2008 Kasım Anneleri

acıkcası ben cok bır onlem almadım
evet dısarıda ve eve gelen oldugunda falan cok dıkkatlı davranıyorum ama
bız sadece bol bol elımızı yuzumuzu yıkıyoruz
protex sabunumuzla oyun oynayarak kopurte kopurte ellerımızı yıkıyoruz
cok sevıyor suyla oynamayı oglum

annem hergun bahcemızdekı koca saksıda yetısen mandalınadan koparıp verıyor
muz zaten yıyor mumkun oldugunca beslenme ve temızlıge dıkkat etmek tek onlemımız

o pürelden bende de var ama hiç kullanmadım çünkü görüntüsünü bile sevmedim , bide susuz temizlik olacağına inanmıyorum sanırım..su her derde deva :))

estelcim doktorumdaki doktorlar ve bakanda bunu tavsiye etti ama canım ve kaç yerdende duydum
kafamkarıştı şimdi ama

benim hiç içine sinmez canım elime sürmem yani ama tabi sen bilirsin herkesin alışkanlıkları farklı..
bana göre temizlik suyla olur başka bişeyle olmaz..

bu günlerde bende şu beslenme konusunda o kadar karışığımki nerdeyse oğlum yemek yemiyo iştahsız diye sevinicem:)

sebze meyvede ilaç var kötü...

tavukları saymıyorum b,ile depresyonda hepsi ve tavuktan başka herşeye benziyo..

dana eti desen zaten benim evime giremez asla kullanmam..

sütlerde yok çamaşır sodası var yok antibiyotikli..

geriye kalıyo kuzu eti ve baklagiller :)

neyse benim oğlum iki yaşına kadar emsin beni tamamen organikim:)))

malesef böyle bi zamana doğdu ve bi şekilde uyum sağlıycaz ama gerçekten dünden beri seviniyorum oğlumun çok iştahlı olmamasına..

bide geçen çok güldüm eşim diyoki bak büyük zatlar hep az yermiş..

bizim oğlumuzda büyük adam olucak ondan obur değil:)))

beni teselli ediyo canım ya..

şaka maka oğlum iki gündür ağzını resmen kitledi hadi hayırlısı..

ben onun yerine herbişey yiyorum nede olsasüzüle süzüle gidiyo:)

günaydın güzeller herkese benim lokum hala uyuyo bu seferde ben uyuyamadım yaa olacak işmi
hergün uyku die gözüne bakarım ama uyuyamadım

benim soruma cevap geldipeşpeşe sanırım çocukların elinevermişler soruları
geçiren bidaha hastalığı geçirmiyo bağışıklık kazanıyomuş
bide aşı %90 oranında koruyormuş

ben o jelden kullanıyorum dışarda olduğum ellerimi yıkayamadığım zaman
protexin gayette memnunum tamam su gibi olmaz ama yinede sağlıkı olduğunu düşünüyorum
zorunlu durumlarda

tabiki bende evde susususususu
ama okulda girip o pis tuvaletlere muslukları tutucana pürel bence daha iyi neticede çocuk ne kadar tembih etsernde anlamıyo olayın vehemmiyetini benim içim rahat bu pürel konusunda
çantamda da hep bulundururum

günaydın arkadaşlar iyisiniz umarım geçmişi okuyamadım çok işim var bugün aralarda girip kaçarım birazdan boş vekit ayarlayabilirsem Eymen'in resimlerinden koyacağım krikitosta sağolsun magnetlerim için süslemiş falan onu da koyayım bir fikir alayım yasmincim de diyordu bakalım büyümüş mü diye birazdan koymaya çalışacağım inşallah
bunun dışında biz iyiyiz çok şükür

estel senın esınle benım abım aynı dusuncede
benım abımde bız cocuklar yesın dıye ugrasırken kızıyor
bozverın acıkınca yer obezıte olmasın dıyor
bak buyuk zatlara dıyor hurmayla gun gecırıyormus olmemıs merak eteyın bızımkılerde olmez dıyor

purel benımde cantamda bulunur ama elbettekı suyun bulundugu ortamda suya alternatıf olamaz
ama dun aksam haberlerde bır okulun sınıf kapılarına purel cıhazı taktırdıgını cocukların sınıfa gırerken kullanmalarını sagladıgını soyledıler
farklı bakıs acıları var elbette bu konuda da

hala domuz gribi hala aşı mevzuu sanırım bende su taraftarıyım bol bol yıkamak gerek ama mecbur kalındığı zamanlarda pürelde kullanılabilir ben kullanırdım üniversitedeyken bir zararını görmedim

bu arada face de nazilli hayranlarındanım bugün bir yürüyüş planı yapıyorlar şu PKK lıların bırakılması olayını protesto için bende katıldım olaya bir gaz verdim bir gaz verdim gidelim yürüyelim falan diye sonra tarih belirlediler hoop 29 ekim herkese uygun hemde bayram diye anlamına uygun ona da tamam dedim yürüyelim falan iyi de ben o gün kızlarla buluşacağım Aydın'da kaydirigubbakcemile3 milleti galeyana getirdim onlar nazilli de miting yaparken ben kızlarla aydında keyif yapıcam nasıl kaydirigubbakcemile3

ayy iyi sevineyim daha öyle düşünen varmış demek haklıymış eşim minikçim:)
zaten hep onun dediği çıkar:)

bide hep maranki filan çıkarya şu hastalığa şunu yiyin bunu için akşam şu nu gece şunu filan..

eşimde derki herkes her hastalığa şunu ye bunu iç..
kimsede demezki az tut boğazını ne geliyosa başına yemekten geliyo diye:)

çok yemekten bahsettim gidiyim bişeyler yiyim bari:)

Günaydın şekerler..Nabersiniz bakalım?

Andinacım geçmiş olsun canım ya..Anlattığın kadarıyla ya balıktan ya da boyadan.Balık üzerine meyvenin etkili olacağını düşünmüyorum ben.Şahsi kannatim bu benim.Boya kokusu ama çok etkili bu konuda hele de yağlı boyaysa solunum yoluyla alınan maddeler çok etkiliyor.Ben boyadan olduğunu düşünüyorum.

Bu cafe işi çok fena kızlar.Ben doktorluğu bırakıp bu işi mi yapmayı düşünsem acep:jeyyar::jeyyar:..Doktorun yeri koydum zaten kafenin adını..gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…