E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.441
yeme konusunda içinizde en rahat benim sanırım , bence de yerse yer yemezse yemez , annem bazen zorlar çok kızarım , kimse benim çocuğuma zorla yemek yediremez.. bakıcısana bile her sabah tembihlerim yemek istemiyorsa ısrar etme diye..Nasıl bi rahatlıktır bu bende anlamadım valla ama ben bu kadar rahatım çocuğun da hiç yeme problemi yok , annem sen rahatsın diye bu da böyle zaten diyo , sen pimpirikli olsan kesin yemezdi batu da diyo..
Herkese günaydın.Yaşasın bugün Cuma.Hafta sonu geldi.
Kızlar benim oğlum artık ağlayarak her işi yaptıracağını farketti sanırım.En küçük birşeyde bile hemen ağlama moduna geçiyor.Sürekli mız mız ve ağlama modunda ama gözünde yaş yok.Geçen ayakkabı dolabının içinden çekçeki almış pis kaka dedim elinden aldım yerlere yattı illa alıcam diye bende dayanamadım iyice sabunlayıp yıkadım sonra eline verdim.Ya napcam kızlar bu beni çok kullanıyo. diyorum yapmayım bu seferde çığlık çığlığa bağırıyo valla alt komşumuza kadar sesi gidiyomuş.Napcam nasıl vazgeçireceğim yaa
estelcım korkarak soyluyorum ama 2 yasına kadar surecekmıs canım
estelim resmini ekle de görelim şekerim , doğumgünü topiğine bekliyoruz seni ve masa örtünü
yasminciğim normal mesai 8.00-17.00.Yalnız bir yıl süt iznimiz varya onu kullanıyorum.Saat 15.00 da çıkıyorum..Bu günlerde zaten çok üzülüyorum.Çünkü 31 ekimden sonra izin bitiyor ve ben erken çıkamıyacağım((
hala domuz gribi hala aşı mevzuu sanırım bende su taraftarıyım bol bol yıkamak gerek ama mecbur kalındığı zamanlarda pürelde kullanılabilir ben kullanırdım üniversitedeyken bir zararını görmedim
bu arada face de nazilli hayranlarındanım bugün bir yürüyüş planı yapıyorlar şu PKK lıların bırakılması olayını protesto için bende katıldım olaya bir gaz verdim bir gaz verdim gidelim yürüyelim falan diye sonra tarih belirlediler hoop 29 ekim herkese uygun hemde bayram diye anlamına uygun ona da tamam dedim yürüyelim falan iyi de ben o gün kızlarla buluşacağım Aydın'da kaydirigubbakcemile3 milleti galeyana getirdim onlar nazilli de miting yaparken ben kızlarla aydında keyif yapıcam nasıl kaydirigubbakcemile3
hehee bende resmini eklemeyi çok isterdim yazacaktım ama bağlantı kablosunu bulamıyorum makinanın kaç gündür deli oldum kesin bizim mikserin işidir sokmuştur bi yere bi ara eline vermişti babası..
fransız dantelinden somon rengi canım çok kibar bişey ama sana sözüm olsun kabloyu bulunca ekliycem canım benim..
dılekcım hayırlı olsun canım oglun ınatlasmaya baslamıs
benım oglum 1 aydır artık aglama ve cıglık atmanın elınde bır koz oldugunu bılıyor ve bunu cok ıyı kullanıyor
dıkkatını dagıtabıldıgım kadar dagıtıyorum en fazla mekan degıstırmeye calısıyorum ama mumkun oldugu kadar ınatlasmıyorum kendısıyle
cok zor bır donem ama gececek ınsa allah
cıtos pekı camasır suyu kullanamayanlar ne yapacak
ben dayanamıyorum onun kokusuna
iyiyimiş accık iltihap olmuşum bi antibiyotik verdi bide suda eritilen bişiii geçer geçer dedi biliyos hoş bizde geçecek
bende eczaneye uğramışken oğluma ve kendime pürel aldım bide ev için ve gene burda kullanmak için activexe ulaşırsam kendimi accık rahat hissedeceğim
dılekcım hayırlı olsun canım oglun ınatlasmaya baslamıs
benım oglum 1 aydır artık aglama ve cıglık atmanın elınde bır koz oldugunu bılıyor ve bunu cok ıyı kullanıyor
dıkkatını dagıtabıldıgım kadar dagıtıyorum en fazla mekan degıstırmeye calısıyorum ama mumkun oldugu kadar ınatlasmıyorum kendısıyle
cok zor bır donem ama gececek ınsa allah
cıtos pekı camasır suyu kullanamayanlar ne yapacak
ben dayanamıyorum onun kokusuna
Hmmm ben de merak ettim şimdiiiiiii.:1ninca::1ninca:
doktorum çitousm gelmiş :)) canım boya da etkili olabilir , ama bi arkadaşımda da balık üstüne meyva aynı şeyi yapınca bende ondandır diye düşünmüştüm canım..
gülizim sen yine 5 de çıkıcan benim mesai 6'da bitiyo , 7,30 da eve anca varıyorum( ben napim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?