- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.501
kalimero var ya senin o hıyarcı minik erkekğini yerim ben nasıl da sevinmiştir seni görünce
bizimde en büyük hobimiz ekmek kabuğu bizim ekmeklerimizin dışı sert tam birr diş kaşıma aleti yağmur için :)
yağmur gözün aydn canım varmış eşin tez zamanda kavuşun inş.
Denizannem aşıya hayır , adam uzun uzun anlatmış bu aşının ne kadar dandik yapıldığını , yan etkiler vs. Kesinlikle olmayacağız yani : )))
Pipiyle ilgili yazını okudum , kesinlikle katılıyorum sana , zaten ayıp günah vs. Asla kullanmadığım kelimelerdir ama dokunma , kötü espriler de yok bu konuyla ilgili , müsait bir zamanda bakıcıyla konuşacağım
Kızlar gözün aydınlar için teşekkür ederim , gerçekten keyfim yerine geldi , pek bi mutluyum..
Yasminim yaprak dökümünü özet geçsene , seyredemedim dün maalesef , kociş gelir gelmez digitürkü bozdu nedense bütün gece tv çalışmadı
Denizannem aşıya hayır , adam uzun uzun anlatmış bu aşının ne kadar dandik yapıldığını , yan etkiler vs. Kesinlikle olmayacağız yani : )))
Pipiyle ilgili yazını okudum , kesinlikle katılıyorum sana , zaten ayıp günah vs. Asla kullanmadığım kelimelerdir ama dokunma , kötü espriler de yok bu konuyla ilgili , müsait bir zamanda bakıcıyla konuşacağım
Kızlar gözün aydınlar için teşekkür ederim , gerçekten keyfim yerine geldi , pek bi mutluyum..
Yasminim yaprak dökümünü özet geçsene , seyredemedim dün maalesef , kociş gelir gelmez digitürkü bozdu nedense bütün gece tv çalışmadı
Ay koptum okurken ipek diil yasminim kızın adı sedef sedeffffff : )))
Bu hayriyeye sinir oluyorum , ne oluyosa bu kadın yüzünden oluyo zati... of bugün greys anatomy başlıyo bari onu izleyebilsem , kocam izletir mi dersiniz..
bide eline sağlık yasminim saol özet için
yasmin ipek kimdi:))))ay çıkaramadım bi türlü....
Hilalim Sedefin iki ismi var.Filmde kaçırmışsınız o bölümleri.Bilip bilmeden dalga geçiyonuz.Alemsiniz..O hatunun adı filmde Sedef İpek Abasıyanıklülülülülülü
Maytabım nice mutlu senelere arkadaşımmmm , iyi ki doğurmuş anan seni , sen de iyiki kasımda doğurmuşsun memoyuuu , böylece iyiki burdasın , bizimlesin...
Kızlar geçmişe çok bakamadım , dün gece nihayet kocam döndü , çokkk özlemişim çooook , güzel bir gece geçirdik , batu kocam ve ben , Allah kimseyi ailesinden ayırmasın..
Sabah da süt iznimi kullandım , bi güzel ailece kahvaltı yaptık , sonra bakıcı geldi onunla da konuştuk , madem kocamı istemiyo baban o zaman annemde bakarsın dedim.. senin önerin ne bu duruma dedim , bizim evde bakabilirim dedi , kusura bakma dedim batuyu başka eve gönderemem ama kocam çalışmaya başlayana kadar annemin evini organize ederim orda bakarsın dedim , yarım ağızla tamam dedi... zor olucak benim için her sabah her akşam çocuğu taşımak ama yapıcaz artık napalım : ))
canım bizde viscolex kullanıyoruz ve çok memnunum , kronik bel ağrılarım son buldu bu yatak sayesinde , bir ters yüz etseniz de deneseniz mi acaba?
tatlım dün kocam geldi , akşam bakamadım sabah da süt iznimi kullandım
sorma kızım süper bi gece geçirdik , adam baya özlemiş beni :asigim:
ara gülüm ara elinden kurtulurdum belki adamın bahaneyle :roflol:
ayolll arasaydın dedim ya , çocuk da kötü olaylara şahit olmaktan kurtulurdu
ekle andişim ekle
bizim sınıfta 2 vaka var ellerimiz kulaklarımızda bekliyoruz
bu arada teyzemin oğlu çok iyi maşallah atlattı sanırım
sıze domuz grıbınde daha guzel bır gundem
eve gıttım gırıste ayakkabılarımı cıkarıyorum
bızım mınık dana pıtır pıtır gelıyor
kafamı kaldırıp bır bakarım kı elınde salatalık bana gulumsuyor
tamamen hıyarcı baba karakterı gıbıydı
hıyarcı baba olmussun oglum dıyorum kahkaha atıyor
havuclu annemızı arıyoruz ama lutfen lazer epılasyon yaptırmıs olsun
andısım paylasım ıcın sagol yalnız okurken gozlerım yamuldu sırayı zar zor takıp ettım uzun oldugundanmı dır nedır yoksa gozum mu bozululuyor artıkkın))
bu arada kocısım aradı varmıs cok sukur.ıcınm rahatladı benımde.
Miniğim bunlar gün geçtikçe, büyüdükçe daha tatlı oluyolar.Ben de akşam eve gittiğimde herhangibir nedenden yere otursam hemen sırtıma tırmanıyo, çok hoşuna gidiyo tabi benimde.Akşam yaprak dökümünde nejla cem cem diye bağırıyodu ya bi gülüyo benimki.Ce ce diyo..
benimde büyük kızım hasta ve bugün okula gitmedi..
ateşi varmış ve hiçbişey yememiş(
anneme zorla bişeyler yedirip ilaç vermesini söyledim..inşallah çabuk atlatır yoksa aysuya da bulaştırabilir..
Bu bölümde Hayriye Hanım Nejlanın evine yerleşmek istiyo, plan yapıyo.Ayşeye okul bulabilirsek kalalım diyo, Nejla Şevketin elinden tutar diyo.Ali Rızaya anlatırken Nejla duydu ve sinirlendi.Biliyosun Nejla şirkette Cemin yerine geçti.Suzan hanım aradı ve kavga etti Nejla ile.Güç yetiremeyince Cemin babası Ali Rıza Beyi görmeye inşaata gitti.Gereği neyse yaparız nakit veririz falan diyo.Şirketten çekilmesini istiyo.Ali Rıza da kızdı.İşin maneviyatını düşünürken bundan sonra kızımın haklarını da gözetecem dedi sinirlenip.Son çare avulatı gönderdiler Nejlaya.O da avukatı tersledi ve vekalet vermeyeceğini söyledi.Avukat tutacak kendine.Şevket 2.daireyi de sattı.Bu arada İpek gitti, annesine tel.etti indim diye.Leyla Oğuzla fan fini yaptı.Bilirsin sen bu durumları:))) Ayşe çakıyo gibi davayı. Şevketle Ferhunde tel.de konuştular.Şevket Ferhundenin İpekle ilgili sı-orularına cevap verirken ben hayatımda bi kere sevdim dedi Ferhundeyi kastederek.O da uçtu tabi ama eski kin dolu bir sahne hatırladı.Ferhunde tuzağı çakacak gibi.Akşam yemeğinde dalıp dalıp gitti.Kocasına rahatsızım ondan dalgınım dedi.En son sanırım Nejlanın evinde Şevket, annesi,babası ve Ayşe yemek masasındayken Ayşe biz buraya taşınacakmışız bi okul bulursak falan dedi.Gerisini izleyemedim mutfakta külkedisi pozisyonumu aldım çünkü:)))
geçmişte aklımda kalan tek şey andinanın kocası :)) gelmiş canım gözün aydın ,amaan sabahlar olmasın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?