- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.521
kaydirigubbakcemile3:roflol: çok tatlısın kaydirigubbakcemilesırnaşık şey
Şaka maka ama Andiş güçlü kadınsın.Benim kazmamda gececi oldu 3 hafta falan evde tek başımıza kafayı yiyecektik.Tebrik ediyorum seni cınımm:)
Saol tatlım , 4 ay rahatım ,4 ay sonra yine başlayacak gurbet günleri , ben tadını çıkarmaya bakim şu 4 ayın bari..
Öyle deme yasminim ya , dün gece bile özledim sizi , girip bakamadım ya acaba ne oldu bişey yazan var mı diye kudurdumm desem yeridir , artık nasıl olcak bilmiyorum..
andina aman dikkat edinde bi kaza falan olmasın..:ecrin_bebek::kedi:
batuya kardeş için erken..
Saol tatlım , 4 ay rahatım ,4 ay sonra yine başlayacak gurbet günleri , ben tadını çıkarmaya bakim şu 4 ayın bari..
Meleğim hoş geldin gülüm , aşıya hayır
Bundan sonra her cümlemin sonuna asşya hayır yazıcam olmaz mı
Şaka maka ama Andiş güçlü kadınsın.Benim kazmamda gececi oldu 3 hafta falan evde tek başımıza kafayı yiyecektik.Tebrik ediyorum seni cınımm:)
yasmın bız ıkı yıl oncesıne kadar yanı esım ılk ısınden dolayı vardıyalı calısyodu vardıya muhendıs amırı olarak .5 yıl boyunca bırbırımızı cok goremedık.ben ısten gelıyodum o ıse gıtmıs oluyodu yada gecelerı yalnız kalıyodum vardıya dondukce duzen degısıyo ıste .yanı duzen dıye bısı yoktu.sımdıde bu ısınde cok gezıyo ve cok yogun calısıyo gene yalnızım yane .bıde ben sıvasa gııdecm ya ıs ıcın gene yalnızım.gercı pardon bu sefer oglum var kocısım yalnız hehehe.saka bı yana da cok zor bır durum ya.bu devırde karıkoca ogretmen olacan ya.aynı anda tatıl.cok ımrenıyorum valla.
Yasminim çok haklısın iyi ki burası var , yanlızlık zor zanaat , beni de kimseler çekmiyo sizin dışınızda valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?