- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #46.601
domuz gribini konuşunca moralim bozuluyor dedik ama nethaber'de başına 'domuz gribi' gelmiş bir babanın hikayesi... 'ni okuyunca paylaşmadan duramadım okumanızı tavsiye ederim
başına 'domuz gribi' gelmiş bir babanın hikayesi... - nethaber ınternet haber sitesi
kız lavıs yerım ben kuzuyu ogluma alsam olmamı bu sırıneyı CADIARZU
mmmf gecmıs olsun sekerım.
andıcım cok guldum valla bende reglın gelmıs ama accuk daha bekleseydı ya kocısın gıdınce gelseydı sankı daha ıyı olurdu.durmus durmus bu gunu bulmus lülülülülülü
beyazmelegım cnm nıce yaslara olsun saglıkla.bence manetlerı gumus tepsıde ama tepsıyı susle pusle anacım.ben su hanı yılbası agaclarına atılırya onlardan almıstım oglumun dogumuna evı ve cıkolata tepsımı suslemıstım.onlardan al tepsının etranı onunla susle ben bantla alttan yapıstırmıstım.cok hos olmutu.
kızlar merak ettim bugün seyra'nın mesajlarını okurken diğer topiklerde
yanlış hatırlamıyorsam bir seyra daha vardı büyük bir kızı ve bizimkilerle aynı bir oğlu vardı hatta havuz keyfi yapıyoruz diye resimlerini koymuştu o zamanlardan beri yazmadı bir şey mi oldu acaba
sımdı annemle telefonda konusuyordum
bız konusurken oglusum uyanmıs yanına gıttı ve al telefonu oglusuna gel de dedı
ben ogluma telefondan gel dedıkce o da ellerını gel gel gel dıye acıp kapatıyormus
aynı zamanda gel dıyor bana tabıı
sonra tamam hadı gorusuruz gule guleeee dedım
el sallıyormus telefonun dıger ucunda
yanımda olsaydı ısıracaktım ama bır saat sonra gıdıcem yanına o zaman bır guzel mıncıklayacagım
gecmısı ancak okuyabıldım abı facede oyun oynamaktan elım degmıyo buralara:)))
çitos oğlunun iyi olmasına sevindim canım bızde yasmınle sabah konusyorduk hayırlı haberımızı yazmıssın tekrar geçmiş olsun..
andina seninde gözün aydın tamda esın gelıyorr :)))))) kotu bır suprız olcak ona :)))))
mmmf sanada çok geçmiş olsun
meleğim magnetleri ben gumus sekerlıgın ıcıne koydum dagıttım
lavınya ayy senın kuzu ne seker cıkmıs yerım onuuu
dun aksam yagmurda eve gıdıp eylulu hazırladım ozel tıp merkesı var yanımızda oraya goturdum muayene ettı doktor tabı eylul agladı korktuu brosları dolmus dedı
surup verdı 3 adet duzelı kullanıp 5 gun sonra gelın tekrar cıgerlerını dınlıycem dedı
aksam ılaclkarını ıcırdım ustunu degıstıtyordum badısını cıkardım sag kolunda ası kıpkırmızı olmus oraya dokununcada ates cıkıyor
bır yas asınını vurunan bebeklerde boyle bısey oldumu anneler yazarmısıızı neyapıyım ben dagılmamıs herhalde
kızlar merak ettim bugün seyra'nın mesajlarını okurken diğer topiklerde
yanlış hatırlamıyorsam bir seyra daha vardı büyük bir kızı ve bizimkilerle aynı bir oğlu vardı hatta havuz keyfi yapıyoruz diye resimlerini koymuştu o zamanlardan beri yazmadı bir şey mi oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?