2008 Kasım Anneleri

kızlar size söylemedim ben memo küvezdeydi ben 10 günlük lohusayım çocuğundan çıksın dedi bana
ben salağım ve gene bikaç ay sonra konuştum onla bugün gene aynı şey ama bu sefer bitti gerçekten
ama çocuğumu göstermedim bundan sonrada rüyasında görür ancak hoş onunda pek umurunda değilya

maytabım servis konusunda haklısın daha küçük çocuk, kapıya kadar geçirmesi gerekirdi..
murat beyide Allaha havale ediyorum.. aman boşver böyle konuşan yapan bir adam nasıl dayılık yapacak senin kuzulara.. boşver üzülmeye değmezmiş bence..

selam kızlar nasılsınız ayy özledim sizi görüşemedik ne zamandır noldu bu KK'ya yaa giremiyorum bir türlü hepinizinde böyle mi şimdi de kaç saatte bağlandım zorla umarım herkes iyidir

y anca gelebildimyaaa...

maytabim sIkma canini hayatim,salla gitsin.

ÿarin pirosun dogum günü karabiber bir yasina giriyor..

zeynaaaacim gecmis olsun,karanfil koy disine iyi gelir.

Kızlar oğluşumun yeni resimlerini ekledim.ış yerimde çekildi.Ekim-Kasım Miniklerinde bakarsanız sevinirim.

[U]Eylülcüm[/U] evlilik yıldönümün kutlu olsun hayatım.Eşinle bebeşinle gani gani nice evlilik yildönümleri.
Yasemincim allah kolaylık versin canım bendede seninkinden bitane var.Bizimki de esnese bile sesni esner çok kızarım.Horlamasını saymıyorum
Maytapçım sendekide nasıl bir abiymiş ya.Hadi mahkemeye verdi.Çocuğundan çıksın ne demek ya silmekle i etmişsin canım
Nazlımelekçim iki çocuk bide aylık misafir hepsiyle nasıl ilgilenebiliyorsun aklım almıyor.Hem nasıl misafir ya misafir dediğin iki gün olur en fazla

Maytabım beddua döner dolaşır onu bulur.Memoşumu görememekle çok şey kaybetmiş. Sonuçta o kaybetti ve kaybedecek.Sen Allah'a havale et.O bilir ne yapacağını.Sen sakin ol ve koçlarla ilgilen.Dersinizi çalışın Fatihimle, Memoşun gelişimini izle.Yürümesini, koşmasını, konuşmasını.Boşver gerisini.Tımam mı cınım:)))

Teşekkür ederim canım.Dünyada en şanssız olmadığını bilmek ne güzel.Ama bu kazmaları yontmalı.Bişey yapmalı:)))

kızlar ana girebiliyorum..uyuyor...aman allahım 3 gündür çok fena,sürekli inliyor ...ııı ıı ,hiç birşeyden mutlu olmuyor...zor yiyor,vsssssssss...geeleri hiç sormayın...abartmıyorum 50 kerekalktım...neyse..geçer inşallah

geçmişe bakmadım ama sonsayfadan okudum da mmmf çim yine mi yaa..aman canım sen üzme kendini lütfen..sen doğrusun...10 günlük bebekken denecek şeymi...allahım böyle insanklardan korusun..sende çek kendini..üzülme canım benim..

yasmin dilek anladığım kadarıyla aynı şikayetler ben dede var..horluyor,yatakta dönerken sesli dönüyor ...ığğ

sağolun kızlar ,maytapcım senin kadar kıdemli olamasakta ,3 sene bitti canım 4. senemize girdik ,allah ayırmasın kimseyi sevdiğinden ..

selam kızlar ne zor oldu buraya girebilmek bugün yaaa
alışveişlerimize ne olmuş bu arada gelir zaaar
piroşun yarın doğum günü dimii şimdiden kutlarız piroşcum
eylülcüm sizide kutlarım nice senelere inşallah allah mutluluğunuzu bozmasın
zeynam geçmiş olsun canım benim diş ağrısı deli bişeydir bilirim hemde çok iyi
mmmf cim sende de ne abi varmış ya ne kadar şanssızsın ya canım üzülme desemde
rminim çok üzülüyorsundur tatlım
başka unuttuğum var mı bilimiyorum ama

ben de siteye çok zor giriyorum
hatta giriyorum sayfa açıyorum ama atıyor dışarı

mmf cim hiç sıkma canını ve üzme kendini
bırak ettiğini bulur sonunda

evett yarın piroşun doğum günü şimdiden kutlayalım
yarın koşturmadan burada olamaz zaten anca akşama belkim

dilokscum hoş geldin canım
ya bişey duydum dün sizin orada çok fena dolu yağmış doğrumu

Teşekkür ederim canım.Dünyada en şanssız olmadığını bilmek ne güzel.Ama bu kazmaları yontmalı.Bişey yapmalı:)))

Canım mümkünü yok yontulmazlar.Anlamıyolar işte.Neymiş uyanmazmış.Yok ya. Aslında vereceksin kucağına çocuğu sen yatacaksın gerisin geri bak o zaman yapabiliyorlarmı.Yalnız ben yazdığımı okuyamadım sen nasıl anladın helal sana:lepi:Bir esnemesi var bir duak yere diğer dudak göğe bakar seste ne ses ama gök gürlüyor sanırsın.Bigün esnerken çorapı sıkıştırıp ağzına bantlıcam az kadı.

Selam kızlar. Kaç gündür giremedim hasret kaldım sizlere. Bizim bölgede TT kaynaklı internette problem vardı ancak düzedi ben de kendimi buraya attım hemen. Geçmişe bakıyım biraz sonra tekrar gelirim... Öptüm hepiciğinizi...

Diloksun tekrar geçmiş olsun canım.Unarım çabuk iyileşir.Aman iyi olsunda boşver gecede 100 kere kalksın.Horlama feci.Beni en iyi sen anlarsan.Dürtmektede çare yok valla

dilokscum geçmiş olsun..
zeynacım diş ağrın varmış okuyamadım ben orayı geçmiş olsun..
piroşcum piraye hiranın doğumgünüde kutlu olsun..
asorti ve almalıcım hoşgeldinizama site sorunlu gitmiş bile olabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…