2008 Kasım Anneleri

selam güzller domuz gribi aşısı konuşuluyor ama dün bir video izledim kız aşı yaptırmış
geri geri normal bir şekilde yürüyor ama öne doğru yürüyemiyor yan etki olmuş ve yürüme yeteneğini kaybetmiş
bacakları kırılıyor gibi oluyor allah korusun yaa

andinacım gözün aydın canım,ama pek hoş olmamış akşam yaptıkları,sen git ,gönlünü al,mesaj zoruna gitmiş adamın..büyüklük sende kalsın..

kucuk kuzumun yanına gıttım geldım
artık sut ıznı saatlerım degıstıgınden cok ozledı yavru kusum
oynastık yedık ıctık en son emerken uyudu yatırdım geldım

bogazlarım acıyor
sıcak brseyler ıcıyorum sureklı ama dunden bu yana duzelme yok

Ramidosçum şimdi oyuncak alışverişinden aradılar ürün gelmiş.Senin için fiyat aldım canım kargo ücreti ile beraber havale ile alırsan 124.40(seçtiğin kargo şirketine göre fiyat değişiyor) K.K peşin alırsan 127 TL'ye geliyo

Kızlar bilginize

Kredi Kartlarında Yeni Dönem Şifre Çalma Yöntemi

***ONEMLI ****

Bugün bir restoranda akşam yemek yedikten sonra kredi kartımla ödemeyi gerçekleştirirken başıma ilginç bir olay geldi. Bu yeni bir şifre çalma işlemi gibi duruyor. Sadece dikkatli olmanız konusunda bilgilendirmek istedim.

1- Hesap istedikten sonra kredi kartınızı verdiniz.

2- Garson POS cihazıyla geldi ve şifrenizi girmenizi istedi.

3- Şifrenizi girdiniz.

4- Garson işlemi başlattı.

5- 10 sn sonra size “Bakiyeniz yetersiz veya hatlarda problem var” uyarısı aldığını iletti ve tekrar deneyelim dedi.

6- ışlemi iptal etti ve slibi yırttı attı. Sonra yeniden işlemi başlattı.

7- Şifrenizi tekrar girdiniz ve ödeme sorunsuzca gerçekleşti.

Masum görünüyor aslında ve her gün başımıza gelebilir, hatalı girebilirsiniz şifrenizi, garson yanlış girebilir vs. olağan şeyler bunlar ama atladığınız önemli bir nokta var.

Garson size rakamın yazılı olduğu POS cihazını getirip şifrenizi girmenizi istediğinde POS’un enter tuşuna basmazsa ve POS’un ekranına bakmadan şifre girerseniz yazdığı rakamın yanına şifrenizi yazmaya başlıyorsunuz. Eğer o noktada dikkatli değilseniz, dalmışsanız, muhabbetin ortasındaysanız vs. fark etmeyebilirsiniz. Örneğin 36,75YTL’lik bir yemek yediniz, Garson POS’un enter’ına basmayınca şifreniz 1234 ise bu tutar 36.751.234 YTL oluyor ve kredi kartı bakiye yetersiz diyor. O sırada el çabukluğu ile yanlış slibi yırtıp alan Garson şifrenize kolaylıkla sahip olabiliyor. Zaten hesabı ödemek için kredi kartınızı ilk verdiğinizde ise kredi kartı numarası ve arkadaki CCV numarasını çoktan not etmiş olabilir.

Basit bir yanlış anlaşılma ile birlikte kredi kartı bilginiz bir başkasının eline kolaylıkla geçebiliyor eğer dikkatsizseniz, içtiyseniz ve çakır keyifseniz vs. vs. Ve garson’un bu numaradan her zaman “Kusura bakmayın yanlış girdik herhalde” diyerek masumca sıyrılma ihtimali var.

dilekciğim teşekkürler ilgin için
neredeyse hepsiburada.com'la aynı fiyata geliyor benim bir de indirim çekim var hepsiburada.com'dan
alsam mı diye düşünüyorum biz şimdiye kadar eğitici oyuncak tarzında bir şey almadık fiyat olarak biraz pahalı ama eğitici kurabiye kavanozu, kitap, köpek v.b. bir şey alsak neredeyse bu masanın yarı fiyatı kadar ama masa daha kapsamlı gibi geldi bana eğitici yönü daha fazla
masa da renkleri de öğretiyor mu üzerinden anladığım kadarı ile sayılar, harfler var, şarkılar da varmış galiba

Son düzenleme:

Canım bende diğer bebişlerin tepkisine göre siparişimi verdim.Oldukça kullanışlı ve bebeklerin sevdiği bir oyuncakmış.İnşallah benim oğlumda sever. Yarına kadar gelirse bende göreceğim inşallah canım gelmezse artık önümzüdeki cumaya kalacak.Dedidğin gibi diğerleri daha uygun ama sadece bir aktivitesi var onuda düşün derim ben

Canım bende diğer bebişlerin tepkisine göre siparişimi verdim.Oldukça kullanışlı ve bebeklerin sevdiği bir oyuncakmış.İnşallah benim oğlumda sever. Yarına kadar gelirse bende göreceğim inşallah canım gelmezse artık önümzüdeki cumaya kalacak.Dedidğin gibi diğerleri daha uygun ama sadece bir aktivitesi var.Almakta yarar var bence

yemeğimi hazırladım kızımı uyuttum geldim
azocum çok sevindim kaan ın gözünün iyileşmesine,bende pınarın 6-12 sütünden veriyorum artık beni pek emmiyor ve o dediğim sütten günde 500 cc içiyor zaten ortalama günlük bu miktar kadar içmesi gerekiyor kansızlık yaparmı bilmiyorum ama süt içmeden olmaz yemek yerine devamlı süt içerlerse olur belki kansızlık

dilekçim oğlun güle güle kullansın oyuncağını
remediosum oyuncakta renkler,sayılar ,alfabe ve günlük hayatta kullandığımız sözler var örn.afiyet olsun,afedersin vs.

selam arkadaşlar.. nedir bugün ya girilmiyo..özledim vallla sizi..

andinam kocan gelmiş gözün aydın canım..

eğer masayı alacaksan gerisine gerek yok canım..bizde masası varr. geçende arkadaşta kavanozu var..aynısı ama kitap dediğin tırtılı ise o farklı canım, köpekte farklı ama kavanozu telefonu masanın aynısı, onların ikisinin yaptığını masa tek başına yapıyo..))

selamlar,
geçmişi zor okudum bende..

yasmincim geçmiş olsun kuzuna..

maytabım senin kuzularada geçmiş olsun çabuk atlatırlar inşallah gerçekten sen kaçtıkça seni buluyor bu hastalıklar..

andinacım gözünaydın kocan gelmiş inşallah aranızdaki problemide atlatırsınız..

azocum en çokta kaana sevindim bugün sizinde gözünüz aydın..

dilekcim sağol canım yazı için..
benzer bişey bizimde başımıza geldi eşim herzamanki alşveriş yaptığı bilg. malzemeleri dikkanından kartını geçiecekmiş arızalı demiş karşı dükkandan geçirmişler sonra bizim hesaptan kontör satın almışlar ama Allahtan hem bizim limiti az olan karttı hemde o aya ondan önce yüklü bir alışveriş yapıp limitin sonraına gelmiştik ancak 30 tl çekebilmişler.. sonra eşim oradan alışveriş yapan arkadaşlarına sormuş onlardanda çekilmiş ama netlik kazanmadığı için bir türlü suçlanamdılar tabiki.. ucuz atlattık birde eşim güvenliten sorumlu yani gözleri dönmüşse her şeyi yapar hale geldi bu millet..

kızlar bende cafede yemeklerimi koydum geldim.. ha çileğim oradaki halin ne bacım kaşların orman gbin olmuş..:))
maytabımında biri yanğından öpücük almış..:))

kızlar montessori sitesine baktım..aşağıdaki etkinliği 11 aylık bebklerle yapmışlar..ben bunları yapsam benim kız direk bebeği kemirir herhalde ama bi deneyeceğim..sizide göstereyim dedim..benim kız öyle ayağının üzerine bebğini alacakta..ağzına kaşık tutacak nerde...

Selda&kızı Asya(11 aylık)

Asya,Besya ve Şeker Vücudumuzu Öğreniyor

Bu haftanın etkinliğine uygun olarak oluklu kartondan Asya'nın boyutunda bir maket kestim.
Maketin parmalarını,ayaklarını ve son olarak baş kısmına kendi resmini yapıştırarak maketin son halini oluşturduk..
Beraber ellerini,parmaklarını,ayaklarını,başındaki tüm organlarını tek tek gösterdik..bu organları aynı zamanda kendi üzerimizde ve yine kendi boyutlarındaki oyuncak bebeğinin üzerinde gösterdik adlarını söyledik..
Beraber maketimiz ve bebeğimizin önce altını bağladık.
bu Besya'nın ayakları(maketımızın adı besya,bebeğimizin şeker )
hadi ayaklarına çorap giydirelim
başına şapka takalım
eline eldiven taakalım
bacaklarına pantolonunu giysin
gibi cümlelerle şeker ve besyamızı giydirdik.
Giydirme işleminden sonra
hadi besya ağzını aç Asya yemek verecek
hadi şeker ağzını aç Asya yemek verecek
hadi Asya ağzını aç anne yemek verecek diyerek ağzını gösterdik..
iki elim iki kolum bacaklarım var her insanda bir burun birde ağız var şarkısıyla şarkıda geçen organları gösterdik..
bu maket ve bebekle müthiş anne yaratıcılığına kalmış daha bir çok etkinlikle vücudumuz tanıtılabilir..

şeker ile ağzımızı tanıyoruz

bu da vücudumuzu zevli şekilde tanımamıza yardım edecek arkadaşımız Asya'nın kopyala yapıştırı Besya

Netten alıntıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…