2008 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar.Lavinyacım 11 ayınız kutlu olsun.Bende bugün tam gün çalışacağım.Gerçi herkes yarım gün çalışacak benim yetiştirmem gereken işlerim var. 9 Kasım kadar izinliyim.O yüzden yarı günümü feda edeceğim.Dün oğluşumla babası süpriz yaptılar bize çalıştığım yere geldiler.O kucaktan bu kucağa ilgi manyağı oldu oğlum.Resimler bölümüne eklicem bi ara bakarsınız kızlar.

selamlar ,
nasılsınız kızlar.. hava kapalı yağmurlu, benim aylık misafirm geldi ne kadar iç karartıcı bir gün bu ya..
havada serinledi iyice artık gündüzde açıyoruz kombiyi..
oğluşlarım uyuyor her an kalkabilirler..

Şükürler olsun açıldı site.2 Gündür ne sıkıntılı burası.

Nazlımelekcim ne misafiri yaw.Hem onlar ordayken mi yazıyon mesajları?

merhaba kızlar oğlum erken geldi bugün
servis hostesiyle kavga ettim sabahın 6soında
kusura bakmasın ama ben çocuğumu sokakta bulmadım
arkadaşıma kahvaltıya gittim karşı komşum zaten fatihte oraya geldi hiç görmedim kızı
eve geldim bide abim olacak hayırsızla kavga ettim
artık ona abi demicem murat o benim için herhalgi bir murat
KÖTÜ BİR GÜN YANİ

çok fazla gitmeden azcık geçmişe baktım lavişim 11 ayınız kutlu olsun canım..
egeliler yarın sizin için büyük gün buluşuyorsunuz bol bol resim çekininde görelim bizde..

Selam kızlar..İki gündür çok yoğunum.Domuz gribi için önlem almakla,toplantı yapmakla meşgulüz.

Sabah öğretmenlere eğitim,öğlen çelenk koyma töreni,Öğleden sonra kaymakamla toplantı ,yarın bayram kutlaması puffffffff...daraldım valla..

Eee sizde ne var ne yok?

Lavişçim 11.ayınız kutlu olsun.,

Andina azcık düzelmişsiniz sanırım.Hadi bakalımallah tamamına erdirsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yasmincim çok sinirlşsin azcık sakin ol anacım.Adam kapıyı kapatmış işte daha ne yapsın.Hiç kıpırdamasın mı?Bence sen de birazcık sakin olmayı denemelisin.

Çitosum önemli olan ben değilim.Ben çocuğu uyandırdığı için kızıyorum.Bebeğin odası mutfağa yakın.Zaten babası geldikten en geç 30-45 dk sonra uyanıyo.Ya sabredemiyo. Gidiyo mutfağa bişiler topluyo.Musluğu sonuna kadar açıp çay koyuyo, tv seyrediyo. Anıl uyanmaya yakın uykusu hafiflediği için bu gürültüyle birlikte hemen uyanıyo.Hem de ağlayarak. Kendi uyanırsa konuşa konuşa.Geçen uykusunu almış, odasından ge ge ge, gan gan gan sesleri geliyo.Gittim o kadar keyifliki.Şimdi babası gürültü yapınca uyanıyo ve ağlıyo.Ben kaç kere yalvardım, ne olur az bekle diye kalas kocama.Ama almıyo kafa almıyo.klava:

yasmincim evet her ay beni yalnız bırakmayan misafirim geldi..:)) belim çok ağrıyor oğlanları bile zor taşıyorum..
maytabım senin içinde iyi bir gün değilmiş..
ben seneler önce bekarken ve ortaokul zamanlarında abime çok kızmıştım bundan sonra sana abi demiyeceğim sen benim için yavuzsun dedim ve hep öyle hitap ettim evlenmeden önce abimin saatçi dükkanında 2 sene çalıştım orada da esnafın yanında ustam diyordum..:)) inadım inat hala telde konuşurken ustam nasılsın diye konuşuyorum..
ama gerçekten babamdan çok o ilgilendi okul masraflarımı hep o karşıladı evlenirken o koşturdu çok severim ustamı...:))
seninkide kimbilir nasıl kızdırdı seniki abilikten silip sıradan bir insana dönüşene kadar.. birde aklı başında insanlarsınız konu mühim olmalı.. ne diyeyim umarım sorun neyse kısa sürede çözersiniz...

maytabım ne oldu canım ya

ANDİNACIM NOLSUN YAA büyükolmuş pardon
kadın servisten bile inmiyo bırak kapıya gelmeyi
çocukkaranlıkta çıkıyo evden bizim burası bahçelik heryerden köpek fırlayabilir ödümkopuyo
sonuçta o kadın neden var çocukların güvenliği için
bana diyoki bunu sorun ediyosanız getirir götürürüm
ne sorunu yaa dedim dalgamı geçiyosun benle ne sorunu
tedirgin oluyorum çocuğum için sadece bu sebepten servisi değiştirebilirim haberiniz olsun dedim

muratta Allahlık bi insan
bizi mahkemeye verdi doymadı
çocuklarıma ve bana beddua etmekten hiççekinmiyo sıkıya kaldımı
işte böçylee

Canım benim damadı almak için eve gelemiyo mu o kadın?Şikayet et.Hadi o halledilir. Bu kardeş meselesi ne ya? Benim 4 yeğenim var.Canım onlar benim.Nasıl sana ve yeğenlerine beddua edermiş, kaç yaşında Murat?klava:

ben anlamıyorum insanları özellikle de kardeşleri nasıl böle bir hal alabliyorlar beddua ne ya ya dönüp başını bulur bu dünyanın altı varsa üstüde var maytabım üzülme bende yarım gün çalıştım ama hala dişimde sızım var gitim dişçiye 2 çürük var ama bişi yaptıraamadan kalktım o koltuktan çok korkuyorum yaa eylülcüm nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…