- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #46.001
kızlar size söylemedim ben memo küvezdeydi ben 10 günlük lohusayım çocuğundan çıksın dedi bana
ben salağım ve gene bikaç ay sonra konuştum onla bugün gene aynı şey ama bu sefer bitti gerçekten
ama çocuğumu göstermedim bundan sonrada rüyasında görür ancak hoş onunda pek umurunda değilya
Kızlar oğluşumun yeni resimlerini ekledim.İş yerimde çekildi.Ekim-Kasım Miniklerinde bakarsanız sevinirim.
[U]Eylülcüm[/U] evlilik yıldönümün kutlu olsun hayatım.Eşinle bebeşinle gani gani nice evlilik yildönümleri.
Yasemincim allah kolaylık versin canım bendede seninkinden bitane var.Bizimki de esnese bile sesni esner çok kızarım.Horlamasını saymıyorum
Maytapçım sendekide nasıl bir abiymiş ya.Hadi mahkemeye verdi.Çocuğundan çıksın ne demek ya silmekle i etmişsin canım
Nazlımelekçim iki çocuk bide aylık misafir hepsiyle nasıl ilgilenebiliyorsun aklım almıyor.Hem nasıl misafir ya misafir dediğin iki gün olur en fazla
Teşekkür ederim canım.Dünyada en şanssız olmadığını bilmek ne güzel.Ama bu kazmaları yontmalı.Bişey yapmalı:)))
kızlar ana girebiliyorum..uyuyor...aman allahım 3 gündür çok fena,sürekli inliyor ...ııı ıı ,hiç birşeyden mutlu olmuyor...zor yiyor,vsssssssss...geeleri hiç sormayın...abartmıyorum 50 kerekalktım...neyse..geçer inşallah
geçmişe bakmadım ama sonsayfadan okudum da mmmf çim yine mi yaa..aman canım sen üzme kendini lütfen..sen doğrusun...10 günlük bebekken denecek şeymi...allahım böyle insanklardan korusun..sende çek kendini..üzülme canım benim..
yasmin dilek anladığım kadarıyla aynı şikayetler ben dede var..horluyor,yatakta dönerken sesli dönüyor ...ığğ
dilekcim aylık misafirim bir hafta kalıp gidiyor..:))) kız işde bildiğin misafir her bayana uğrar ya her ay ondan..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?