2008 Kasım Anneleri

ben bu havalara ceza vermek ıcın dısarı cıkıp ıslanmaya karar verdım
eve kadar yureyeyım ıslanayım da aslında onun suyuyla ıslandıgımı farketsın
kafa tuttugumu anlasın

yarın gorusuruz canlar

tamam o zaman:))) sanırım benimde sinerlerim yıpranmış ve şakayı bile ciddiye alıyorum..

Yok canım aşkolsun.Asla öyle düşünmedim.Hatta Icırlada konuştuk.O da buluşalım falan dedi.Ben de bebişler hasta biraraya gelmek sıkıntılı dedim.Eylülü doktora götürecek. Bana gelin araba varsa dedi.Ben de kocamın var benim yok dedim.Ama seneye olacak:)))

ohooo kızlar noluyoruz hadi bir de kavga edelim de tam olsun o zaman

miniğim havaya nasıl ceza vereceğiz bilmiyorum ama şöyle bişey yapabiliriz bu mevsimde sıcak olan bi yere gidelim bütün kasım annleri mesela dubai sıcak mıdır kocaları almayalım çocukları bilemem oylamaya sunmak lazım şöyle mis gibi deniz güneş kum tadını çıkaralım :smiley-cool:

andina hanımm andina hanımm
ben anlayamadım şimdi
hem beni sefionn hem de kimse beni merak etmedi dionn
bu bir çelişki olabilir mi ?? :)))

aaa aşk olsun şekerparem dedim ya lelalim seni çook seviyom diye , kız niye yazıyım yoksam böle , sen hariç yasmin merak etti yazmıştım ama anlatamadım sanırım..öpüyorum seni dadlum benim opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis zeynam sana sonuna kadar katılıyorum
her bebek aynı değildir , hepsinin karakteri huyu farklıdır ve onlar bizden daha zor durumdalar , yürümeye çalışıyolar , dertlerini anlatamıyorlar , diş acısı ve kimbilir daha neler neler yaşıyorlar , anlayışlı olalım anneler birazcık :lepi:

yasminim de aramıza hoş gelmiş.....canım seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam , ama sen çok şanslısın sadece 2 haftadır bunları yaşıyorsun , ben 8-9 aydır bu durumdayım.. böyle çıldırdığın anlarda camı aç 10!a kadar say yada başka bir odaya geçip avazın çıktığı kadar bağır ama sakın anıla kızma , ona bağırma , onu üzme tatlım.. bugünler de geçecek.. pozitif ol , herşeyin iyi tarafından bak nihayetinde senin ANIL'ın var unutma tatlım , o herşeye değer dimi?

ay çilek senin denizle benim batu birbirinin aynısı yok böyle birşey , kusmaları , gece uyumamaları , süt delisi olmaları , danalıkları naniknanik

evet yasmin senden bi özür bekliyorum..şuan o kadar üzgünümki anlatamam..yeminle ağlamak üzereyim..kafamdan kaynar sular dökülmüş gibi..çok üzüldüm çoookkkk(

şaka yapıyosun dimi hilalcim?

kızlar yapmayın kendinize gelin
bir kişi başladımı gerisi çorap söküğü gibi gelir biliyorsunuz
kendinizi güne başladığınızda ne kadar yorgun ve bitkin düşünürseniz tüm gününüz de öle geçer ve her geçen gün depresif halin içinde boğuluverirsiniz
asortinin de dediği gibi azcık pollyannacılık oynamak gerekiyor bu hayatta
her gün o kadar yoğunluğun ve depresif halin içinde yaşıyoruz ki
her birini kafamıza takacak dert edecek kendimize sıkıntı yaratacak olursak yandık
hayatta kurtulamayız

Hilal kızını everince stres oldu.Eee kolay değil.Sen gözünün içine baka baka büyüt elin oğlu gelsin alsın. Sabah düğün yapacam Aysuya dedim ya gerildi:)))

ohoooo ben size bi anlatmaya başlasam bırak depresyonu,mepresyona bile girersiniz,yalnız mepresyon ne bilmiyorum yaaa bi silkelenin ve kendinize gelin bakiim bak kızıcam artık hee ona göree,hava depresyona girsin be,biz niye giriyormuşuz hııh

asrtie ya şu yasmine bişey söyle..beni sinirlendiriyor:))))
sabah sabah düğün falan dedi..duygusallaştım zaten...

Davullu zurnalı yapacam.Tam bi Ankara düğünü olacak.Köçek möçek, kına gecesi. Yalnız düğünü Hilton da yemekli düşünüyom.Kızlar hepiniz davetlisiniz:)))))))zemuszemus

kız saphiş o duruyu yerim bennnn

ay bende gittim bir derdim var topiğini okudum dert sahibi oldum , yaptığım yorum sonrası beni siteden şutlarlarsa bilemem artık çok kızdım bi tane hatuna verdim veriştirdim kaydirigubbakcemile3

Davullu zurnalı yapacam.Tam bi Ankara düğünü olacak.Köçek möçek, kına gecesi. Yalnız düğünü Hilton da yemekli düşünüyom.Kızlar hepiniz davetlisiniz:)))))))zemuszemus

ooooooooo yasmin:)))) şimdiden kesenin ağzını açtın sen..bak kız evinin istekleri bitmez..yat, kat, yazlık, kışlık falan filan:)))iyi düşün derim...

yasmin hanımmmm huuuu ilk düğün bizim bikere noluyossss , bizimkiler ne zamandan beri birlikte biliyo musun sen? kasım analarının ilk evlenen çifti batu ile piroş olacak kıskanmayalım lütfen , düğününüzü sonra yaparsınız hıhhh kıskanç kaynana ne olcek lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…