- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.541
meleğim bi daha dünyaya gelirsem öğretmen olcam bende
valla ben geçen şubatta işim için 3 günlüğüne Ankara'ya gittim o bile çok zor oldu biz sevgiliyken baya yaşadık ayrılığın acısını ama evlilik gibi değil tabi evlendik evleneli tuvalete bile beraber gidecez neredeyse o gün baya özlemiştik birbirimizi
valla ben geçen şubatta işim için 3 günlüğüne Ankara'ya gittim o bile çok zor oldu biz sevgiliyken baya yaşadık ayrılığın acısını ama evlilik gibi değil tabi evlendik evleneli tuvalete bile beraber gidecez neredeyse o gün baya özlemiştik birbirimizi
Ooooo Batu'ya kardeş mi geliyor halırdır andicim :)))
Merhaba kızlar, pek keyifli gördüm sizi. Öpüyorum hepinizi. Özledim gene 2 günde
Denizannem o magnetleri nerden alabiliriz.Hani tükan olarak ve tam adı ne?Yardımcı olursan sevinirim...
yağmurcum çok haklısın bak biz özel sektörde öğretmenlik yapıyoruz çok yoğun ve yorucu oluyor, haftada 1 gün oda pazartesileri tatiliz ama en güzel tarafı ne eşimle ayın yerde çalıştığımız için giriş-çıkış saatlerimiz aynıdır genellikle onun dersi yoksa gelmez bazen öğleden sonra gelir falan yada ben ondan 1 saat önce çıkarım ama en geç 19.00 gibi eğer toplantı falan yoksa herkes evdedir toplantı varsa da problem değil çünkü aynı yerde çalıştığımız için ikimizin de toplantısı vardır pazartesi çok tuhaf birgün tatiliz herkes çalışır biz tatil yaparız ama güzel tarafı ikimizde aynı gün tatiliz bu yönden çok seviyorum işimi
ama yine de devlete geçsek fena olmaz tek istediğim cumartesi pazar tatil olması ve yaz tatilimin bölünmemesi en çok bunları hayal ediyorum
saka bır yana da hakıkaten zor ıs
her yıgıdın harcı degıl derler ya o turden
ben her ne kadar kocama bazen cok kızsamda onsuz bır hayat dusunemıyorum
cocuktan sonra gerek benım sıkıntılarım gerek onun odunlukları sebebıyle bır ıkı kez oda ayırdım ama cok ozledım
allah kımsenın agzının tadını bozmasın (babaannem gıbı konustum)
Söleme böle şekerim olan var olmayan var :sinifsinif:
Beyazmeleğim biz bazen tuvalaete de beraber giriyoz:kedi:
Kızlar Zeynam nerde?Hiç uğramıyo artık yahu...
Çok zor tabi canım ya.Allah sana da sabır versin.Yanımda yada yanınızda gidip gelebileceğiniz dostlar olsa.Düşün işte aramızdan biri kapı komşun olsa destek oluruz birbirimize.Eşin yerini tutmaz ama zaman geçer bişekilde.Ama iyi ki burası var.Ayrı olsak bile şurda yazıştığımızda dayan sabret diyecek dostlar var.kaydirigubbakcemile5
Yasminim çok haklısın iyi ki burası var , yanlızlık zor zanaat , beni de kimseler çekmiyo sizin dışınızda valla
yağmurcum çok haklısın bak biz özel sektörde öğretmenlik yapıyoruz çok yoğun ve yorucu oluyor, haftada 1 gün oda pazartesileri tatiliz ama en güzel tarafı ne eşimle ayın yerde çalıştığımız için giriş-çıkış saatlerimiz aynıdır genellikle onun dersi yoksa gelmez bazen öğleden sonra gelir falan yada ben ondan 1 saat önce çıkarım ama en geç 19.00 gibi eğer toplantı falan yoksa herkes evdedir toplantı varsa da problem değil çünkü aynı yerde çalıştığımız için ikimizin de toplantısı vardır pazartesi çok tuhaf birgün tatiliz herkes çalışır biz tatil yaparız ama güzel tarafı ikimizde aynı gün tatiliz bu yönden çok seviyorum işimi
ama yine de devlete geçsek fena olmaz tek istediğim cumartesi pazar tatil olması ve yaz tatilimin bölünmemesi en çok bunları hayal ediyorum
yasmincim eşim almış matbaadan aldım dedi canım, birde başka bir yerden daha bahsetti karşıda büyük tabaka halinde satılıyormuş ama bizlere öyle büyük lazım olmuyor sonuçta, matbaalardan bulmak lazım yine
offf devlette çalışıyorumda ne oluyor pazar günü dersim var hemde 8 saat arka arkaya
bende ciddi ciddi özel sektör düşünüyorum, kendi işimi kuramazsam daha uzun kalmam heralde devlette,
bende işimi çok seviyorum ama bürokrasiyi sevmiyorum
saka bır yana da hakıkaten zor ıs
her yıgıdın harcı degıl derler ya o turden
ben her ne kadar kocama bazen cok kızsamda onsuz bır hayat dusunemıyorum
cocuktan sonra gerek benım sıkıntılarım gerek onun odunlukları sebebıyle bır ıkı kez oda ayırdım ama cok ozledım
allah kımsenın agzının tadını bozmasın (babaannem gıbı konustum)
yarına izin aldım..kızım için(
evden fırsat bulabilir girersem nete görüşürüz yoksa hepiniz kendinize iyi bakın:))
öpüyorum hepinizi..iyi akşamlar..
zeynanın iki kuzusuda hastaydı en son nasıl oldularki?
Aminnn miniğim doğru söze ne denir , hepsinin bi kusuru var ama Allah ayırmasın bizlerden , onlarsız da hayat olmuyor..canım kocam yaa ay bak özledim bile ben şimdi onu :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?