2008 Kasım Anneleri

evet eşim de onu düşünüyor adanadan osmaniye gidişi çocuk yine bir sürü indi-bindi yapacak diyor üstelik osmaniyede de rahat edemeyiz diyor arabasız zor olur gezemeyiz diyor

beyazmelek ıznınız cok uzun degılmıs canım
mutlaka gıtmenız gerekıyor mu
yanı her halukarda araba ılede olsa ucak ıle de olsa zor olacak hem sızın hem cocuk ıcın

evet canım tatilimiz çok yok her iki durmda zor olacak mutlaka gitmemiz gerekmiyor tabiki ramazanda gitmedik burdaydık kurbanda a orada olalım diyoruz geçen senede hiç bir bayrama gidemedik doğumdu çocuk küçüktü vs... yazın gittik sadece şimdi eşimin canı istiyor o yüzden ama benim tereddütlerim var istiyorum gitmek değişiklik olur ama işte çocukla olunca insan iki kez düşünüyor
şimdi ben gitmeyelim falan desem yanlış anlaşılacak gitmek istemiyor falan diye düşünce oluşmasını istemiyorum

Kızceler herkeslere merhaba geceden bu yana yazdıklarınıza bakmadan hemen beyaz melegıme adana da oturan bırı olarak yazmak ıstedım
melegım kesınlıkle ucakla gelın derım durmıcak cunku gene ucakta bır sekılde 1 saat oyalarsın cnm.buradan osmanıyeye gıdıse de gelınce cnm havalaanında rent a carcılar var.kıralayın 2-3 gunlugune kac gun kalacaksanız hem orda da gezmıs olursunuz.ındı bındı derdınız de olmaz cnm.bırde eger rent a car dusunursenız esımın bır arkadası var onlardan bırınde calısıyor sıze yardımcı da olur soylerım ona ben.havaalanından dırek bınıp gıdıyosun arabaya.

Son düzenleme:

sağol canım eşimle konuşayım bir oda olabilir belki kabul ederse kararımızı bir versek yolunu bulacağız da karar veremiyoruz
hem maddi boyutunu hem de manevi boyutunu düşünmemiz gerekiyor

hadı gozun aydın andısım.ınsallah aksılık olmazda bıner gelır kollarına kocısın.ama sen genede soyleme o gece yalnız kalın kımsecıkler gelmesın accuk hasret gıderın kocısınle opuyorumnanaktan

kızlar duydunuzmu erzurumdaki katledilen çocuğu
Allah korusun yaa bi oyun yüzünden bunları çocuğa yapan insan olamaz
inşallah bulunur katilleri

ben duymadım cnm hangı kanal soyledı.dun haberlerde de yoktu.ya da ben mı kacırdım.Allah cezalarını versın pıslıklerın.

size ağaç dikme günümüzden birkaç resim koyuyorum arkadaşlar işte minik fidanımız kaydirigubbakcemile2

fotoğraf makinamızın şarjı bitmek üzereydi o yüzden çok zorladı resimleri çekerken bir de hava kakarmak üzereydi o yüzden gece modunda çektim iyice zor oldu o yüzden böyle hayalet gibiyiz yoksa korkmayın bizden :roflol:

hele beni hiç sormayın hayaletlik bana hiç yakışmamış kaydirigubbakcemile3

hayaler falan ama bu resim çok güzel olmuş baksanıza oğlumla fidanı aynı boyda sayılır bakalım hangisinin boyu önce uzayacak kaydirigubbakcemile3

oğluma bıraksaydık fidandan geriye bişey kalmayacaktı ama ucuz yırttık kaydirigubbakcemile3

agacıınza yaşınızda uzun olsun meleğim..

yağmurcum geçende sivasta bulunan arkadaşımı aradım..ama ne öğrendim onların tayini çıkıp ağrıya gitmişler..ama arkadaşlarımı arar sana dönerim dedi..bekliyom canım..ne yaptın hallettinmi ev işlerini falan..

fıdanını yerım onun.cok tatlı masallah sende oylesın cnm.agac ta oglusun da yeserıp koklensınler.onlarında fıdanları olsun ınsallah.... )))

Ay melek çok alemsiniz , fidanınız hayırlı uğurlu olsun tatlım ama harbi hayalet gibisiniz koptum resimlere bakıp senin yorumlarını okurken

fıdan dıken mınık ellerını ısırırım onun
maasallah annesı allah nazardan saklasın

teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan

andişim biz öyle alemizdir işte ailecek hihoyyyt

günaydın kızlar
çok geçmişe bakamadan bir tünaydın diyeyim dedim
malum yıllık izindeyim ve evdeyim
neden bilmiyorum ama bu sefer tüm vaktimi cimcimem ile geçirmek istiyorum
her an dipdibeyiz arkası sıra koşturup duruyorum
bir yandan da doğum günü hazırlıklarımız hızlandı
malum ctesi günü bizim de doğum günü partımiz var

diğer topice yazdım ama bir kez daha buradan da söleyeyim
doğum günümüzü kutlayan tüm ablalarımıza çok teşekkür ediyoruz
ve artık salyalı değil ısırarak öpüyoruz onları :))

Kızlar tekrar merhaba.ıki gündür deliler gibi çalışıyorum, çıldınlar gibi hesap yapıyorum:))Ya bi proje vardı.En başta bi hata yapmışım.Yeni farkettim.Hatayı düzeltmeye çalışıyorum, bitmek üzere ama patrona nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum.Belki işten atar , kısmet ne yapayım.Bazen hiç uyumadan geliyorum.Dalgınlık olabiliyooof dua edin benim için.Durumu bildiririm, öpüldünüz...

selam kızlar..
beyazmelek maşallah çok şekersiniz:)
andinacım hadi hayırlısı kocişe kavuşuyosun..

bizde oğlumu kreşe verdik.
yok yok öle değil.
kreş alt katımızda ve oğlum arkadaşları olsun,çocuklarla vakit geçirsin diye günde 1-2 saat oynamaya indiricek babası.
bölece babaannede biraz nefes almış, bizim bızdığında gönlü olmuş olur.
çünkü çocukları çok seviyooo..:)
miniğim bu havalar banada kasvetli gelir cnm

hatayla adam ölmüş derler yasminim sıkma tatlı canını eminim patronunda anlayışla karşılayacaktırr..bizim küçük bebişlerimiz var..uykusuz geziyoz çoğu zamn..biraz anlayışş çok değil bence bize..

çok şanslısın azocum..bende çok istiyorum ama buralarda yok..oyun arkadaşları olsun , sosyalleşsin istiyom ama nerde.eee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…