2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar dün akşam memo bu sabahta fatihin göz kapağı şişmiş veçapaklanmış
akşam çayla pansuman yaptım memoya sabahta yaptım fatihede yaptım yolladımokula inşallah problemolmaz

günaydın kızlar

andinacığım gözünaydın canım inşallah kısa zamanda eşinle aranız düzelir biraz naz yapıyor olabilir batuşla bir gün geçirsin bak nasıl yumuşuyor akşama

maytapcığım kuzucuklarına geçmiş olsun canım

geçmiş olsun maytabım , ay çocukluğum aklıma geldi birden , benim de gözüm çok çapaklanırdı , her sabah çay pansumanı yapardı babam bana da :))

estelim saol tatlım duaların için , ben güzel karşıladım konuşmaya çalıştım , yemek ısıtıyım dedim suratıma bile bakmadı.. hem suçlu hem güçlü diyorum ya , çok kırdı beni , bide gitti misafir odasına kapıyı da kapattı yattı , sanki ben tecavüz edecem ona kapıyı neden kapatıyor ki???

anladım canım biraz sert davranmış anladığım kadarıyla..

en iyisi işten dönünce al karşına konuş akin sakin zaman kaybı yaşamayın..

ya küsen erkekte çok zor..nasıl barışılr bilmemki..

mmmf27 geçmiş olsun canım.

Yasminim geçmiş olsun üzülme tatlım düşe kalka büyüyüyecek çocuklar.Benim velet yürüdüğünden beri hiç morsuz bir günümüz geçmiyor.Ağlaması da normal korkmuştur yavrucak.Ama çabuk unutuyorlar merak etme.

Andinacım gözn aydın hayatım en sonunda kocana kavuştun.Eş meselerine pek karışmam ben ana Estelede katılmadan edemeyeceğim.Ama sen bilirsin tabiki.Ayrıca Batuş'u akvaryuma getirmek istemişsin süper olur.Akvaryum bana çok yakın evimede beklerim.Canım ama ilk günler olduğu için çok kalabalık yani tadını çıkarabilir misiniz bilmiyorum.

Eylülcüm iyice abarttılar işi artık.Bence bunların aralarında bir savaş var.Ama kendi aralarında halletmektense halkı alet etmeye çalışıyorlar.Valla ben senin ve andinanın yazısını okuduktan sonra karar verdim yaptırmayacağım.

Remidosçum aradım ben dün orayı şuanda stoklarında yokmuş tatlım.Ama en yakın zamanda gelir dediler.Benim gibi acelen yoksa al dem ben.

Arkadaşlar bu arada Pazartesi izne çıkıyorum.Zonguldaga gideceğiz oğluşuma sünnet düğünü yapacağız allah kısmet ederse.

günaydın kızlarr
andişim hadi gözün aydın en azından kısa süreli de olsa gelmiş
ama şimdi dur sakın çemkireyim falan deme adamın üzerine
o şanzıman olsun temelli gelsin ondan sonra
ama neden uzak durduğunu oturup sakin sakin konuşun belli ki gönderdiğin mesajdan etkilenmiş.

mmfcim geçmiş olsun tatlım size de

sağolun kızlar
sanırım fatih enfeksiyon kaptıu getirdi okuldan falan yada dışardan işte onun bağışıklığı daha iyi olduğu içinde önce memoda patladı
gece çocuk yanıma kadar geldianne kalktımçantamı tuttum sonra gözüm kaşındı acıyo şimdi dedi bende rüya görmğşğn git yat oğlum dedim
meğer çocuk doğru söylüyomuş :)
bende uyku sersemi ne çantası ne gözü falan dedim kendi kendime
biz evden çıkmasakta enfeksiyon gelip bizi buluyo

şu küsen kocalardan bi tanede bende var kaprisli şey noolcak
ben boşverdim ama sana boşver diyomuyorum andişim sizin zaman kısa:)

günaydın kızlar dün akşam memo bu sabahta fatihin göz kapağı şişmiş veçapaklanmış
akşam çayla pansuman yaptım memoya sabahta yaptım fatihede yaptım yolladımokula inşallah problemolmaz

Geçmiş olsun canım.Gözlerine nazar değmiştir.Maşallah ikisi de yakışıklı çocuklar.Fatih birkaç seneye can yakmaya başlar:))

mmmf cim sanada kolay gelsin..

küsmeyi huy edineni her küstüğünde evden atmak lazım..
ayy şaka gibi allah korusun..

ben hayatta küslüğe gelemem..
kimseyle küs kalmamışımdır hayatımda 1 gün bile..

sıtede sorun var sanırım yıne

mmf ne kadar korunursan korun bır yerden gelıp buluyor ıste enfeksıyon
nazara geldı cocuklar bırazda

andına hakıkaten esın ayıp etmıs ama su noktadan sonra da kus durulmaz gıbı gelıyor bana
en ıyı yontemı sen bılırsın ınsa allah en kısa zamanda ask tazeleme gunlerıne donersınız

Kızlar kocam ilk defa küsüyo bana , bende anlamadım sanırım mesaj çok ağırına gitti , sabah annem aradı uzatma barış senin gönderdiğin mesaj çok ağırdı , tamam kocan hatalı yalan söylediği için ama öyle mesaj da yazılmaz uzatmayın artık dedi , bende git ona söyle bana söyleme dedim , bilmiyorum ne olucak.. tipik akrep işte kindar ve lanet : ((

günaydınnn
andinacım gözün aydın kocişine kavuştun sen gene suyuna git küslük iyi değil şu kısacık "ömürde eminim mesajına kırılmıştır sen akşama batuşla al gönülünü

mmmf canımcım geçmiş olsun sen ne kadar kapatorsan kapat kendini eve mikrop sonunda gelip buluyor seni koyver at kendini sokaklara boşverrrr

benim oğlumda dün akşam çok uzun bir mesafeyi kendisi yürüdü ve kendi bile hayret etti maşallah kuzuma baya azimli ve bende hiç pes etmiyoru inş. doğum gününde misafirleri yürüyerek karşılayacak

Günaydin fistiklarrr sayfa sürekli hata veriyor onca yaziyorum gidiyor hepsi..

andisim sevindim kocisinin geldigine,biraz kapris yapiyor anlasilan konusmayarak seninle..

iki gün sonra gitcekse niye gelmis bak senin icin..

ya benim oglus babasi bana sarildimi yada öptümü acayip kiziyor.önce gülerek yanimiza geliyor

sonrada babasini uzaklastiriyor benden.dün babasinin suratini iki elinin arasina alip ittirdi..

cok sevimli oluyor o hali,her ne yapiyorsa bi bakiyor biz öpüsüyoruz kosa kosa geliyor..

bu yazdigim bari gitmez insl.

herkese günaydın bugün bi bozukluk var galiba çok zor açılıyo.kızlar yaramaz toplar ve kurabiye kavanozu alan varmı almayı düşünüyoruzda nasıl beğendimi bebişleriniz?oyuncak topiğine yazdım ama koraya uğrayan çok olmuyo burdanda sorayım dedim

merhb.kızlar off bende giremiyorum siteye geçmişede bakamadım
andişim kocan gelmiş gözünaydın cnm yüzünü görünce unutmuşsundur herşeyi küslük kalmamıştır:) benim öyle oluyo şahsen:)

selam kızlar..
bayadır gelemiyorum.
malum yine işlerim çok yoğun.
dün oğlumun gözü için kontrolümüz vardı.
geçmiş çok şükür.
3-4 gün daha antibiyotik şurubuna devam edicez okadar.
sıpam hala taytay ve tutunarak yürümek dışında bişey yapmıyo.
çok şükür sağlığı yerinde..
yarında aylık genel kontrolümüz var.
ya ben bişey sorucam size.
malum çok sık gelemediğimden konuşuldumu bilmiyorum.
benim sütüm baya azaldığından geceleri nestle veya pınar ın 1+ devam sütünden geceleri 1 kez oğluma veriyorum.
150-200 cc kadar ısıtıp..
siz veriyomusunuz süt?
yani bu süt bebeklerde kansızlık falan yaparmı?
çok içseler belkide..
1 defa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…