E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #46.281
Kızlar hep dert mi yanacağım.Güzel bişiler söyleyim.Dün oğlumun dayıları gelmişti bize.Day dedi onlara. Day ge ge diyo.Sonra oyuncak sepetine tutunarak kalktı ve iki elini de bırakıp ayakta durdu. Biliyorum yürümedi henüz ama ben çok duygulandım ve ağladım:)))
denızanası buradayım canım
cıtos gecmıs olsun
bır doktorun hasta olması ve hastalıktan sıkayetlerını dıle getırmesı uzaktan bakınca degısık gelıyor ınsana
hanı kendımızı teslım edıyoruz ne derse yapıyoruz falan yaa
benım azıcık doktor fobım var daa
ayrıca her aksam oldugum su ıgneler daha az nasıl acıtır hatta mumkunse hıc acıtmayanı yokmudur
andına canım gecmıs olsun
bızde pazar gunu kombızede olduk
sıcak su vardı ama petekler ısınmıyordu
ufo ıle ıdare ettık servıs gelene kadar
servıs yetkılı geldı kombının dıs kapagını tamamen cıkartık ısaret parmagının ucuyla tık tık dıye vurdu ve petekler ısınmaya basladı
her ıs ehlınde olacak derler ya o hesap
Hadi gözünaydın canım.Bence de çok zorlamamak lazım zamanı gelince yürüyecektir zaten..
Minikçim sağol canım.Evt insanlara doktorlar hastalanmazmış ya da şikayet edemezlermiş gibi geliyor.EŞim geçen gün hastaydı eczaneye gelen herkes bu kadar ilacın içinde hasta mı oluyorsun dedikçe çıldırmış .Sanki biz hiç durmadan ilaç içiyoruz diyo.KIZMIŞ BAYA..
Doktor fobisine gelince evet benim de var doktor fobim.İlk defa hamileyken düzenli doktora gittim ve her gittiğimde tansiyonum yüksek çıkıyordu.Ama ben evde ve hastanede hep ölçtüğümde normal çıkıyordu.Doktorum dalga geçiyordu benimle doktor fobisi olan doktoru da ilk defa görüyorum diye.Aslında normal bence çünkü başına gelebilecek en kötü eyi bile biliyorsun o da insanın asabını bozuyor hastalıklar konusunda basit düşünemiyorsun yani:)
Yasmincim maşallah yürüdüğü günleri de görürüz inşallah Anıl'ın
kalimerocum hani buralardan magnet almıştınya orası satan bir yermiydi yoksa tanıdık falanmı, sanırım ümraniyede bir yerlerdi, lavinya için bakıcamda daha doğrusu benim zamanım olsa hepsine girer çıkar bulurumda eşime söyleyecem onu sorcaktım canım nereden aldın?
yasmincim düşme üstüne zaten o kendini hazır hissettiğinde kalkar yürür, maşallah anıla bu arada
Minikçim sağol canım.Evt insanlara doktorlar hastalanmazmış ya da şikayet edemezlermiş gibi geliyor.EŞim geçen gün hastaydı eczaneye gelen herkes bu kadar ilacın içinde hasta mı oluyorsun dedikçe çıldırmış .Sanki biz hiç durmadan ilaç içiyoruz diyo.KIZMIŞ BAYA..
Doktor fobisine gelince evet benim de var doktor fobim.İlk defa hamileyken düzenli doktora gittim ve her gittiğimde tansiyonum yüksek çıkıyordu.Ama ben evde ve hastanede hep ölçtüğümde normal çıkıyordu.Doktorum dalga geçiyordu benimle doktor fobisi olan doktoru da ilk defa görüyorum diye.Aslında normal bence çünkü başına gelebilecek en kötü eyi bile biliyorsun o da insanın asabını bozuyor hastalıklar konusunda basit düşünemiyorsun yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?