- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.621
günaydın canımgünaydınnnnnn
eylülüm lahana bebek yorumuna çok güldüm , demek arkadaş herkese günaydın diyor kaydirigubbakcemile3
zeynam çoook geçmiş olsun tatlım , biz de 2 gecedir kötüyüz , burun tıkalı ve öksürüyo ciğerleri çıkacak gibi , haftaya olan aylık kontrol için randevumuzu bugüne çektim , öğlen 1 de götüreceğim inşallah ciddi birşey değildir
bide dün akşam annemlere geçtik , babam bakıcının orda bakması fikrine karşı çıktı , gönderin olmaz böyle şey yeni bakıcı bulun diyo , nasıl üzüldüm anlatamam , napıcam ben , o kadar memnunum ki bu kızdan off yaaa bıktım valla bu dertten , babamın kabul etmeyişi de kardeşim yüzünden , sonuçta o evde de kardeşim var , kocanı istemeyen adam kardeşini mi isteyecek hem de bekar çocuk dedi bu zihniyetteki insannlar kimbilir neler çıkarır hiç uğraşmayın çözüm bulmakla gönderin gitsin dedi..
ah canıım kıyamam sana kaydirigubbakcemile3
sende kocana yok benim tatlıya falan ihtiyacın ama senin varsa gel tatlın olayım anamm :roflol: de şaşırsın kalsın
Miniğim 1 haftadır regl idim bitti bugün.Benimki aradı çok yorgunum akşama çaylar tatlılar senden dedi.Ben de bi daha düşün istersen dedim.Tamam ben hallederim dedi:)) ....... kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin.Di mi:)))
günaydın miniğim , geçmiş olsun ayak neden yanar ki? çok mu ayakta durdun dün?
günaydın arkadaşlar:))
oğlum dün gece ilk defa yanımızda yattı ..
o kadar keyifliydikki bi babası bi ben şap şup öpüp durduk sıcacık miiisss gibi kokusu geldi bütün gece canım benim:)
ben bide odasını çok erken ayırdım..ama mutlaka denemek lazım bi gece çoook güzeldi bugün çook mutluyum:)
off off miniğim ben bu kızı seviyorum , güveniyorum , içim çok rahat , aklım evde kalmıyor , ne yapıyolar demiyorum , yemeğini yedi mi hiç diye düşünmüyorum , biliyorum ki iyi bakılıyor , oğlumun gözlerinin içi gülüyo akşam eve gittiğimde , o yüzden napıcağımı şaşırmış durumdayım
mehmet akif uyumuyo yanımızda canım istiyo yanımıza gelmek ama dört dönüyo yatağın içinde kalkın oynayalım diyo
cagancuk çok geçmiş olsun çağanımıza canım..slm kızlar herkes iyidir umarım.son sayfadan anladığma göre zeynanaın oğlu hastaymış geçmiş olsun canım.çağanda hasta yine çok üzülüyorum geçmiyo bi türlü hastalık.daha 2 gün önce kontrolden geldik bişeyciği yoktu dün akşam öksürmeye başladı bugünde ciğerleri çıkıcakmış gibi öksürüyo.bide bugün aşısı vardı hepsi üst üste geldi mızmız kucağımdan inmedi hiç.uyuttum şimdi babası sallıyo beşiğinde bıraktıkmı uyanıyo hemen.yarına aşının acısı geçse bari.tabiii yarından önce bu gce var sabaha kadar otururuz kesin
günaydın arkadaşlar:))
oğlum dün gece ilk defa yanımızda yattı ..
o kadar keyifliydikki bi babası bi ben şap şup öpüp durduk sıcacık miiisss gibi kokusu geldi bütün gece canım benim:)
ben bide odasını çok erken ayırdım..ama mutlaka denemek lazım bi gece çoook güzeldi bugün çook mutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?