- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.241
Meleğim biliyosun ben ve batu onlarca kez uçtuk , kesinlikle uçak yolculuğunu tavsiye ederim sana.. herşeyden önemlisi uzun araba yolculuğunda çocuğun hastalanması çok büyük bir ihtimal , in binler olucak klima çok çalışacak telyecek , üşüyecek derken rahatla hastalanabilir...
Ama uçak çok rahat geçecektir eminim , ben şimdiye kadar uçakta sadece 1 kere sorun yaşadım onda da yan koltuğumuzda 3 tane hostes oturuyordu ve batu ısrarla hosteslerin kucağına gitmek istiyordu ben vermeyince de kıyameti koparıyordu zor zaptetmiştim : )))
Uçakta 1 saatin nasıl geçtiğini anlamazsın bile , mutlaka uçağı seç tatlım..
kızlar kafama bişey takıldı şimdi veli toplantı tarihlerini belirliyordum da bayramdan önce bitireyim diye aklıma bişey geldi biz inşallah bayrama osmaniyeye gidelim diyoruz ama benim Eymen gibi bir sorunum var düşündükçe daral geliyor eymen buradan köye kadar bile gitmek istemiyor sevmiyr sıkılıp bir süre sonra inmazse de ortalığı karıştırıyor öne gelip direksiyonu tutmaya çalışıyor silecekleri çalıştıyor arkada da sakat kapıları falan açmaya çalışıyor kemeri falan bağlı ama osmaniye buradan 13-15 saat sürüyor o kadar mümkün değil dayanamaz yavrum helak olur hava zaten soğuk yağış var ee sık sık mola vereceksin in bin çocuk üşüyecek hastalanacak oraya gidecez daha yorgunluğumuzu atmadan bir de geri gelicez 4 gün tatil var sadece hadi arefe ile 5 gün eder
iki günü yolda giiyor
orada koşuşturmaca olacak 3 günde bayram ziyareti falan çocuğum alışamadan geri gelecek falan yorgunluk hepimizi bitirecek
sizce uçakla gidebilir miyiz ne dersiniz buradan izmire arabayla gidip oradan uçağa binsek uçakla adana 1,15dk falan adanadan osmaniyede 1 saat nasıl olur Eymen'i uçakta tutabilir miyim ki :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?