- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.321
canım geçmiş olsun bencede boya kokusu ve balık ağır gelmiş olabilir eğer bide hafif soğuk algınlığı varsa çıkarmıştır içindeki soğuk algınlığını bu kadarla kalsın inş.herkese selam
dün gecenin talihsizi bendim sanırım.. Kızlar çok kötüyüm hala şoku atlatmış sayılmam
dün akşam yemeğe anneme gittik , bi güzel yemeğimizi yedik üstüne meyvesini de yedi batu , biraz oyun oynadılar annemle sonra uykusu gelince kendi evime geçtim , pijamalarını giydirip yatağa girdik emzirmeye başladım , biraz emdi sonra kalktı yatmak istemedi bende yaprak dökümünü seyrediyodum zaten bari dedim salonda emziriyim hemde diziyi izlerim neyse salona geçtik onu koltuğa oturtuum birden bana baktı ağzını açtı oluk oluk kusmaya başladı ama nasıl bir kusma anlatamam , şelale gibi ağzından akıyor burnundan akıyor kaç dakika sürdü bilemiyorum ama deli gibi kustu hemen annemi çağırdım , ateşine baktiık yok , kustuktan sonra biraz ağladı korkudan ama geçince bende üstünü falan değiştirince yine keyfi yerine geldi , hiçbir anlam veremedik neyse 15 dakika sonra bi daha kustu , 15 dakika sonra tekrar.. Neye uğradığımızı şaşırdık , gece 11’di ve ben çok panik oldum , doktorumuzu aradım ama açmadı : (( sonra bi daha kustu sadece su çıkardı , 1 gibi de uyudu... Gece sık sık uyandı emmek istedi ama açıkcası çok emzirmek istemedim uykusunda da kusar boğulur diye..doğru dürüst uyuyamadım da zaten , allahtan sabah süt iznimi kullandım da yanındaydım , 8.30 da uyandı kahvaltısını yaptı , keyfi yerinde ama ben ne olduğunu anlayamadım hiç.. şimdi yine arıycam doktorunu ama bana bi akıl verin , ne olmuş olabilir..
Bu arada yemekte balık yedi , üstüne de bir elma yedi , anneim evinde de cumartesi çerçeveler boyanmıştı hafifi bi boya kokusu vardı acaba diyorum balıktan mı yoksa boyadan mı..offf allah kimseye yaşatmasın kabus gibi bi geceydi
tamada öle hayatım hiç yok olmamışsın gibi olduğu yerden sarıyon konuyayok kıs takılıyorum ben zeyna demiş ya ben de diyeyim didim :kedi:
şaka bir yana ama hani şu günlerce girmesende sanki hergün burdaymış gibi kopmadan devam ediyor ya muhabbet işte bunu seviyorum :))
bu ınsanların anlayıs kıtlıgı benı delı edecek
1,5 ay once bır daıremı kıraya verdım ve kontrat yaptım
yalnız anlasmamız geregı tahlıye taahhutnamesı ıstedım ve kırayı verırken getırırım dedı
bu ay gelırken kırayı 200,00 tl kesmıs ama bana hıcbır bılgı vermeden
sebebı kıracının dogalgaz sozlesmesını uzerıne alması gerekıyor ıgdasın bıle kanunlarında bu var
neymıs uzerıne alırken sozlesme parası yatırmıs onu kesıyormus benden
ve taahhutnameyı getırmemıs sebebı kontratı kaybetmıs
olurmusun oldururmusun
kıt ınsanlar bunlar resmen akıl fukarasıklava:
Canım benim tahliye taahhütnamesini hemen al derim ben.Hatta beaber gidin yaptırın noterden o olmadan kira kontratı çok uğraştırıyor.Örnek tahliye taahhütnamen yoksa gönderebilirim ben bizim burdaki avukatlara hazırlatmıştım.Ayrıca sana haber vermeden böle bişe yapamaz.Ne anlayışsız insanlar var ya
ÇOK GEÇMİŞ OLSIN ANDİNAM..midesinide üşütmüş olab,ilir..Herkese selam
Dün gecenin talihsizi bendim sanırım.. kızlar çok kötüyüm hala şoku atlatmış sayılmam
Dün akşam yemeğe anneme gittik , bi güzel yemeğimizi yedik üstüne meyvesini de yedi batu , biraz oyun oynadılar annemle sonra uykusu gelince kendi evime geçtim , pijamalarını giydirip yatağa girdik emzirmeye başladım , biraz emdi sonra kalktı yatmak istemedi bende yaprak dökümünü seyrediyodum zaten bari dedim salonda emziriyim hemde diziyi izlerim neyse salona geçtik onu koltuğa oturtuum birden bana baktı ağzını açtı oluk oluk kusmaya başladı ama nasıl bir kusma anlatamam , şelale gibi ağzından akıyor burnundan akıyor kaç dakika sürdü bilemiyorum ama deli gibi kustu hemen annemi çağırdım , ateşine baktiık yok , kustuktan sonra biraz ağladı korkudan ama geçince bende üstünü falan değiştirince yine keyfi yerine geldi , hiçbir anlam veremedik neyse 15 dakika sonra bi daha kustu , 15 dakika sonra tekrar.. neye uğradığımızı şaşırdık , gece 11’di ve ben çok panik oldum , doktorumuzu aradım ama açmadı : (( sonra bi daha kustu sadece su çıkardı , 1 gibi de uyudu... gece sık sık uyandı emmek istedi ama açıkcası çok emzirmek istemedim uykusunda da kusar boğulur diye..doğru dürüst uyuyamadım da zaten , Allahtan sabah süt iznimi kullandım da yanındaydım , 8.30 da uyandı kahvaltısını yaptı , keyfi yerinde ama ben ne olduğunu anlayamadım hiç.. şimdi yine arıycam doktorunu ama bana bi akıl verin , ne olmuş olabilir..
Bu arada yemekte balık yedi , üstüne de bir elma yedi , anneim evinde de Cumartesi çerçeveler boyanmıştı hafifi bi boya kokusu vardı acaba diyorum balıktan mı yoksa boyadan mı..offf Allah kimseye yaşatmasın kabus gibi bi geceydi
bende kı kontratı faxladım onunla noterden cıkartacak
zaten tahlıye taahhutnamesını kendım yazdım sadece noter tasdıklı ıstıyorum
ama daha 1,5 ay once ımzaladıgı kontratı kaybettım dıyor
en cok kızdıgım bana sormadan kıradan kesmesı
ıgdas sozlesmesı zaten kıracı uzerıne olur ve gıttıgı dıger evlere nakılı yaptırır
bu herıf benden kesmeye kalkıyor bunu
yuh yeni taşındığı evde komşusunda banyo mu yapmış???
komşuda bi hoşmuş yani
yuh yeni taşındığı evde komşusunda banyo mu yapmış???
komşuda bi hoşmuş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?