bengisu'nun durumu hakkında da bilgi alamıyorum kafayı yiyicem resmen. Sabah çıkarken Bengisu'nun yemeklerini koydum oraya yedirmiştir inşallah. Bu arada bu konuşmama olayı da ne kızlar? Tamam hem suçlu hem güçlü olursun ama olgun da olursun gerektiği yerde konuşursun. Kadın bir duvar oldu evde aklım sürekli bebeğimde. Unutmadan eşim telefonda konuşurken duymuş cumtes çekip gidecekmiş güya... (inşallah!)
Bu arada kaynanamla ilgili mütiş bir dedikodu daha: Yatağımızı verdik demiştim ya. Yatakta 26 yaşındaki oğluyla beraber yatıyo kızlar. Salonda koskoca kanepeler varken ana oğul koyun koyuna yatıyorlar. Ne derece sağlıklı siz karar verin.
Canım benim ben de artık gözümü kararttım eşimle de konuştum gitmesi kalmasından daha iyi olacak kesinlikle. Bebek bakımı için de haftanın 3 günü annem bize geliceki 2 günü de Bengişi anneme götürücez. O şekilde çözücez inşallah
Bizim işimizde telefon görüşmesi çok oluyor canım ve çok çığlıkçı oldular biliyorsun canım... Bir de benimki daha yürüyemiyor işyerinde de herp ayakkabıyla giriyoruz pek sağlıklı olmayacağı için ofise getiremiyorumç Değilse biz de düşündük hep o alternatifi...
Canım güzel düşünmüşsün ama faizler hala bizim aldığımız oranın altında değil malesef. Bir de ayda 500 lira düşürmek için baya bi faiz indirimi gerek. Gerçi bankacısın sen daha iyi bilirsin...
Çok geçmiş olsun canım ya... Bebişin çok sık hastalanıyorsa aklıma gece lambaları ile ilgili okuduğum bir yazı geldi. Bilmiyorum gece lambası kullanıyor musunuz ama karanlıkta salgılanan bir hormon varmış melatonin diye ve ne kadar salgılanırsa bağışıklık sistemi o kadar güçlü olurmuş. Hatta bununla ilgili olarak körlerin hiç kanser olmadığı falan gibi ispatlar da var. Acaba dedim gece lambası çok mu aydınlık yapıyo odasını. Ya da biraz karanlıkta uyusa bakalım bileyler değişecek mi?...
Çok geçmiş olsun Andina'cım ya üzüldüm Batucuğa. Acaba üşütmüş olabilir mi pencere boyası yapıldıysa camlar çok mu açık kaldı da üşüdü Batucuk? Umarım şimdi her şey yolundadır...
kızlar ya şimdi, daha uyuması gerekn bıdıklardan kerem ağlayarak uyandı kaka yapmış kaan uyanmasın diye aldım içeri getirdim ama ben altını açayım diye yatırıyorum daha çok ağlıyor aşıdaki gibi sonra aklıma geldi sabah aşı olurken hemşire bacaklarını tutarmısınız dedi tuttum beni ağlattın diye sanırım arabada yüzüme bakmadı gülmedi bana bende takıldım bana küstü diye gerçekten unutmamış yine canını acıtacağımmı sandı ne oldu bilmem zor altını değiştirdim bezini bağlayp pantolonu çekince yüzü güldü bişey yapmadı diye sanırım..
tabi bu arada kaanda uyandıu daha yarım saat olmadı yatıralı..
şimdi oynuyorlar ama uyutayımmı diye düşünüyorum uykularını almadılar çünki..
mayatbım kız senin cafede nasıl herkese masasında geliyor herşey uşaklar çalışmadan gidiyor tabaklar masalara level atlayınca bizimde olurmukiii yazık benimkiler dört dönüyor akşama kadar....:))
bu arada denizannem nasılsın bu aralar pek denk gelemedik sanki görünce yazım dedim...
ya çileğim valla elmalıyı okudukça şok oluyorum bende , Bizde erkek anasıyız , ileride yatar mıyız oğlullarımızla koyun koyuna dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?