2008 Kasım Anneleri

meleğim zeytin fidanı heralde değil mi? eymenimin de ömrü zeytin ağacı gibi olsun,sağlıklı ve çok mutlu olsun inşallah.

bende böyle istiyorum ama bizim pek mümkün olmayacak galiba.İzmir'de şu anda meşe kampanyası var temanın hazırladığı.bağışta bulunuyoruz sertifika veriyorlar.yani ağacı dikerken göremicez ve resimleyemicez sanırım :S

bu arada herkese selamm :))
sadece geceleri biraz girebiliyorum pek kimsecikler olmuyor.geçmişede bakmaya vaktim olmuyor.herkes iyidir umarım.beni sorarsanız zombiden hallice işte

cnm gulızcım sagol cnm evrakları teslım ettım adana genel mudurlugune.sozlesmeyı ımzaladım ankara merkez onayladıktan sonra eve teblıgat gelecekmıs.ondan sonra ıkı hafta surem varmıs.yan bayram sonu ısbası olacak sanırım.esım yarın fransaya gıdıyor dondugunde haftaya salı gıbı falan ev tutmaya gıdecez cnm.1 gece kalırız sanırım ev ısını halledınce eve donerız c.tesı mertın dogum gununu yapacam haftaya yanı.sonra esya tasırız bayramdan oncekı hafta.bayramdan sonra da yerlesırız artık cnm.sor bakalım cnm ınsallah buradan tulay yuksel var sagolsun o da ılgılendı .ınsallah ısımız rast gıder de evı uygun fıyata tutarız.bırde ıs yerıme yakın olursa oglen mertın yanına gıderım.

hadi hayırlı olsun cnım kreşiniz iyi olmuş 1-2 saat iyi gelir oğluna bencede
valla ben şu hastalık olaylarından korkmasam haftada 1 yada 2 gün bari kreşe gitmesi taraftarıyım şimdi bile ama bilmiyorum ki korkuyorum da henüz bağışıklık sistemleri tam gelişmediği için endişe ediyorum

Sağol Gülizim.Bakalım az sonra dananın kuyruğu kopacak((

evet canım zeytin fidanı sağolasın amin inşallah

Gülizim, Maytabım nabza göre şerbet vererek hallettim.İlginize teşekkür ediyorum canlarım:))Sizi sefiyom...

yasminim oğlumun manevi annesi yukarıda alıntı yaptım tam inşallah şöle olur böle olur sayacaktım ki sen zaten iyi olduğunu yazmışsın valla çok sevindim canım iyi olmuş hata yapılabilir hatasız insan yok sonuçta telafisi de sende ve o kadar çaba sarfettin kör değl ya görmüştür elbet

yasminciğim sakın yanlış anlama bu senin patronunun ve koçişinin huyları biraz benziyor galiba
hep senden özveride bulunmanı, mükemmeli yapmanı ve saçını süpürge etmeni istiyorlar gibi bir izlenime kapıldım

ben arkadaşla konuştum canım güzel evler kaloriferli evler biraz pahalıymış ama bi araştırayım demişti..dönünce bende sana yazarım..

Gülizim, Maytabım nabza göre şerbet vererek hallettim.İlginize teşekkür ediyorum canlarım:))Sizi sefiyom...

aman çok sevindim..bak analayışlı adammış senin patron..gözün aydınn

slm herkeze bakamiyorum gecmise cok fazla kisaca gördügümü yazayim..

melegim ucak yolculugunu tercih et canim,biz Denizle hic sorun yasamadik ucakta ya uyudu yada millete sebeklik yapti.

ucagin sesi filanda iyi geliyor benimkini sakinlestirip uyuyor.

yasmin yine bisilermi oldu göremedim ben?

bizim babamiz iki gündür erken geliyor,disariya cikiyoruz yürüyüse yada parka.

onun icin cok giremiyorum bende.

Kaynanam, kocam ve patronum benziyolar.(Yasemini tüketme grubu:)) Kaynanamla aramız iyiyken kaynanama ve eşime işyerinde olan şeyleri anlatırdım.Örneğin çay içemediğimizi, hayran ola ola bi haaal olurlardı.Adamı çok beğeniyolar.Ben dert yanıyorum, onlar hayran kalıyolar:)))klava:

ben geldım
oglusumla oynastım yemegımı yedım geldım

yasmıncım ısyerındekı problemını halletmıs olmana sevındım canım

azo omer kaan ıcın cok verımlı olacagına ınanıyorum canım
benımde yegenlerım var abımın cocukları ve hergun oglumun yanına oynamaya 1-2 saatlıgıne gelıyorlar
cok mutlu oluyor onlarla bırlıkteyken
ve gelısımı acısından bızden fazla sey ogretıyorlar ogluma

Canım işyerinde daha doğrusu yaptığım bi işte hata yapmışım, farkettim ve patrona nasıl söyleyeceğimi düşündüm ama hallettim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…