2008 Kasım Anneleri

Saolun kızlar , şimdi durumu iyi keyfi yerinde , burda bi arkadaşım var batudan 2 aylık küçük kızı var onunda başına gelmiş aynı olay , balığın üstüne meyve yedirince olmuş , bunu da acı bir şekilde öğrenmiş oldum balık+meyva olmayacak bundan sonra

andınacım senı bu konuda en ıyı anlyanlardan bırı de benımdır.cunku bu konuda bır kac ay once topıc bıle acmıstım bebegım oluk gıbı kusuyor dıye hatırlarsan.kabus gıbı gercekten.ama korkma derım cunkı yedıgı seyler buyuk ıhtımalle ters etkı yaptı bırde bazen her zaman yedıgı sey dememe ragmen yıne kusma olabılıyor.yanı hafıf karnını usutse bu bıle kusturabılır. mert de eskısı gıbı sık olmasa da kusuyor arada oluk gıbı yanı.3 gun once kustu en son gene hemde yatagımın ustunde babasıyla oynasırken .yorganım battı tamamen hemen aldıgım gıbı banyoya soktum ama sankı az once kusan o degıldı o kadar neselıydıkı.bu da rahatsızlıgının olmadıgını dusundurup sevındırıyor cnm.ama sen yıne de dr una sor.bana bızım dr umuz beslenmesındendır demıstı.

bu ınsanların anlayıs kıtlıgı benı delı edecek
1,5 ay once bır daıremı kıraya verdım ve kontrat yaptım
yalnız anlasmamız geregı tahlıye taahhutnamesı ıstedım ve kırayı verırken getırırım dedı
bu ay gelırken kırayı 200,00 tl kesmıs ama bana hıcbır bılgı vermeden
sebebı kıracının dogalgaz sozlesmesını uzerıne alması gerekıyor ıgdasın bıle kanunlarında bu var
neymıs uzerıne alırken sozlesme parası yatırmıs onu kesıyormus benden
ve taahhutnameyı getırmemıs sebebı kontratı kaybetmıs

olurmusun oldururmusun
kıt ınsanlar bunlar resmen akıl fukarası klava:

canım geçmiş olsun bencede boya kokusu ve balık ağır gelmiş olabilir eğer bide hafif soğuk algınlığı varsa çıkarmıştır içindeki soğuk algınlığını bu kadarla kalsın inş.

yok kıs takılıyorum ben zeyna demiş ya ben de diyeyim didim :kedi:
şaka bir yana ama hani şu günlerce girmesende sanki hergün burdaymış gibi kopmadan devam ediyor ya muhabbet işte bunu seviyorum :))
tamada öle hayatım hiç yok olmamışsın gibi olduğu yerden sarıyon konuya

Andinam geçmiş olsun.Canım nerden bilirdin ki böyle olacağını.Düzelmiş şükür.Tecrübe ediyoruz böyle işte.Canım benim boğazı da tahriş olmuştur.Ilık şekerli su içirseydin.Oooof zor olmuş ya(

Canım benim tahliye taahhütnamesini hemen al derim ben.Hatta beaber gidin yaptırın noterden o olmadan kira kontratı çok uğraştırıyor.Örnek tahliye taahhütnamen yoksa gönderebilirim ben bizim burdaki avukatlara hazırlatmıştım.Ayrıca sana haber vermeden böle bişe yapamaz.Ne anlayışsız insanlar var ya

bende kı kontratı faxladım onunla noterden cıkartacak
zaten tahlıye taahhutnamesını kendım yazdım sadece noter tasdıklı ıstıyorum
ama daha 1,5 ay once ımzaladıgı kontratı kaybettım dıyor

en cok kızdıgım bana sormadan kıradan kesmesı
ıgdas sozlesmesı zaten kıracı uzerıne olur ve gıttıgı dıger evlere nakılı yaptırır
bu herıf benden kesmeye kalkıyor bunu

ÇOK GEÇMİŞ OLSIN ANDİNAM..midesinide üşütmüş olab,ilir..

Aaaa ben yanlış anlamışım ben doğalgaz yeni yaptırılıyor onun parasını kesti sandım.Tabiki kiracı öder sonra çıkarken geri alır hemen iste paranı olurmu öle şey

ıstedım zaten ne munasebet benden kesmesı

lelalcım ya kendını cok uyanık zannedıyor ya da benı salak
adam once faturaları uzerıme almam dedı olmaz dedım zorla kabul ettı
sımdıde masrafını benden cıkarmaya kalkıyor

aksama tahahhutnameyı ıstıyorum dıyorum kontartım yok dıyor
faxlayım dıyorum faksım yok dıyor
benı otomatıge baglayınca haddını bıldı aldı benden kontratı notere gıttı
ve ben bu adama daırenın ıcını tamamen sıfır yaptırarak teslım ettım
utanmasa faturaları odetecek bana dıyor kı dogalgaz olmayınca komsuda banyo yaptım

selamlar,
yakında okuduğum andinacım geçmiş olsun batuya..
kalimerocum sanada kolay gelsin kiracıyla..
cafeciler yemekler piştimi neoluyoooo..
bizde bugün aşıya gittik çok şükür iyiler ateş felanda olmadı şimdiye kadar..
olursa veririm... ben gitmeden verecektim eşim ateş olursa ver dedi iyiki demiş şimdilik iyiler yanii..

Bu adam inşallah evi mahvetmez kalimero yoksa şimdiden böyle ise çok çekeceğiniz var yazık ya o kadar uğraş didin evi yaptır geldin kendini bilmez biri bu gidişle öyle görünüyor evi mahvetsin.Kiracın mı var derdin var lafı boşuna sölenmemiş.Valla ben kiracıyken adam evden çıkacağız diye çok üzülmüştü hatta zam yapmayayım bi senede aynı kirayla oturun demişti.Biz çıktıktan sonra evi boyattık bi kaç tamirat işi vardı onu bile yaptırıp ole çıktık. Offf ya ne kiracılar varya.

Nazlımelekçim oh atlatmışsınız benimki ateşlendiği için ben gitmeden yarım saat önce ateş düşürücüyü vermeyi düşünüyorum.Yoksa bizimki hastane görmeden ateşi düşmüyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…