2008 Kasım Anneleri

meleğim okudum cnm yazdığını ben seni ararım yarın canımcım:)
depresyon mu mepresyon mu bilmiyom valla ama bana geliyolar öyle arada bu sfer çabuk gideler inşallah
piroşta durmuyo hiç melek gibi kızım dünden beri cadılaştı yine 15 dk cık bir şekerleme yaptı uyandı huysuz ,ishal olmuş sanki sabahtan beri 2 kere yaptı suluydu biraz
diştendir dimi domuz gribinin belirtilerinde ishal de varmıydı,ay ben şimdi kafamda kurarımda kurarım hiç işim yokya

ooooooooo yasmin:)))) şimdiden kesenin ağzını açtın sen..bak kız evinin istekleri bitmez..yat, kat, yazlık, kışlık falan filan:)))iyi düşün derim...

Dünürüm sen merak etme.Kızına prenseslere layık bi düğün yapacam.Bu saydıklarından hepsinden var hem de yedekli:))))

Andinam ben şimdi tarih söyledim mi hııı?Sizinkilerden sonra yaparız.Hem acemiliğimiz çıkar.Bize de yardım edersiniz düğün organizasyonunda.Hoş profesyonel organizasyon şirketiyle çalışacam ama sizinde tecrübelerinizden yararlanmak isteriz:))

Saphicim bakarım ya.Çocuklar nereyi isterse orda yaparız.Yeterki şurayı istiyoruz diyecek kadar dillensinler:)))

bir kere artık bu topicte domuz gribi konusunu konuşmayı yasaklıyorum çok istiyorsanız konuşmak gidin domuz gribi topiği açın kendinize aaaa kızdırmayın beni klava:

rahatlamak için yazıyoruz daha beter hasta olacağız burada yaa

ben kaçıyorum arkideşler kuaföre gideceğim direk güzelleşeyim şööyle bir oradan gezmeğe gideceğim ohoo çok işim var çok çok öptüm hepinizi byeee

yasmıncım tesekkur ederım tatlım
okudum :)))
bende ufak ufak kacar yine deli gibi yağmaya başladı
sıçan gibi olmadan eve gidebilirsem ne mutlu bana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…