2008 Kasım Anneleri

kızlar fisher price aktive masası oyuncak gezegeni diye bi sitede 79tl şimdi gördüm bakınırken.güvenli bi sitemi bilen varmı?

Ayyy canım sakın ben ordan oyuncak siparişi verdim yarısı geldi gelmedi.Hiç de belirtmemişler stoklarda varmıyokmu diye ha geldi gelecek derken bir ayı geçti bende o zaman paramı gönderin dedim parayı almak da zor oldu.Sakın oradan alma.Ama illa bir oyuncak sitesi arıyosan oyuncak alışverişi diye bir site var.Ahşap oyuncaklarımızı oradan aldık biz hemen geldi sorunsuz ama aktive masası stoklarında yokmuş

korkmaz da pek anlamaz gibi geldi andinacığım
bir dahaki sene daha bilinçli olurlar
yoksa benim de aklımda hem yunus gösterisi hem de yeni açılan bu dev akvaryum var

canım o anlamasa bile ben anlarım :))) çok gitmek istiyorum da korkar mı diye endişe ettim , korkmazsa gidicem çok güzel , ben daha önce yurtdışında gitmiştim süper bi olay gerçekten :)

dilekciğim senin dediğin siteye baktım orada var fisher price türkçe konuşan masa ve fiyatı 119 tl

andinacığım batu korkmaz bence, kendin gitmek istiyorsun anlamıştım zaten bu perşembe açılacakmış forum istanbul açılış haftası olduğu için bu haftasonu çok kalabalık olabilir

domuz gribi aşısını bende sorucam doktora ama yaptır dese bile yaptırmayı düşünmüyorum
çağancuk o aktivite masası türkçe konuşan değildir ondan ucuzdur cnm
129 dan ucuza bulan sakın bana söylemesin düşer bayılırım:))
andinacım anlar bence yaa yani hoşuna gider en azından,yeşilköydeki bimekste akvaryum var her gitmemizde piroşa gösteriyoruz deli gibi takip ediyo gülüyo:)

bencede anlar andinacım çokta sevinir bizimki annemin büyük akvaryumu var anneme gittiğimizden ayrılmıyo içine eline sokmak istiyor gülüyo konuşuyor onlarla mırıl mırıl baaaaa.........baaaaa die bağarıyor eşimde üstüne alınıyor yazıkkk... sırnaşık şey

selamlar,
dün bir türlü açılmdı giremedim kkya..
bugünde kociş evdeydi şimdi fırsat buldum herkesler iyidir inşallah..
hasta olanlara geçmiş olsun..
kasım anneleri hadi doğumgünleri yaklaşıyor kuzuların sırada kim vardı bilmiyorum.kolay gelsin şimdiden..
andinacım bence korkmaz çocuk ilginç gelebilir..
bende gitmeyi çok istiyorum akvaryuma ne zaman fırsat buluruz bilmiyorum..

ya şu işe bakın ,aşı yaptırmamış ve domuz gribinden herhangi biri zarar görmüş kişiyi sağlık bakanlığı dava edecekmiş ,eski sağlık bakanıda aşı olup zarar görenin sağlık bakanına dava açma şansı var diyor ,olay nereye geldi ..

Günaydın kızlar.Bugün dünden daha iyi uyuduk.Dün Anıl yine düştü.Alnı morardı.Gece de bağırarak kalktı.Düşmeden sonraki ağlaması gibiydi.Acaba düşerken çok korktu ondan mı bağırarak kalktı. Çok üzüldüm ya.Taaak diye ses geldi.Bu gidişle çocuk korkudan yürüyemeyecek.

Herkese iyi birgün diliyorum...

günaydın canlarım

kocam geldi dün gece ani bir sürprizle , bi anda kapı açıldı şok olduk annemle:)))

Ve adam benimle konuşmuyor iyi mi? hem suçlu hem güçlü bu olsa gerek , bide gitti misafir odasında uyudu , ben de sarıldım oğluma uyudum mışıl mışıl

andına gozun aydın canım
demek kı sorun cozulmus ve vaktır kaybetmeden gelmıs
sanırım msjından dolayı boyle davranıyor
ınsa allah en kısa zamanda duzelır aranız canım

canım sorun düzelmedi , arabayı bırakmış ucakla gelmiş , bugün oto sanayiye gidip şanzıman arıycakmış , sonra tekrar dönüp arabayı yaptıracak.. ne hali varsa görsün valla hiç umurumda değil :umursamaz:

canım andinam gözün aydın inan dün dua ettim senin için aklıma geldin akşam birden:)

boşver canım üç günlük dünya bak bi daha gidecekmiş aslında eşin az suçlu değil ama al gönlünü zaten kaç gün geçireceksiniz beraber heba etmeyin canım..

batuşta süper bi aile tablosu görsün..

eşim gelip bana sarılınca öpünce filan ahmed emirim öyle bi bakıyoki hayran hayran bize..çok mutlu oluyo..

batu için barış sen canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…