2008 Kasım Anneleri

Söleme böle şekerim olan var olmayan var :sinifsinif:

Beyazmeleğim biz bazen tuvalaete de beraber giriyoz:kedi:

saka bır yana da hakıkaten zor ıs
her yıgıdın harcı degıl derler ya o turden

ben her ne kadar kocama bazen cok kızsamda onsuz bır hayat dusunemıyorum
cocuktan sonra gerek benım sıkıntılarım gerek onun odunlukları sebebıyle bır ıkı kez oda ayırdım ama cok ozledım

allah kımsenın agzının tadını bozmasın (babaannem gıbı konustum)

Denizannem o magnetleri nerden alabiliriz.Hani tükan olarak ve tam adı ne?Yardımcı olursan sevinirim...

yasmincim eşim almış matbaadan aldım dedi canım, birde başka bir yerden daha bahsetti karşıda büyük tabaka halinde satılıyormuş ama bizlere öyle büyük lazım olmuyor sonuçta, matbaalardan bulmak lazım yine

offf devlette çalışıyorumda ne oluyor pazar günü dersim var hemde 8 saat arka arkaya
bende ciddi ciddi özel sektör düşünüyorum, kendi işimi kuramazsam daha uzun kalmam heralde devlette,
bende işimi çok seviyorum ama bürokrasiyi sevmiyorum

Haklısın Miniğim.Ne kadar kazma, ne kadar odun, ne kadar hanzo da olsa koca özleniyo canım.Allah kimseyi ayırmasın, ağız tadı versin.Bu da benim babaannemden bir kuple:))

yarına izin aldım..kızım için(
evden fırsat bulabilir girersem nete görüşürüz yoksa hepiniz kendinize iyi bakın:))
öpüyorum hepinizi..iyi akşamlar..

Aminnn miniğim doğru söze ne denir , hepsinin bi kusuru var ama Allah ayırmasın bizlerden , onlarsız da hayat olmuyor..canım kocam yaa ay bak özledim bile ben şimdi onu :asigim:

Söleme böle şekerim olan var olmayan var :sinifsinif:

yok hayatım kıskanma kıskandırmak için sölemedim ayrıca buda her zaman iyi bişey demek değil tamam bir hayatı paylaşmak için evleniyorsun ama arada bir 1-2 gün ayrı kalmak lazım bence ki birbirimizin kıymetini bilelim özellikle erkekler için gerekli bu ve de arada kendimize özel yaşantımızın da olması lazım benim eşim buralı olmadığı için oda yok çünkü onun arkadaşıyok burada bütün arkadaşlarımız ortak o yüzden herşeyi beraber yapıyoruz bazen kız kıza takılmak istiyorum ama olmuyor içim elvermiyor eşim bana hak veriyor asla karışmaz git diyor bana ama o öyle evde yalnız başına kalıyor üzülüyorum onu da götürüyorum kaydirigubbakcemile3 3-5 kız 1 erkek takılıyoruz artık bütün kız arkadaşların Adnan'ı bilir ve çok sever Adnan'da onlarla anlaşıyor muhabbetleri iyi ama yine de bazı ayrılıklar iyidir diyorum ama sizinki de fazla tabi o kadar da değil

Beyazmeleğim biz bazen tuvalaete de beraber giriyoz:kedi:

hay allahım yaa valla doğru zaman zaman tuvalette bile karşılaşabiliyoruz ben genellikle banyoda tuvaleti kullanrım tam ben tuvaletteykn gelir diş fırçalamaya falan koyulur arkadaş derim tuvalettedemi rahat yok adama ya bir git işim bitsin gel :roflol:

Kızlar Zeynam nerde?Hiç uğramıyo artık yahu...

işler çok yoğun bu aralar falan diyordu yaa ondan heralde maytabı bilmiyorum ama pirou da bilmiyorum çilek gelemedi eylül bi cee deyip kaçtı

Yasminim çok haklısın iyi ki burası var , yanlızlık zor zanaat , beni de kimseler çekmiyo sizin dışınızda valla

ya kızlar valla ıyıkı varsınız.sızı cok sevıyorum.

bende kacım bır ara gırerım gene oglusuma bakım uyandı sanırım.optum sızı....

Andicim aman tikkaaaat diyim sana. Gerçi belki isteyebilirsin ama benim gibi senin de bakıcı dertlerini bildiğim için böyle diyorum.

Yasmincim o ne be tuvalete de mi birlikte giriyorsunuz. Duş desen anlıycam ama :))) tuvalet niye ki kuzum ya :))

Ya birkaç gündür kızım çok irkiliyor kızlar. Oyuncağıyla oynamaya dalıyor o sırada yüksek bir sesten falan çok irkiliyor. Bir arkadaşımın babası pedagog ona sordum telefonu kapattığımda ağlıyordum. Bana işi bırak 3-4 yaşına kadar da kızının yanından ayrılma dedi. Nasıl yapayım dedim. Sen bilirsin, anne desteği olmazsa kalıcı olabilir korku dedi. Çok üzüldüm anlatamam. Ama arkadaşım babam öyledir, miden bile ağrısa işi bırak der dedi. Hala içimde vicdan azabı. Neden kızımın yanında değilim diye. Kendi kendime kızıyorum, bir yandan da çalışmadan olmuyor işte.

canım haklısın belki senin branşın için özel sektör daha iyi olabilir ama bak cümlende de geçiyor kendi işimi kurayım diyorsun kendi işini kurduktan sonra tabiki zel sektör bende kalırım özelde ama bu duruma değil
ben devlete geçersem felsefe grubu öğretmeni olarak atanacağım oyüzden senin kadar yoğun olacağımı sanmıyorum devlette ondan istiyorum zaten

amin canım amin güzel konuştun biz bugüne kadar küstüğümüz için yatakları hiç ayırmadık totomuzu döndük yattık küs olduğumuz günler gece uyku sersemi sarmaş dolaş olduk sabah kalktık gene küstük kaydirigubbakcemile3 biz sadece grip zamanları ayırıyoruz yatakları o bile zor oluyor bazen

yarına izin aldım..kızım için(
evden fırsat bulabilir girersem nete görüşürüz yoksa hepiniz kendinize iyi bakın:))
öpüyorum hepinizi..iyi akşamlar..

hadi canım tekrar geçmiş olsun görüşürüz
zeynanın iki kuzusuda hastaydı en son nasıl oldularki?

ay evet ben onu unutmuşum tamamen noldu acaba
Aminnn miniğim doğru söze ne denir , hepsinin bi kusuru var ama Allah ayırmasın bizlerden , onlarsız da hayat olmuyor..canım kocam yaa ay bak özledim bile ben şimdi onu :asigim:

ay canım benim bak şimdi gideceksin evde olacak kocan çok güzel dimi :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…