- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.461
doktorum çitousm gelmiş :)) canım boya da etkili olabilir , ama bi arkadaşımda da balık üstüne meyva aynı şeyi yapınca bende ondandır diye düşünmüştüm canım..
gülizim sen yine 5 de çıkıcan benim mesai 6'da bitiyo , 7,30 da eve anca varıyorum( ben napim ya
Canım illaki kullanlılacak diye bişey yok..eğer temizliği sen yapmıyorsan benim dediğim gibi havalandırılmasını sağlayabilirsin evin.
Eğer kendin yapıyorsan sirke kullanabilirsin..
canım bende banyoda malesef çamaşur suyu olmadan rahat edemiyorum ama oğlum bazen uyanık oluyo benen ayrılmıyo yada eşim evde olmadığı için başka odaya götüremiyo filan öyle durumlarda amwayın bi deterjanı var sırf meyve asitlerinden oluşuyo onu kullanıyorum çamaşırsuyuna muadil yapmışlar..onu dene istersen dokunmuyo..
çitoscum kociş daha dönmedi o yüzden bakıcı duruyo şimdilik , kocam gelince konuşucaz eğer rahatsız olucam diyosa ücretsisz izin önricez bakalım hayırlısı artık bekliyoruz şimdilik..
annem çalışıyo canım benim , zaten işden ayrılınca bodruma babamın yanına yerleşicek yani o bakamaz maalesef
kızlar benim kız geçen haftalarda sürekli gece kalkıyodu ama sürekli..bende o zamnlarda yanıma almıştım..gelip gitmekten yorulup, şimdi artık iyi ama..şimdide benm yanımı istiyo..akşam kendi yatağına yatırdım gece uyanınca kendi yatağında olduğunu anladı ağladı bende yanıma aldım birlikte uyuduk..ne yapsam kii..bende çok seviyorum kızımla uyumayı ama ona zararım olur diye de düşünüyorum..sizler ne diyorsunuz..özellikle estelcim sen ne dersin bana..yorumlarınızı bekliyorum..
Bravo valla annen genç sanırım andişim.Zaten faceden görrdüm taşşşşşşşşş kıvamında snaıırm annen hala:jeyyar::jeyyar:
canım ne kadar geç olursa ayrılık travma riski o kadar yüksek oluyor..
ben oğlumun odasını 4 aylıkken ayırmıştım kokumuza tam olarak alışmasın diye..
aynı zamanda aynı odada 3 kişinin soluk alıp vermesi uyrken hiç sağlıklı değil..ayrıca boğulma riski hala devam ediyo derin bi uykuya dalabilirsiniz eşinle..
sen çözüm olarak gece emziriyosan onun odasında emzir ama yatağına getirme önünü çok zor alırsın sonra..
bende çook zorladım başım artık sağa sola düşüyodu ama yapacak bişey yok onların iyiliği için..
zeyna gecmıs olsun
kadınların ısı hakıkaten cok zor yaa
benımde kontrole gıtmem lazım ama korkuyorum nedense
gulızcım gecelerı cok sık uyandıgında artık bende yorgun dustugumden oglusum emerken oturamıyorum takatım kalmıyor
yataga alıyorum yatarak emzırıyorum o uyuyunca yerıne koyuyoruz tekrar
sabah esım erken gıttıgı zamanlarda eger uyanmıssa yıne benım yanıma bırakıyor ben uyuyup kalırım cocuk yataktan duser dıye
alısıyorlar elbet ama ben dayanamıyorum artık bu tempoya[/QUOT
evet canım ya insanın takati kalmıyo ama en doğrusu seninki sanırsam.
canım ne kadar geç olursa ayrılık travma riski o kadar yüksek oluyor..
ben oğlumun odasını 4 aylıkken ayırmıştım kokumuza tam olarak alışmasın diye..
aynı zamanda aynı odada 3 kişinin soluk alıp vermesi uyrken hiç sağlıklı değil..ayrıca boğulma riski hala devam ediyo derin bi uykuya dalabilirsiniz eşinle..
sen çözüm olarak gece emziriyosan onun odasında emzir ama yatağına getirme önünü çok zor alırsın sonra..
bende çook zorladım başım artık sağa sola düşüyodu ama yapacak bişey yok onların iyiliği için..
canım ben kendi odamızda yatırmıyorum ben eylülün odasında yatıyorum ..odasında tek kişilik yatak var..oarad yatıyordum..o yatağında..ama son 1 aydır aynı yerde yatıyoduk..dün ayırdım gece ağlayınca geri aldım..haklısın canım onun iyiliği için ..tşk ederimm..sorumu cevapladığın için..ama gece ağlayınca ne yapsam ki acaba..
sorma andinam ya yok böyle bi duygu..birlikte yatmak çok güzel onun kokusunu çekmek , sarılmak..ama sonuç kötü..onun için herkes yatağına..sizinkide çok zor olacaktır şimdi benimki 1 ayda böyle..kolay gelsin canım ne diyeyim..Ahhh ahh gülizim yarama bastın
Babası gidince gece sık sık emziriyorum diye batuyu yanıma almaya başlamıştım , tam 7 aydır ana-oğul koyun koyuna yatıyoruz , gerçi ben uyuyamıyorum doğru dürüst , sık sık emziriyorum , üstünü kontrol ediyorum , öpüyorum , seyrediyorum , kokluyorum ama çok alıştık birbirimize..
Biliyorum çok büyük hata yaptım ama oldu bi kere , şimdi o bensiz uyuyamıyo , gelir girer koynuma elini de yüzüme koyar okşaya okşaya uyur kuzum , geöen hafta sonu odasını hazırladım babası dönüyo diye , perdelerini yıkadım , beşiğindeki herşeyi yıkayıp yatağını hazırladım , bizi çok zorlu bi süreç bekliyor , tekrar kendi yatağına ansıl alışacak bilemiyorum ama çok zor olucak bizim için : ((
Zeynam geçmiş olsun anacım..aman dikkat:jeyyar::jeyyar:
Gülizcim benimki de bi ara aynı senin gibiydi gece de4-5 kere uyanıyordu .Ama ben hiç almadım yanıma..çünkü bu çocuk milletine birşeyi 2 kere yap 3.de alışkanlı oluveriyor hemen.Ben ce yol yakınken sen tekrar yatağına alıştır.Ağlıyor diye alma yatağına benim tavsiyem.
Yasmincim açalım kız bi cafe valla.Bneim tayinim olmuyo nasılsa ankaraya istifa ederim cafe işletmecisi olurum babam da beni keser onca yıl boşa mı okudun diye ama olsun napalım kader böyleymiş derizlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
gülizcim sen onun odasında yattıysan o zaman işin daha kolay canım merak etme halledersin..
sen istikrarlı bi şekilde her uyuduğunda kendi yatağına git..3- 5 derken alışacak ama çok ağlatma canım korkutmadan ufak ufak..
biz çare olarak babasının uyutmasını bulduk..
her gece babsı yatırıyo ve gece çok ağlamadığı sürece babası kalkıp ilgileniyo bana yapışmasın diye çünkü çok fazla kalkıyo benim oğlum sizinkilerin yanında..
sizde deneyebilirsiniz babası uyutsun gece ve o kalksın zor durumda kalmadığn sürece yanına yatma yani canım..
1-2-3-4-5 sınıfa kadar okutan öğretmenler sınıf öğretmeni deniyo canım..fen bil-matematk-biyoloji vs... onlarada branş öğretmeni deniyo..:hulya:gülizim sınıf öğretmeni ne demek? daha önce de yazmıştın sen bunu ama anlamamıştım ben
estelcim odasında yatmamın zararı varmı..:asigim:
eğer sen olmadan yatamaz bi hale geldiyse zararı var canım..
bağımlılığın her türlüsü zarar verir çünkü iyiside kötüsüde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?