2008 Kasım Anneleri

Öyle deme yasminim ya , dün gece bile özledim sizi , girip bakamadım ya acaba ne oldu bişey yazan var mı diye kudurdumm desem yeridir , artık nasıl olcak bilmiyorum..

lavınya ve beyazmelek teyzesı aksama sızın ıcın bır daha ısırıcam hıyarcı babayı

yaprak dokumunun sonunu ızleyemedım dun aksam
ama hayrıye cadısına sınır oluyorum
ayrıca cevrıye pek bır melektı bu bolum

andına bakıcı olayına sevındım
sen ıkıncıyı ne zaman dusunuyordun canım

Saol tatlım , 4 ay rahatım ,4 ay sonra yine başlayacak gurbet günleri , ben tadını çıkarmaya bakim şu 4 ayın bari..

bakarsın 4 aya kadar sende bodrumdan güzel bir iş bulursun bir daha hiç ayrılmazsınız hihoyyyt
hem bu sefer bize daha yakın olursun egeliler buluşmalarımıza da katılırsın alkisalkisalkis

Meleğim hoş geldin gülüm , aşıya hayır

Bundan sonra her cümlemin sonuna asşya hayır yazıcam olmaz mı

yazalım şekerim aşıya hayır yada kısaca ah yazalım herkes anlar kaydirigubbakcemile3 ben çocuğa normal aşılarını bile zor vurduran biriyim hemşireleri soru yğmuruna tutuyorum bu ne aşısı ne için vuruluyor içeriği ne etkisi ne kadar gereklimi vs... bayıyorum milleti ben bekarken falan da yengemler falan hep bana sen grip aşısı neden olmuyorsun derlerdi o zamanda aşıya hayır derdim kötükedihüso

Şaka maka ama Andiş güçlü kadınsın.Benim kazmamda gececi oldu 3 hafta falan evde tek başımıza kafayı yiyecektik.Tebrik ediyorum seni cınımm:)

yasmın bız ıkı yıl oncesıne kadar yanı esım ılk ısınden dolayı vardıyalı calısyodu vardıya muhendıs amırı olarak .5 yıl boyunca bırbırımızı cok goremedık.ben ısten gelıyodum o ıse gıtmıs oluyodu yada gecelerı yalnız kalıyodum vardıya dondukce duzen degısıyo ıste .yanı duzen dıye bısı yoktu.sımdıde bu ısınde cok gezıyo ve cok yogun calısıyo gene yalnızım yane .bıde ben sıvasa gııdecm ya ıs ıcın gene yalnızım.gercı pardon bu sefer oglum var kocısım yalnız hehehe.saka bı yana da cok zor bır durum ya.bu devırde karıkoca ogretmen olacan ya.aynı anda tatıl.cok ımrenıyorum valla.

Son düzenleme:
Kızlar ağzınızdan yel alsın , ben ikinciyi düşünmüyorum şimdilik , batu bi büyüsün önce de ondan sonra , böyle ayrı gayrı iki çocuk büyütemem o kadar güçlü değilim valla..

Meleğim ne güzel olur bodrumda iş bulsam da gelsem oralara , off offf o kadar çok istiyorum ki ama nerdeeeeee

Çok zor tabi canım ya.Allah sana da sabır versin.Yanımda yada yanınızda gidip gelebileceğiniz dostlar olsa.Düşün işte aramızdan biri kapı komşun olsa destek oluruz birbirimize.Eşin yerini tutmaz ama zaman geçer bişekilde.Ama iyi ki burası var.Ayrı olsak bile şurda yazıştığımızda dayan sabret diyecek dostlar var.kaydirigubbakcemile5

yağmurcum çok haklısın bak biz özel sektörde öğretmenlik yapıyoruz çok yoğun ve yorucu oluyor, haftada 1 gün oda pazartesileri tatiliz ama en güzel tarafı ne eşimle ayın yerde çalıştığımız için giriş-çıkış saatlerimiz aynıdır genellikle onun dersi yoksa gelmez bazen öğleden sonra gelir falan yada ben ondan 1 saat önce çıkarım ama en geç 19.00 gibi eğer toplantı falan yoksa herkes evdedir toplantı varsa da problem değil çünkü aynı yerde çalıştığımız için ikimizin de toplantısı vardır pazartesi çok tuhaf birgün tatiliz herkes çalışır biz tatil yaparız ama güzel tarafı ikimizde aynı gün tatiliz bu yönden çok seviyorum işimi
ama yine de devlete geçsek fena olmaz tek istediğim cumartesi pazar tatil olması ve yaz tatilimin bölünmemesi en çok bunları hayal ediyorum

valla ben geçen şubatta işim için 3 günlüğüne Ankara'ya gittim o bile çok zor oldu biz sevgiliyken baya yaşadık ayrılığın acısını ama evlilik gibi değil tabi evlendik evleneli tuvalete bile beraber gidecez neredeyse o gün baya özlemiştik birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…