2008 Kasım Anneleri

canım kurma kafanda diş çıkarıyodur gelinim , ishal yapar diş çıkarken normal yani..

andişş hangisi söle bakayım merak ettim :))

canım hatırlayamadım başlığını ama bi pilotla evli olan öğretmen

andişim konuş bacım ilk bizimkiler evlencek sırayı vermiyoruz kimseye
bende ne meraklıymışım kızımı evlendirmeyekaydirigubbakcemile3

anacım biz anlaştık ya zaten bi gün sende bigün bende kalıcaklar evlenmiş sayılmazlar :))

Andinam gördüm.Bombalamışsın valla.Kız bir daha kk ya girmeyebilir:)))

aman sinrlerimi hoplattı , az bile yazmışım bide öğretmen olacak , çocukları eğitecek kendisini eğitmekten aciz :umursamaz:

yukarıdaki öküzler yine tepinmeye başladı kuzumu uyandıracaklar , çıkıp carlasam mı..offf bıktım ben bunlardan..

kızlar araba olmuş , en azından istanbula götürür demiş servistekiler , kocam 2 maaşını bıraktı oraya yarın sabah yola çıkacak inşallah , bakalım hayırlısıyla bi gelsin artık

ayyyyy bu oglanin disleri yine delirtiyor bizi,cocuk agzini koltuga yavassca vuruyor abagiriyor

beni öpmeye clisiyor agliyor puff ciksalarda kurtulsak..

ayrica su okyanusun durusa 41 kere masallah demeden gecemiycem o ne hal ya bilmis ördek seni.

alakasiz olcak ama andisime bi soru sorcam:) batu ne zaman birakti kusmayi? bak gülmeden

cvp ver ne alaka deme:) nebilim aklima geldi iste....

kız cılegım benım oglanda epeydır kusmuyo cok sukur sanırım ek gıdalara alıstı mıdesı ıyıce ondanmı acaba nedır hala cozemedım ama.aman ya kusmasında halım krem rengı cıkmazda valla.

andişim senin koci ne iş yapıyo bacım ya böle git gel nereye kadar bacımm
off yemek yedim geldim birazcık anneme gidicem şimdi kendinize iyi bakın oradan girebilirsem girerim yoksa yarınn

kız cılegım benım oglanda epeydır kusmuyo cok sukur sanırım ek gıdalara alıstı mıdesı ıyıce ondanmı acaba nedır hala cozemedım ama.aman ya kusmasında halım krem rengı cıkmazda valla.

canim biz 4.ayda ek gidaya basladik kusmasi yavaslamisti ama 8.ayda tamamen bitti.

bianda aklima geldi batusun ne zaman sona erdi diye..ayy kusmasinlar artik ya.

alakasiz olcak ama andisime bi soru sorcam:) batu ne zaman birakti kusmayi? bak gülmeden

cvp ver ne alaka deme:) nebilim aklima geldi iste....

canım ek gıdaya geçince azaldı ama tamamen bitmedi çünkü batu hem ek gıda alıyodu hemde son sürat emmeye devam ediyodu :)) 7. ay başında tamamen bitti , çok şükür kusmuyo artık , ne günlerdi yaa amanınnnnnn temizle temizle darallar geçiriyordum laelaelaelaelae

andişim senin koci ne iş yapıyo bacım ya böle git gel nereye kadar bacımm
off yemek yedim geldim birazcık anneme gidicem şimdi kendinize iyi bakın oradan girebilirsem girerim yoksa yarınn

canım kociş turizmci , bodrumda otelde çalışıyo , bi süre daha idare edicez böyle , ben bodruma gitmenin yollarını arıyorum :Saruboceq:

andıcım hangı topık yasmının bahsettıgı ben bulamadım.

canım " hayatın içinden /bir derdim var / eşi ve eşinin ailesi" topiğinde kocam çok titiz.... de başlığın adı

bende okudum ve yorumumu yazdım salak kız daha 23 yaşında hemde 2 sene daha okulu var ve öğretmen olcak sanki geç kaldı
kesşn zengin diye atlamıştır ama umduğunu bulamamış

sorma canım benim esas kızdığım kendini bu kadar ezdirmesi , ne o öyle markete gtmiş adam kızmış , nasıl yani yaaa.. gerçekten benim aklım almıyor böyle şeyleri , hele öğretmen olucam demiş ya iyice çıldırdımmmmm

ay kızlar çok heyecanlıyım ,yarın melişkomun doğumgünü,hazırlıklar bitti gibi ,bugün temizlik yaptım ,fenalardayım anlıyacağınız ..çoook yoruldum ama değdi ,heryer pırıl pırıl ,yarına hazırım artık ,fırsatım olursa yarın kuaföre de gidicem ,olmadı kendim yaparım bişeyler ..bizden böyle..

hadi bakalım eylül bacım sayılı saatler kaldı umarım her şey düşlediğin gibi geçer

bedne bugün kadını ayarladım haftaya cuma gelecek c.teside bizim doğumgünümüz ya valla yapamam dedim hemde bayram temizliğide çıkar aradan

ayy size annatacam atlmadan yazayım ;
bileniniz vaarmı bilmem 10 gündür kaynanam memlekette annem bakıyo yiğide neyse işte yaptığımız inşaatın bitip onların en azından oturması için 6 aya ihtiyaç verdi ev sahibi çıkın dedi kayınpederimde ev tuttu bugün temizlendi yarın kaynanam çıkacak yola hafta sonuna taşırız diyorduk ki kayınpederim koltuk takımı ve yemek masasını yükleyip getirmiş ayyy düşünsenize kadın zaten taşınmak istemiyor bide o burda yok ve evi dağıldı kocam başta olmak üzere küplere bindiler ama tabi babaları ne yapacaklar mecbur boyun eğiyorlar kaynanamada kızarım sevmem ama bu durumda çok acıdım ona allah verde kadına heber veren olmasın zaten kalbi var gerçi buraya geldiğinde dahada yıkılacak yani kısacası beni bağlamasada pek zor bi 2-3 gün hafta sonu falan bizi bekliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…