2008 Kasım Anneleri

sorma canım ya ..büyük şehirlerin dezavantajı..ama ben sana diyom gel buralara diye..boşunamı diyom..seni ve bebişini düşünüyommm
hihoyyythihoyyyt

kızlar benim kız geçen haftalarda sürekli gece kalkıyodu ama sürekli..bende o zamnlarda yanıma almıştım..gelip gitmekten yorulup, şimdi artık iyi ama..şimdide benm yanımı istiyo..akşam kendi yatağına yatırdım gece uyanınca kendi yatağında olduğunu anladı ağladı bende yanıma aldım birlikte uyuduk..ne yapsam kii..bende çok seviyorum kızımla uyumayı ama ona zararım olur diye de düşünüyorum..sizler ne diyorsunuz..özellikle estelcim sen ne dersin bana..yorumlarınızı bekliyorum..

Canım illaki kullanlılacak diye bişey yok..eğer temizliği sen yapmıyorsan benim dediğim gibi havalandırılmasını sağlayabilirsin evin.

Eğer kendin yapıyorsan sirke kullanabilirsin..

ben yapmadıgım zamanlarda da kokusundan rahatsız oluyorum dıye kullandırmıyordum yardımcı kadına ama bundan sonra kullanmasını ısteyecegım
en azından ben balkonda vakıt gecırebılırım

kendım duzenlı olarak sıldıgımde arap sabunu ve sırke koyuyorum temızleme suyuna

hıc duymamıstım ama ılgılenıcem saol canım

Bravo valla annen genç sanırım andişim.Zaten faceden görrdüm taşşşşşşşşş kıvamında snaıırm annen hala:jeyyar::jeyyar:

Maytabın kafenin üstü sağ üst köşede.Çift tıklarsan değiştirebilirsin.

Andinacım ben de artık Anıla yemek konusunda ısrar etmiyorum.Yediği kadarıyla bırakıyorum.Zaten kilodan yürüyemiyo.Ayakta durmak istese kıçı başı bi oraya bi buraya gidiyo.Akşam tavuklu şehriye çorbasının içine hamsi parçalayıp koydum biraz.Hamsiyi ağzında biriktiriyo yutmuyo, yemedi.Israr etmedim.Gece yatarken mama verdim.

Zeynam geçmiş olsun canım.

Çitosum şu kafe olayına ben de takıldım.Ankara da şöyle bi okulun yanında kafe açalım.Tavuk falan pişiririz:)))

Süt izni biten arkadaşlar var.Benim bir daha ki ayın 14.ünde bitiyo.Ben zaten kullanamıyodum.Farketmiyooo(

zeyna gecmıs olsun
kadınların ısı hakıkaten cok zor yaa
benımde kontrole gıtmem lazım ama korkuyorum nedense

gulızcım gecelerı cok sık uyandıgında artık bende yorgun dustugumden oglusum emerken oturamıyorum takatım kalmıyor
yataga alıyorum yatarak emzırıyorum o uyuyunca yerıne koyuyoruz tekrar

sabah esım erken gıttıgı zamanlarda eger uyanmıssa yıne benım yanıma bırakıyor ben uyuyup kalırım cocuk yataktan duser dıye
alısıyorlar elbet ama ben dayanamıyorum artık bu tempoya

canım ne kadar geç olursa ayrılık travma riski o kadar yüksek oluyor..

ben oğlumun odasını 4 aylıkken ayırmıştım kokumuza tam olarak alışmasın diye..

aynı zamanda aynı odada 3 kişinin soluk alıp vermesi uyrken hiç sağlıklı değil..ayrıca boğulma riski hala devam ediyo derin bi uykuya dalabilirsiniz eşinle..

sen çözüm olarak gece emziriyosan onun odasında emzir ama yatağına getirme önünü çok zor alırsın sonra..

bende çook zorladım başım artık sağa sola düşüyodu ama yapacak bişey yok onların iyiliği için..

Ahhh ahh gülizim yarama bastın

Babası gidince gece sık sık emziriyorum diye batuyu yanıma almaya başlamıştım , tam 7 aydır ana-oğul koyun koyuna yatıyoruz , gerçi ben uyuyamıyorum doğru dürüst , sık sık emziriyorum , üstünü kontrol ediyorum , öpüyorum , seyrediyorum , kokluyorum ama çok alıştık birbirimize..

Biliyorum çok büyük hata yaptım ama oldu bi kere , şimdi o bensiz uyuyamıyo , gelir girer koynuma elini de yüzüme koyar okşaya okşaya uyur kuzum , geöen hafta sonu odasını hazırladım babası dönüyo diye , perdelerini yıkadım , beşiğindeki herşeyi yıkayıp yatağını hazırladım , bizi çok zorlu bi süreç bekliyor , tekrar kendi yatağına ansıl alışacak bilemiyorum ama çok zor olucak bizim için : ((

Bravo valla annen genç sanırım andişim.Zaten faceden görrdüm taşşşşşşşşş kıvamında snaıırm annen hala:jeyyar::jeyyar:

canım sorma annem felaket bi kadındır , hani anam diye demiyorum gerçekten çok güzel bir kadın , resimdekilerden daha güzel öyle diyim bide genç yaşta anne olmuş o yüzden oldukça genç...

estelcim ben 40 ı dolduğunda odasını ayırdım ama kocam gidince yani 5 aylıkken yine yanıma almış bulundum maalesef , çok zor olucak onu odasına alıştırmak :sinifsinif:

Zeynam geçmiş olsun anacım..aman dikkat:jeyyar::jeyyar:

Gülizcim benimki de bi ara aynı senin gibiydi gece de4-5 kere uyanıyordu .Ama ben hiç almadım yanıma..çünkü bu çocuk milletine birşeyi 2 kere yap 3.de alışkanlı oluveriyor hemen.Ben ce yol yakınken sen tekrar yatağına alıştır.Ağlıyor diye alma yatağına benim tavsiyem.

Yasmincim açalım kız bi cafe valla.Bneim tayinim olmuyo nasılsa ankaraya istifa ederim cafe işletmecisi olurum babam da beni keser onca yıl boşa mı okudun diye ama olsun napalım kader böyleymiş derizlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

haklısın canım..hemen alışkanlık yapmış totişte..ama dayanamadım aldım işte..1 tarafım al diyo 1 tarafım yerine koy diyoo..
ama akşam al deyen tarafım ağır bastı..klava:

gülizcim sen onun odasında yattıysan o zaman işin daha kolay canım merak etme halledersin..

sen istikrarlı bi şekilde her uyuduğunda kendi yatağına git..3- 5 derken alışacak ama çok ağlatma canım korkutmadan ufak ufak..

biz çare olarak babasının uyutmasını bulduk..

her gece babsı yatırıyo ve gece çok ağlamadığı sürece babası kalkıp ilgileniyo bana yapışmasın diye çünkü çok fazla kalkıyo benim oğlum sizinkilerin yanında..

sizde deneyebilirsiniz babası uyutsun gece ve o kalksın zor durumda kalmadığn sürece yanına yatma yani canım..

merhaba herkeze,son sayfadan anladigima göre bebislerin yatagimizda yatmasi konusulmus..

Biz tamamen bilincli olaraka vede cok isteyerek hep yanimizda yatirdik,birde gece sürekli

emzirdigim icin benimde isime geliyordu,ama memeyi biraktiktan sonra ve birakma asamasinda

hep yataginda yatti.Bunu kendiside cok sevdi.ilk baslarda zorlandik ama alisti artik sonunda.

iki gündür sabah 7`n sonra aliyorum yanima o zaman daha uzun uyuyor cünkü.hemde sariliyoruz

birbirimizie.ben kedi gibiyim zarari olmuycagini bilsem inanin hic ayirmazdim.

bu arada pazartesi günü saglik bakanligi kesin aciklama yapicak domuz gribi icin,okeylenirse

mecbur olucaz bizde.bakalim bekliyorum heyecanla cünkü ölü sayisi baya artti buradada.

evet babasının kalkmasının cok etkısı var

mesela aksamları ben emzırerek uyutuyorum yatagına koyuyorum
ama gecelerı agladıgında once esım kalkıyor
bıberonundan su verıyor eger sadece susamıssa uyuyor zaten
ama acıkmıssa ve ya susmuyorsa getırıyor benım yanıma
yatarak emzıryorum ve uyuyunca yıne babası yerıne yatırıyor

ama ben uyku arasında ayaga kalktıgımda basım cok dondugu ıcın dengemı saglayamıyorum
uyanınca bıraz yatakta kendıme gelmem lazım
onun ıcın sabahları esım gıttıgınde rıske gırmemek adına yanıma yatırıyor
hepı topu 45 dk bırlıkte yatıyoruz babası gıdınce

canım ben babamız rahatsız olmasın diye eylülün odasına geçtim..eşim sınıf öğrt..çok yoğun çalışıyo,dersleri,etütleri,kursları,artı egzersizleri artı özel dersleri derken çok yoruluyo..onun için bari o rahat uyusun diye .ben gittim..onun için babamızdan fayda yok desem yaparda kıyamam ya..bunu kendim çözebilirim diye düşünüyorum ama bakalım..
estelcim odasında yatmamın zararı varmı..:asigim:

eğer sen olmadan yatamaz bi hale geldiyse zararı var canım..

bağımlılığın her türlüsü zarar verir çünkü iyiside kötüsüde..

hiç denemedimki bensiz yatabiliyormu..evde yatak odasıyla çocuk odası çok uzak..bende gece ağlar duymam .çatlar falan diye hep onunla yattım...hazirandan bu yana.önceden başka bi evdeydik odası hemen yanımdaydı..hemde bilinçli değildi..ama şimdi ne yapar bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…