- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.661
ay melek senin kociş de bir alem , sosyetik meleğim benim..
benimki de hiç anlamaz kıyafet işlerinden o yüzden hediye olarak ya çanta ya telefon alır fixdir benim hediyeler anlayacağın
bizzimki 6 hastalık değilmiş canım..bizimki dediğin gibi alerjik herhalde..
bayramda osmaniyeye gidiyormusunuz canım..bizde dün akşam gitesekmi acaba dedik..şöyle uçak fiyatlarına bakalım dedik..thy bodrum adana 1000 tl tuttu..bana çok pahalı geldi..siz ne yaptınız..uçaklamı gideceksiniz..biletleri nerden aldınız..
maytabım güle güle giy canım cicilerinii
gülizim atlasın biletleri uygun oluyo , atlasa bak bi istersen
atlas uçmuyomuş adanaya(
üzüldüm gülizim ben hep atlasla uçarım , thy gerçekten pahalı
onura baktın mı?
beyazmelegım bende spor gıyınmeyı sevıyorum ama her zaman ıs ortamına uymayabılıyor
benım kocıs bana hıc kıyafet alarak kendını rıske atmaz (ıc gıyım harıc onu zevkle alıyormus)
onun ısı kolaydır takı alır olayı bıtırır
Kızlar günaydın..
beyazmelegım bende spor gıyınmeyı sevıyorum ama her zaman ıs ortamına uymayabılıyor
benım kocıs bana hıc kıyafet alarak kendını rıske atmaz (ıc gıyım harıc onu zevkle alıyormus)
onun ısı kolaydır takı alır olayı bıtırır
günaydın şekerim hoşgeldin geç kaldın bugün
meleğim kriz nedeniyle adana uçuşunu kaldırmışlardır , çok zarar etti uçak firmaları ..
bende tek taşımı zorla adlrımıştım ama kocamın haberi yok , hala bana sürpriz yaptığını sanır
Estelim hergün parka gitmiyo , hafta sonu mutlaka dışarı çıkıyo ama hafta içi hergün bakkala gidiyo , bakıcıyla parka gitmesi taraftarı değilim pek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?