2008 Kasım Anneleri

mmf bende sevemedım hıc kapalı havaları
bız de gece 3 kez kalktık hele o oturup uyumamak ıcın dıretmelerı yok mu
bırınde ben dustayken kalkmıs odaya bır geldım pasam benım yerıme yatmıs benden sut ıcmeyı beklıyor
odaya gırdıgımde gece lambasının ısıgında gozlerı parladı bırden yavrumun

dılekcım herkes farklı oluyor
mesela ben aydınlık odada kesınlıkle uyuyamam
ama gun ıcınde heryer aydınlık olsun ısterım
bu havalar depresyonumu depresıtırıyor

maytabım ne olur aklına hastalık falan getirme , hiç düşünme bunları tatlım...erzurumdaki çocuğun haberlerini bende takip ediyorum çok üzüldüm , Allah kimseye yaşatmasın , bizim ülkemizde de caniler arttı maalesef

dilekcim arkadaşlık isteğini onayladım ama oylamanı göremedim daha sonra giremedim çünkü nete..
bu akşam bakarım artık..

kızlar dün kocam arabayı kamyona yükledi , bende uçak biletini aldım bu akşam 6 da binecek kısmetse uçağa , inşallah bir aksilik çıkmaz da sağ salim gelir... sanırım bu akşam kavuşucaz birbirimize :)

saol remediosum , aslında kimselere söyleme dedi kocam , bu sefer uçak kalkmaz falan yine kavuşamadılar demesin insanlar dedi , ama siz yabancı değilsiniz , daha ailem falan kimse bilmiyo , uçağa binene kadar söylemicem kimselere

bu arada bizim burda bi arkadaşın da oğlu domuz gribi olmuş , gayet iyiymiş , ama tırstım biraz arkadaşıma da geçtiyse diye şakkıdı

slm güzeller
sabaha çok moktan başladım bi kalktım hastalanmışım hetr yer berbattt ,ıyyy sabah sabah muhabbete bak ya
maytap kafa sende ice paranoyak oldun heee rahat ol sakin ol atlatcaz bugünleri biz ne kuş gribi kene vakası atlattık sakin olalım arkadaşlar
andişcim hadi gözün aydın kavuşmana az kaldı mutlu günler yakındır

kızlar bebeler kefir yiyebilir mi?

Kefir neden faydalı

Kefirde doğal olarak bulunan bakteri ve mayalar, bağırsaklara ulaştıklarında vücudun iç dengesini iyileştiriyor, bağırsak içi “faydalı-zararlı mikrop” dengesini “faydalı olanlar” lehine çeviriyor.
Kefirde bulunan bu mikroplar, bedenle işbirliğine giren ve zararlı mikropların faaliyetlerini sınırlayan, onları hareketsiz bırakan, aynı zamanda zararlarına karşı bağırsak duvarını neredeyse bir zırh gibi saran özelliklere sahip.
Bu bakterilerin sindirimi kolaylaştırmaya, kan şekerinde ve kolesterolde yükselmeleri engellemeye güçlerinin yettiğini de çok iyi biliyoruz. Kefiri önemli kılan faydaların başında ise bağışıklık sistemine verdiği ilave güç geliyor. Kefir yalnız sindirim sistemini mikroplardan korumuyor; gribe, bronşite, hatta idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ihtimalini bile azaltıyor.
Düzenli kefir yemek-içmek, her türlü mikroba karşı daha güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olma anlamına geliyor. ışte bu nedenle domuz gribi tehdidine karşı özellikle bugünlerde kefirden daha fazla faydalanmanızı tavsiye ederim.
Kefirin besin değerini de ciddiye almakta fayda var. Mineral ve protein yapı taşı aminoasitlerden de zengin bir besin. Ayrıca B1, B12, E, D ve K vitamini de bol. Kefirin kalsiyum ve magnezyumdan güçlü bir yiyecek olduğunu da unutmamak lazım.
Dyt. Nilüfer BAYRAM

herkese günaydııın kızlar umarım herkes iyidir geçmişi azıcuk okudum aklımda kalan ilk şey andişimin kocişi geliyormuş hadi gözün aydın bu sefer sorunsuz gelir inşallah

zeynam geçmiş olsun kötü bir sahne tahmin edebiliyorum

mmmfcim biraz içini rahat tut şekerim birgün bu domuz gribi bitecek ama senin içindeki yaraları bitmeyecek bir türlü unut artık şunu

ecemim azılarınız hayırlı olsun şimdiden çıkma yoluna girmiş sanırım onlarda çıkana kadar sıkıntı yaratıyor işte napalım ayrıca bizde seni özledik canım

kızlar kafama bişey takıldı şimdi veli toplantı tarihlerini belirliyordum da bayramdan önce bitireyim diye aklıma bişey geldi biz inşallah bayrama osmaniyeye gidelim diyoruz ama benim Eymen gibi bir sorunum var düşündükçe daral geliyor eymen buradan köye kadar bile gitmek istemiyor sevmiyr sıkılıp bir süre sonra inmazse de ortalığı karıştırıyor öne gelip direksiyonu tutmaya çalışıyor silecekleri çalıştıyor arkada da sakat kapıları falan açmaya çalışıyor kemeri falan bağlı ama osmaniye buradan 13-15 saat sürüyor o kadar mümkün değil dayanamaz yavrum helak olur hava zaten soğuk yağış var ee sık sık mola vereceksin in bin çocuk üşüyecek hastalanacak oraya gidecez daha yorgunluğumuzu atmadan bir de geri gelicez 4 gün tatil var sadece hadi arefe ile 5 gün eder
iki günü yolda giiyor
orada koşuşturmaca olacak 3 günde bayram ziyareti falan çocuğum alışamadan geri gelecek falan yorgunluk hepimizi bitirecek
sizce uçakla gidebilir miyiz ne dersiniz buradan izmire arabayla gidip oradan uçağa binsek uçakla adana 1,15dk falan adanadan osmaniyede 1 saat nasıl olur Eymen'i uçakta tutabilir miyim ki :uhm:

Meleğim biliyosun ben ve batu onlarca kez uçtuk , kesinlikle uçak yolculuğunu tavsiye ederim sana.. herşeyden önemlisi uzun araba yolculuğunda çocuğun hastalanması çok büyük bir ihtimal , in binler olucak klima çok çalışacak telyecek , üşüyecek derken rahatla hastalanabilir...

Ama uçak çok rahat geçecektir eminim , ben şimdiye kadar uçakta sadece 1 kere sorun yaşadım onda da yan koltuğumuzda 3 tane hostes oturuyordu ve batu ısrarla hosteslerin kucağına gitmek istiyordu ben vermeyince de kıyameti koparıyordu zor zaptetmiştim : )))

Uçakta 1 saatin nasıl geçtiğini anlamazsın bile , mutlaka uçağı seç tatlım..

dimi hadi yaz olsa önemli değil ama kışın kesin hastalanır yavrum zaten yeni yeni iyileşti üşütmesini geçtim yorgunluğu da cabası oraya vardığımızda ruh gibiydi yavru geçen gidişimizde kafası salak gibi olmuştu şimdi de öyle olacak ve işin kötüsü daha tam dinlenemeden geri dönecek

günaydın arkadaşlar..

meleğim en güzeli uçak..izmir adana 1 saat 15 dk..yalnız ondan sonrasıda biraz sorun olabilir özel araban olmayınca birde kış yağmur falanda olabilir ama yinede iyi düşünmek lazım..mersine servisleri vardı pegasusun önceden acaba osmaniye de varmı servisleri eğer varsa çok iyi ama yoksa işin biraz zor olabilir a..iyice araştır canım..

andinam ..gözün aydın canım..kocana kavuşuyormuşsun...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…