2008 Kasım Anneleri

kalimerocum hani buralardan magnet almıştınya orası satan bir yermiydi yoksa tanıdık falanmı, sanırım ümraniyede bir yerlerdi, lavinya için bakıcamda daha doğrusu benim zamanım olsa hepsine girer çıkar bulurumda eşime söyleyecem onu sorcaktım canım nereden aldın?

yasmincim düşme üstüne zaten o kendini hazır hissettiğinde kalkar yürür, maşallah anıla bu arada

Hadi gözünaydın canım.Bence de çok zorlamamak lazım zamanı gelince yürüyecektir zaten..

Minikçim sağol canım.Evt insanlara doktorlar hastalanmazmış ya da şikayet edemezlermiş gibi geliyor.EŞim geçen gün hastaydı eczaneye gelen herkes bu kadar ilacın içinde hasta mı oluyorsun dedikçe çıldırmış .Sanki biz hiç durmadan ilaç içiyoruz diyo.KIZMIŞ BAYA..

Doktor fobisine gelince evet benim de var doktor fobim.İlk defa hamileyken düzenli doktora gittim ve her gittiğimde tansiyonum yüksek çıkıyordu.Ama ben evde ve hastanede hep ölçtüğümde normal çıkıyordu.Doktorum dalga geçiyordu benimle doktor fobisi olan doktoru da ilk defa görüyorum diye.Aslında normal bence çünkü başına gelebilecek en kötü eyi bile biliyorsun o da insanın asabını bozuyor hastalıklar konusunda basit düşünemiyorsun yani:)

ay dimi çitoscum başına gelicek en kötü şeyi bile biliyosun
ayyyy iyiki doktor falan diilim bu kadar kurmaya bide doktor olsaymışım tırlatırmışım herhalde
benimde doktor fobim var pufffffffff nefret ediyorum ama bundan

çitoscum sizin yaşadığınız şeyi bizde çocuklarımızda yaşarız, özellikle davranış bozukluklarında falan, ben çocuk gelişimcilerin çocukları psikopat olur derim hep, kuramların hepsini bilip falan uygulamaya kalkınca çocuk ne olduğunu şaşırıyor:)))

julicim bence sağlık ocağında yada özel hastanelerin birinde yaptır aşınızı

canım kadıkoyde mınıbuslerın ındıgı sokaktakı bır matbaa dukkanından almıstım
gecerken sordum var deyınce almıstım
ama sonradan beyazmelege lazım olunca baska yerlerı gezdım yoktu kımsede
bana da esımın arkadası yuvarlak magnetler gonderınce benım elımdekılerı beyazmelege gonderdım kargoyla

yıne de aklımda olsun kac tane lazım bılmıyorum ama az mıktarda da olsa elıme gecerse ulastırabılırım

esın de cok haklı yalnız
bır hekımın hekım fobısı varr
benım durumum cok normal yanıı

selam kızlar..
hastalara geçmiş olsun.
pek bakamadım geçmişe yine..
dürendim direndim sonunda bende grip oldum.
iş yerinde herkes hasta..
yok kış çayları,mandalinalar,sürekli ellerimi yıkadım,dezenfektan jel kullandım nafile..
bu sabah yenik düştüm.
maske taktım öle oturuyorum.
keşke herkez benim kadar duyarlı olsaydıda bizede bulaşmasaydı.
bide bizim bebeklerimiz var dimi.
artık iyileşene kadar kaan a yalaşmam.emzirirken gecede maske takarım.inş. ona bulaşmaz.
aşı için bizde bidahaki ay gidicez hastaneye. hastaneleri günde en az 1 kere dezenfekte ediyolar ve önlemleri alıyolar.yapacak bişey yok.gidicez..

kalimerocum az da olsa aklında olsun canım, ben yinede eşime söyleyim çevresindeki yerlere baksın, kadıköye yolumuz düşmez bu günlerde,

azocum geçmiş olsun canım

Hadi canım sende annesi taş gibi taşşşşş :))) Gördük yani :)

Benim de görümcem ve eşi doktor. Eşi paranoyak olmuş, çocuğa durup durup şurup içiriyor. Hapşırsa bile soluğu hastanede alıyor testler, kontroller çocuk bitap düşüyor. Arabayla giderken hastanenin önünden geçerken bile ağlıyor. Annesi de doktor ama babasının bu tavırları karşısında koyvermiş o da çocuğun ateşi 39 a çıksa bile düşer bişey olmaz diyor. Bir ortayı tutturamamışlar.

ay azocuğum sendemi hastasın..tüh tüh tüh!!!!!!!!!!!
çok geçmiş olsun canım((
azo seni bulmuşken bi soru sorayım..taaaaaaaaaaaaaa en geçmişleri okurken orada bi elktrik süpürgesinden bahsetmişsin..süpürgemi değiştireceğimde..çok memnun olduğunu yazmışsın..markası ne acaba..hala memnunmusun..hadi bi cevapla beni:)))

yasmincim teşekkürler.
ama çok şükür geçen grip olduğumda bulaştırmamıştım.
zaten evde bakacak var.
babaannesi,halası,babası.
ben sadece gece yatırırken emzirmeye yanına maskeyle giriyorum okadar.
e tabi özlüyorum ama yinede o hasta olmasın diye kucağıma bile almam hastayken..
aman onlara bulaşmasında ben razıyım bikaçgün kucaklayı öpmemeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…