2008 Kasım Anneleri

ben öğlen bankanın doktoruna gittim 2 gün rapor verdi , eve geldim bi güzel uyudum :)) 2 gün evdeyim artık batudan fırsat buldukça girerim , kocam da bu akşam bodruma döndü bakalım inşallah en kısa zamanda gelecek :))
bi geçmişe bakinim neler yapmışsınız ben yokkene

Andi eşin geldi mi artık yanında mı. Bu arada davetlileri anaokuluna çağırsan. Gerçi bence de evde olmaları daha iyi ama belki eşinin de istediğini yapmış olursun

canım sen yoksun uzun zamandır son haberleri bilemiyosun tabi , benm koca ile ben kavgalıyız , şanzıman dağıldı ailem dağıldı akannehir
şaka bi yana tatlım arabanın şanzımanı bozuldu , kociş de bunca zaman tamir ettriemedi biz kavga ettik , geçen hafta aniden uçağa atlayıp gelmiş , şanzımanı yaptırdı burda bugün döndü tekrar bodruma , arabaya monte ettirip gelecek inşallah temelli..
anaokulu da benim isteğimdi , aylarca yalvardım ona anaokulu sahibi arkadaşını ara da batunun doğumgününü orda yapalım diye , aradım ulaşamadım demişti , bugün gitmiş arkadaşına adam burda kautlayalım demiş ama şimdi zor geliyo bana tekrar baştan organizasyon yap ((

telefonum da bütün gün açıktı ama hiç arayan soran olmadı neyse artıkkk , halbuki dansöz kontenjanından katılabilirdim partiye ama neyseeeeee :umursamaz:

zeynammm geçmiş olsun , bu doktorlar niye böyle bizde tatilde başka doktara götürmek zorunda kaldık da bronşit oldu oğlum :gitme: beceremiyorlarsa yapmasınlar bu mesleği klava:

lavinyacım nacizane bir tavsiye miniğe polaris giydirme tatlım :1no2:

evet bu menü için dansöz bile olurum valla hihoyyyt

kızımı asla riske atamam çocuklar daha da çok etkileniyormuş çok güveniyor bakan bu aşıya durmadan söylüyorlarr 9 ölü az değil aşı olmadıkları için öldülerrr

canikom haberlerde birkaç ölüm haberini yakaladım , biri hastaneye çok geç yetiştirilmiş , bir bebek zaten hastaymış ani başka bir hastalığı varmış , bir adama başta yanlış teşhis konmuş ( böbrek taşı var denmiş) ve hastalık ilerlemiş... yani geç teşhis , zayıf bünyeler , başka hastalıkları olanlarda bu grip ölümcül oluyor.. lütfen bu haberlerden korkarak kararlarınızı etkilemesine izin vermeyin.. bakın norveçte ölümler burdan fazla ama çileğin doktoru daha bekliycez demiş aşı için vereliniortak

çileğim senin oğlana koptum bu arada , zaten bunlar büyüyünce yatak odasının kapısı kapanmak zorunda kalıcak sanırım

andina kocayı buldun da yatak odasının kapısı kusur kaldı ,ay çok güldüm :)) allah kavuştursun ..bu arada kaç kez çağırcaz yahu ,bizde öyle özel davetiye filan yok bacım ,sosyete işi onlar ,buyur gel başım üstüne..
aşı konusunda bende medyayı takip edip ona göre karar verme taraftarıyım..

gunaydın
bugun dune nıspeen daha da ıyı olarak geldım
ama ıshal oldum zorlanıyorum

bana gecmıs olsun dıleklerınden bulunan tum arkadaslara tsk ederım
tek tek ısım sayamayacagım ama cok cok saolun kızlar

zeyna yıgıt efe rahatsızlanmıs sanırım canım
ınsa allah bır an evvel toparlar kendını yavrucak

andına sana da gecmıs olsun canım raporluymussun
en son hatırladıgım esın senınle konusmuyordu durum ne oldu bılmıyorum ama huzurlu aıle oramına kavususrsun ınsa allah canım

bu arada domuz grıbı asısı konusunda oglumun doktoru yaptırabılırsınız demıs
ama zaten ortada ası yok geldıgınde saglık ocagından ararlar sanırım sızı demıs

ama zaten o zamana kadar oglusum ası ıcın gıdecek kontrole ben konusmak ıstıyorum doktoruyla

annem ateslendı bu sabah
keyıfsız ve oglusumu anneme bırakınca ogrendım durumunu
umarım hemen ıyılesır annem
bır salgın kı devam edıyor herkeste
arkadasımızın 10 aylık kızını da dun aksam bronsıt teshısı ıle hastaneye yatırdılar hava verıyorlar cocuga

Son düzenleme:
yasmın o edepsızden bır tane de bızım evde var
ben kendımı avutuyorum herseyı ılk kez goruyor dıye hepsıne sahıp olma ıstegı
her ıstedıgının yapılması ıcın aglama cıglık atma durumları dıye
yoksa bende dayanamıyorum bazen ama kendımı avutmaya calısıyorum ıste

cılekcım maasallah o opturmek ıstemıs bızım kucuk bey babasının benı opmesını ıstemıyor
hemen gelıp bır ane patlatıyor babasına

Nefesim bitene kadar konuşuyorum.Aptalca şarkılar söylüyorum.Ama nafile.O kadar çaresiz kalıyorum.Bir çorabı bile giyerken kendini ordan oraya atıyor.Bu gidişle tırlatacam.Şaşırdım ve bittim...

günaydınnn kızlarrr
geçmişe üstünkörü baktım da andişim raporluymuşsun kuzum
geçmedi mi hala ? uğra bir ses ver ..

eylüll döktürmüşssün valla ohh bende dansöz olmak istiyorummm andinaya katılsam mı ? :))

çilek senin bu oğlan çok fena ama sen denizi anlattıkça nedense benim gözümde Duru canlanıyor seninkinin kız versiyonu o yüzden hiç yadırgamıyorum yaptıklarını.
bu arada bizde artık babanın yüksek sesle konusmasına karşı ani tepkiler başladı .. bir anda ağlamaya başlıyor sonra da gelip tokadı patlatıyor :))

minikcim sana da geçmiş olsun tatlım .. sanırım şimdi daha iyicesin .

safiş allah kavuştursun tatlım eşini. keşke benimkide şööleee bir kaç günlüğüne uzaklaşsa ..

remedios senin de baban hacca gidiyordu allah kavuştursun ve hayırlı olsun canım .

başka birşey varmıydı hatırlamıyorum ama gündem domuz gribi ve aşısı.
kızlar ben yaptırmayı gerçekten düşünmüyorum. allah muhtaç etmesin ama şöle bir durum var bu virüsünde şekil değiştirmeyeceği ne malum . o zaman yapılan aşının hiç bir anlamı yok .. ayrıca bu aşı daha yeni yapılmaya başlandı yani o yüzden gerçek anlamda koruyup korumadığını daha bilmiyoruz bile. aşının sonrasında ne türlü reaksiyonlar açacağı da cabası ? ???

o yüzden ben aşı yaptırma taraftarı değilim
mümkün olduğunca evi steril halde tutmaya gayret ediyorum sürekli ellerimizi sabunluyoruz Duru da dahil buna hiç kimse ellerini yıkamadan Duru ya dokunamıyor kıyamet kopartıyorum mümkün olduğunca doğal yöntemlerle korunmaya çalısıyoruz .. şimdilik bu

lelalciğim teşekkürler dün akşam babamı yolcu ettik güya havaalanında aşı yapacaklar diye bir söylenti vardı etrafta görevli hocalar dışında kimse yoktu bir karmaşa içinde uçağa binip gittiler aşı konusu hakikaten bir muamma dün aşılanmalar başladı diyorlar ama tv'de show yapmak için bir kaç sağlık çalışanı aşılandı diğer insanlara aşı yapılmaya başlanmadı bence

günaydın kızlar..
yine yorucu bir güne başladım hemde tam gazla(
hastalara geçmiş olsun der ve şimdilik ben giderim..
işler çok yoğun..(((((((

günadın

yasminim daha iyiyim tatlım , tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim canlarım..

sabah bi kalktım ev buzhane , kombi bozulmuş ( off bayılıcam artık , tam kocam gitti kombi bozuldu şimdi uğraş dur , bıktım artık valla bıktımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…