2008 Kasım Anneleri

evet dysonda çok iyiymiş..
oda alman markası dimi juli?
bizimkide 7 filitreli ve antibakteriyel özelliklere falan sahip.
yani alerjimiz olduğundan çok iyi..

azocum geçmiş olsun tatlım sana
keşke herkes duyarlı olsa maske kullansada bu hastalık bu kadar çabuk yayılmasa

hilalcim ben de dyson kullanıyorum
özellikle benimde alerjik durumum olduğu için almıştım ve iyikide almışım çocuk olunca daha bir işe yaradı . juliye katılıyorum tozun zerresini bırakmıyor..

herkese günaaaaydıııın ay ben sizi çok özledim yaaa niyeyse sanki aylardır ayrı gibiyim öyle hissettim biran opuyorumnanaktan

umarım herkes iyidir geçmiş baya olmuş bakamadım bu sayfada azocuğumu gördüm hastaymış sanırım geçmiş olsun canımcım

pirayecim geçen gün seni ben aradım bir türlü yazamadım da buradan sen açtın sanırım ben konuşmaya başladım benim telefonun şarjı bitti yaa bir daha da arayamadım bir türlü haberin olsun cicim

biz de iyiyiz şükür iş güç ayrıca doğum günü hazırlıkları vs... koşuşturup gidiyoruz

dün oğlanı doktora götürdüm kontrole çok şükür ne kulağında ne de boğazında enfeksiyon kalmış hepsi geçmiş ama d vitamini eksikmiş birazda kansızlık olma ihtimali var sanırım devit ve ferromuydu damlalara devam ona canım sıkıldı biraz doktora sormadan kafamıza göre kestik o damlaları meğer hiç kesmememiz gerkiyormuş insanın bazen böyle boş anları oluyor yaa :çok üzgünüm: bıngıldağı daha kapanmamış yani şu ayda olası gereken kapalılılkta değilmiş bileklerinde de açıklık varmış ne demekse artık ben anlamadım pek işte d vitamini eksikliğindenmiş hepsi kafasının çok terlemesi bile onunla alakalı imiş bir ay kullanacağız bir ay sonra bir de kan tahlili yapılacak daha detaylı bakılacakmış hem üzüldüm hem sevindim çok şükür bunlar hastalık sayılmaz doğal bir süreç
bu ay sadece 10gram almış kaydirigubbakcemile3 çok bile ona o kadar harekete birde birkaç gün dişten hiç bişey yiyemedi ben verir diyordum buna da şükür
ama boyu iyi uzamış 3 cm uzamış ve 77 cantim olmuş

Evet canım öyle zaten biz de eşim alerjik astım olduğu için almıştık. Alerji olmasak belki o kadar para vermezdik ama normal süpürgeyle her evi süpürdüğümde eşim fenalaşıyordu mecburdum yani almaya.

Bu arada çok moralim bozuldu kızlar.

Eşimin okulunda anaokulunda bir çocukta domuz gribi çıkmış ( Evden arayıp bildirmişler çocuk hasta diye. Eşim 1 leri okutuyor ama çok kötü panik oldum. Ne yapacağız hiç kaçışımız yok. Aşı mı yaptırsak acaba ya

juliciğim aşıyı iyice araştırın bence vurulmasında fayda var sizin durumunuzda
astım, şeker hastaları risk altındaymış
benim annem de şeker hastası ben de doktora danışıp en azından ona vurdurmayı düşünüyorum

pufff çok üzülkdüm julicim yaa
inşallah çabuk atlatır yavrucak
ve inşallah salgın falan olmaz
bizim okulda çıktımı acaba
hiçbişeyden haberimiz yok

julicim panik yapma az önce telefondada sölediğim gibi dr.umuz bize şuan için gerek yok dedi.
eşinin önlem alması daha doğru bence.banusu çok küçük çünkü..

lelalcim teşekkür ederim canımcım.evet keşke herkes maske taksaydıda bizde olmasaydık hasta

beyazmelek maşallah paşaya uzamış:)
kilo almasada sağlığı yerinde olsun yeter canım..

selam güzeller miniğim annene geçmiş olsun tatlım
hasta anne ve bebişlerede geçmiş olsun
julicim sizede geçmiş olsun paniik yapma yaa nerden çıktı bu domuz gribi yaa offff
daraldım iyice valla havalar zaten kötü dışarı çıkmayada korkar olduk
eylüül bugün seni gördüm rüyamda hayrolsun

azo, juli, yasmin çok sağolun arkadaşlar..
benim süpürgemde arçelik ve çok memnundum..fakat dilekolay 13. senesine girecek..yaşlandı ve eskisi kadar iyi değil..bu nedenle değiştirmek istiyorum:)))

yok tatlımm eylülü gördüm sadece
ama televizyon kumanda ve eylülü hatırlıyorum sadece ne alakaysa
sanırım üstüm açık kaldı:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…