2008 Kasım Anneleri

Lelalim 11.ayınızı kutlayım ben de.Dün dediğim gibi site kapalıydı, öğleden sonra toplantıya gittim.Atlamış olabilirim.Nice 11 aylara 11 yıllara canım.

lelal diil ayol lavinya :))

lavinyacım 11. ayınız kutlu olsun tatlım..

kızlar ben bişey yapmıyorum zaten , kendi geldi dün birazcık bugün artık iyice çözülür :)))

zaten yarım gün , öğlen çıkıp gidicem eve inşallahhhh :))

Kızlar siz 1,5 gün tatil yapacaksınız.Büyük ihtimalle ben hiç yapamayacam.Bu patron sineğin kanadından yağ çıkarıyo.Geçen sene 29 ekimde tatil yapmamaıştı.Şikayet mi etsem:)

yasmin önemli değil canım senin adam senin aklını başından almış:))
ya bu arada senin bu patronunun eşi benzeri yok herhalde nasıl bi iş bu canım yaaaa
remedios ve andina sizede teşekkürler fıstıklarımmmm

yasmin senin patron beni gıcık ediyo , kocan da bazen ediyo ama o kocan yapacak bişey yok gülüm , sabah sabah güldüm yine adamın yüzsüzlüğüne neysem :))

gülizim git al çocuğu ..hadi koşşşş

Ya kızlar önce konuşacağız.Eğer olmazsa bi yolunu bulacam.Böyle değildi patron yaaa.Burda 8.senem. Önceden tüm tatillerde izin verirdi.Şimdi arefe gününde 4-5 gibi bırakıyo.Milli bayramlarda izin yok. Şikayet etmeyi düşündüm ama maliyeciler geldiğinde şikayet üzerine geldik derlerse ya?

29 ekim en büyük bayram diğer bayramlarda işveren işçiyi çalıştırabilir ama 29 ekimde işverenin işçi isimlerinin bulunduğu isim listesi ile valiliklerden izin almadan işçi çalıştırması yasak

yasminciğim sizin iş ne üzerine merak ettim böyle bayram seyran dinlemeden çalıştırıyor patron sizi

Canım ben makine mühendisiyim.Burası proje bürosu.Sadece hesap ve çizim yapıyoruz. Büyük yapı ve komplekslerin tesisat dizayn ve hesapları.Mesela hastane yapıyoruz. Elektrik tes.hariç her türlü tesisat.Bakanlık binaları, 5 yıldızlı otel, tatil köyü vb. İşler yoğun değil.Çalıştırsa bile 2 kat ödemek zorunda. O da yok.Hoş ben tatili tercih ederim.İşte böööle(

günaydın kızlar
ben geldiiimmm
dün gece eve gitmedim arkadasımda kaldım ve tam bir rehabilite gecesi yaptık
önümüzde şaraplarımız fonda hoş bir müzik kız kıza tam dertleşme gecesi oldu ve çok da iyi geldi .

bugün sanırım bize de yarım gün değil sanırım diyorum çünkü hala bişey sölemediler ama yarın tatil
sut ıznımle beraber 4 gün evdeyım cok sukur

andinacımm bende seni öpüyorum tatlım :))

lavişş sizin de 11. ayınız kutlu mutlu olsun tatlım. 1 yaş için sizde de geriye sayım başladı desene :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…