- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #45.901
dilekciğim teşekkürler ilgin için
eredeyse hepsiburada.com'la aynı fiyata geliyor benim bir de indirim çekim var hepsiburada.com'dan
alsam mı diye düşünüyorum biz şimdiye kadar eğitici oyuncak tarzında bir şey almadık fiyat olarak biraz pahalı ama eğitici kurabiye kavanozu, kitap, köpek v.b. bir şey alsak neredeyse bu masanın yarı fiyatı kadar ama masa daha kapsamlı gibi geldi bana eğitici yönü daha fazla
masa da renkleri de öğretiyor mu üzerinden anladığım kadarı ile sayılar, harfler var, şarkılar da varmış galiba
eredeyse hepsiburada.com'la aynı fiyata geliyor benim bir de indirim çekim var hepsiburada.com'dan
alsam mı diye düşünüyorum biz şimdiye kadar eğitici oyuncak tarzında bir şey almadık fiyat olarak biraz pahalı ama eğitici kurabiye kavanozu, kitap, köpek v.b. bir şey alsak neredeyse bu masanın yarı fiyatı kadar ama masa daha kapsamlı gibi geldi bana eğitici yönü daha fazla
masa da renkleri de öğretiyor mu üzerinden anladığım kadarı ile sayılar, harfler var, şarkılar da varmış galiba
bu ne yaa ne istiyorlar sitemizden gene yaaa
saldırı varmış o yüzden zor giriyoruz
neredeyse hepsiburada.com'la aynı fiyata geliyor benim bir de indirim çekim var hepsiburada.com'dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?