2008 Kasım Anneleri

selamlar off eve gittim daha beter yoruldum babamız balonlarımızı şişirmiş elimizden geldiğince salonumuzu süsledik artık sünnet evi gibi oldu kaydirigubbakcemile3 aman napayım güzel oldu bence annem bir taraftan kurabiye börek için uğraşıyor benim oğlan napacağını şaşırmış vaziyette bir kurabiyelere koşuyor bir balonlara bir-ikisini patlattı bile
şimdiden

işlerin büyük bölümü bitti sayılır ama ay yorucu bir işmiş hakkaten ama çok zevkli

çileğim çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm inşallah bişey çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun arkadaşlar babanın başına gelenler falan yazmış ben bilmiyorum ama üzücü şeyler sanırım annende onlardan etkilenmiştir tabi

lavişim bu yağmur'un resimlerini koymaya devm edersen gelip oraya ısıracağım haberin olsun

bu arada bizim takvimlerimize ne oldu kızlar nereye gitti yahu tam bugün oğlum için 1 year yazacak ama görünmüyorum ne şansız hatunum ben ya :çok üzgünüm:

yaramaz eymen iş başındaaaa
bugün eymenin günü annesi herşey serbest oğluşunaaaa o şimdi hiçbirşeyin farkında olmadan acaba annemler ne yapıyor diye bakınıyordur sağa solaaaa:))
beyazmeleğim yeni saç rengini göremedik canımmm
bu arada kızıma iltifatlarınız için teşekkürlerrr

ben geldım
oglusumla oynastım yedım yedım hatta azıcık ısırdım bıle oyle geldım
geldım kı benım pc resetlenmıs ugrastım bır suru

neyse cılekcım annene gecmıs olsun canım
sorun ne anlamadım ama ınsa allah korkulacak bır durum yoktur canım

yasmın hayır canım ıshalım bugun ıcın hıc yok

canım yarın bir sabah boşluk bulursam doğum günü fotolarını yüklerim inşallah o vesile ile yeni saçımı da görmüş olursunuz zemuszemus

Kızlar Anılın 8.dişi çıktı.Yandaki köpek dişlerinden biri de bayağı beyazlamış.Bebişinizin ön dişlerden sonra hangisi çıktı?

e hadi hayırlı olsun canım biz daha 1den öteye geçemedik buna da şükür

miniğim evet Eymen ne olduğunun farkında değil ben asarken süsleri şaşkın şaşkın bakıyor hem seviniyor oynayacağım diye hem de tuhafına gidiyor sanırım
bir yandan hapşuruyor sümükleri akıyor eliyle silip bir de eline bakıyor bugün nasıl geçecek çok merak ediyorum :roflol:

selam kızlar

dersim vardı sabahtan 6 saat yeni geldim,

çitoscum çok sevindim canım usg sonucunuza

andina gözün aydın canım:)))

kalimero daha iyi olmanıza sevindim canım:)

lavinyacım yağmurun ilk koyduğun resmi çok güzel, maşallah kuzuma, onun linkini falan özelden göndersen yada ekim kasım miniklerine koysan oradan alırdım:) geçen hafta bilgisayarım çöktüğü için daha pek bişii yükleyemedim

Hımmm.Kızlar ilk önce öndeki süt ve kesiciler yani toplam 8 diş çıkıyomuş.Sonra köpek dişinin yanında yer alacak küçük azılar ve ondan sonra köpek dişleri çıkıyomuş.

çilekcim geçmiş olsun canım anneciğine,

beyazmelek eymenin doğum gününü kutlarım canım nice senelerehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

eylülcüm melisinde doğum günü kutlu olsun, mutlu yıllarhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

yasmincim bizim allta ve üstte 4 er tane ortalardan sonra alt azıları çıkardı, yani arada bir boşluk kaldı iki tarafta şimdide onlar patlamak üzere

Teşekkür ederim Denizannem.Kendi kendime mesajlaştığımı düşünürken cevap verdin:)))a.s.Sanırım alt azılar patlıyo bizimde.Acaba uykusuzluğu bundan mı?

yasmıncım bizim üstte 4 altta iki diş varken üst köpek dişleri kabardı ve beyazlaştı ama çıkmadı
onlar çıkmadan altta 3. dişi çıktı hala köpeklerden ses yok
dünde baktım sağ alt azı iyice kızarmış ve kabarmış
hatta dün çok huysuzdu sanırım sebebi de dişiydi .

Ya 3 gündür huysuz, dişten belki de.8.dişi görünmüş damakta.Yanlarındakiler de beyazlamış.Alt küçük azıda beyazlamış.Ard arda patlayacak galiba...

hoşbuldum lelalcim

deniz en çok azılarda zorlandı, diğerleri bu kadar zorlamamıştı bizi
şimdide köpekcikleri bekliyoruz bakalım yakın görünüyor ama

aslında biz hiçbir dişte zorlanmadık bugüne kadar anlamadık bile ne zaman çıktı nasıl çıktı
ama dün arabada eve giderken kriz yarattı
ilk defa yol boyunca bu kadar ağladı
daha doğrusu gözünde tek damla yaş yok ama sürekli inliyor vaziyette
o sırada ağzı bir karış açıkken farkettim kızarıklıgı ve şişliği
heralde dişten bağrınıyordu bilmiyorum ki
benim kızım edepsiz ne de olsa :))

Benimkide öyle Lelalim.Böyle diş yüzünden mi bilmiyorum bir eliyle diğerine vuruyo, gel diyenlerin ellerine vuruyo.Be üzerini giydirirken nereye rast gelirse elleriyle vurmaya çalışıyo.Anıl da rahatsız değil, karnı falan tok, yorulmuş vaziyette uyurken bağırarak kalkıyo.Parmaklıklara tutunup ayağa kalkıp benim bekliyo.Hiç böyle yapmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…