- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #46.501
tamam o zaman:))) sanırım benimde sinerlerim yıpranmış ve şakayı bile ciddiye alıyorum..
andina hanımm andina hanımm
ben anlayamadım şimdi
hem beni sefionn hem de kimse beni merak etmedi dionn
bu bir çelişki olabilir mi ?? :)))
hayır tabiki her çocuk bir değil
ama onlarında dönemleri var kabul edin kızlar hayata adapte olmaya çalışıyorlar ve fiziksel olarak ruhen bunun için çabalıyorlar
dilleri var ama anlatamıyorlar kim bilir onlarda neler yaşıyorlar
biz bile öle değilmiz
geçecek bu günler kızlar sabır
dönem dönem atlatacağız hep birlikte
ayrıca yasmincim şeye uyuz olurum;
bütün çocuklar bebekler aynı hayır değil ve onlar unlarını eleyip eleklerini asmış oldukları için konuşmaları çok kolay oluyor
Kimi bebek zor oluyo gerçekten.Ben de zor bi bebekmişim.Annemden özür diliyorum ona çektirdiklerim için.Kıymetini biliyodum ama şimdi daha çok anlıyorum.Şartlar farklıymış ama.Hani ben de zormuşum ama kalabalıkda büyümüşüm.Şİmdi günlerdir evde Anıl ve ben başbaşayız.Kızdığımda falan sakinleşeceğim bi ortam olmuyo.Benden başka kimse yok çünkü evde.Çocuk kalabalıkda onun bunun kucağında büyüyo, oyalanıyo bişekilde.Yalnızken ruhi durum ne olursa olsun birbirimize mahkumuz.Bu çok zor benim için.Bunun üstüne yorgunluk da eklenince içinden çıkamıyorum.Bazen ölmek istideğimi düşünüyorum.Bazen çok mutlu oluyorum.Nasıl tatlı bi yavrum var diyorum.Genel halim ise karamsar((
Anladim canim ama bi sekilde kendini rahatlatan bisiyler bulmalisin.Bu halin Anil icinde
iyi diil cünkü.
yazdiklarimi ukalalik olarak algilama lütfen ben cok zamanlar gecirdim o yüzden
anlayabiliyiroum seni.benim tek avantajim tatillerim cok uzundu ve Deniz`le bicok kisinin
ilgilenmesini benim psikolojimide rahatlatti.birde herseyin üstüne fiskirir gibi kusan bi cocuktu düsün yani ne zor zamanlar oldugunu.
evet yasmin senden bi özür bekliyorum..şuan o kadar üzgünümki anlatamam..yeminle ağlamak üzereyim..kafamdan kaynar sular dökülmüş gibi..çok üzüldüm çoookkkk(
hİŞŞŞt ne oluyor loo abartmayın ne aĞlaması bea
teşekkür ederiz teyzesi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansaphira durunun resmi ne kadar güzel çıkmış..çok tatlı yaaaa!!!!!!
bayıldım bayıldım...maaşallah süphanallah:)))
asrtie ya şu yasmine bişey söyle..beni sinirlendiriyor:))))
sabah sabah düğün falan dedi..duygusallaştım zaten...
Davullu zurnalı yapacam.Tam bi Ankara düğünü olacak.Köçek möçek, kına gecesi. Yalnız düğünü Hilton da yemekli düşünüyom.Kızlar hepiniz davetlisiniz:)))))))zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?