2008 Kasım Anneleri

offf annem çıkıp gidicek bakıcıya çatlıyorum meraktan ne olucak acaba.. hava da nasıl güzel , canım dışarı çıkmak istiyo ama batu hasta ayy çok gıcık bi gün bugün

ay melek senin kociş de bir alem , sosyetik meleğim benim..

benimki de hiç anlamaz kıyafet işlerinden o yüzden hediye olarak ya çanta ya telefon alır fixdir benim hediyeler anlayacağın

valla seninki kıyafetten anlamıyor benimki genel olarak hediyeden anlamaz yani belli şelerin etrafında döner senin dediğin gibi hani seninki çanta ile telefond dönüyormuş benimki de etek pantolon kazak ceket vs... giyim üzerine takılıyor hep şöyle değişik bişeyler alayım bilmez hiç

gülizim atlasın biletleri uygun oluyo , atlasa bak bi istersen

canım gidiyoruz hala araştırmadayım ama uçak fiyatları çok pahalılar kalmış bayram günü olduğu için herkes gidecek tabi ucuzlar çok önceden satılmış en az 1-2 ay önce karar verip almalıydık geç kaldık biraz yine de arada bakıyorum bakalım denk gelirse gideriz uçakla eşim uçakla gidersek osmaniyede çok zorlanacağımızı söylüyor hiçbi yeri gezemeyiz diyor çünkü kayınvalidemlerin falan arabası yok o konuda da haklı o zaman 3-4gün evde tıkılıp kalıcaz yada minibülerle gidicez heryere oda olmaz köyde de akrabaları var oraya nasıl gitcez araba orada şart yani bize bir ara istanbula gitmek istiyor oraya uçakla gideriz olmazsa diyor çünkü istanbulda araba kullanmak mesele artı istanbula uçak fiyatları ok çok ucuz
andinacım atlasa baktım ben izmir-adana direk uçuşu yok o gün istanbul aktarmalı var oda çok zor olur bizim için
ama bodrumdan bilemem belki oradan vardır bodrum bize uzak düştüğü için ben sadece izmir'e baktım
gülizcim bulursan yine uygun bişeyler sende haberim olsun olmazsa beraber gideriz :))

beyazmelegım bende spor gıyınmeyı sevıyorum ama her zaman ıs ortamına uymayabılıyor
benım kocıs bana hıc kıyafet alarak kendını rıske atmaz (ıc gıyım harıc onu zevkle alıyormus)
onun ısı kolaydır takı alır olayı bıtırır

üzüldüm gülizim ben hep atlasla uçarım , thy gerçekten pahalı
onura baktın mı?

onuda da yok hayatım sun ekspres pegasus bütün firmaları talan ettim yok ucuz bilet kalmamış zaten
ben sevgiliyken izmir adana her ay gider gelirdim o yüzden fiyatları firmaları fana çok iyi bilirim ben hep atlasla uçardım çokta severdim ama bu sene atlasın adanaya uçuşu yok ilginç

valla benimki bana iki kere takı aldı u zamana kadar o da sevgiliyken ki onların biri tek taştı işte ama onu da ben aldırdım zorla ama kendi sürprz yaptım sanıyor bilmiyor yani çaktırmayın kaydirigubbakcemile3
diğeride künye almış birseferinde yanıma gelirken otogarda bir gümüşçüden kaydirigubbakcemile3 napayım otogar motogar alsında nerden alırsa alsın
hele iç giyim hiç anlamaz öyle zevkleri yoktur beni pek cezbetmez diyor içindeki daha çok ilgilendirir diyor :kedi:

meleğim kriz nedeniyle adana uçuşunu kaldırmışlardır , çok zarar etti uçak firmaları ..

bende tek taşımı zorla adlrımıştım ama kocamın haberi yok , hala bana sürpriz yaptığını sanır

arkadaşlar hergün parka götürüyomusunuz bebikleri..

bu güne kadar babam her sabah 11 gibi götürürdü ama yoğunlaştı işleri ve götüremiyor..
bende hergün çıkaramıyorum maalesef
ama çok sıkılıyor hal böyle olunca..
allahtan hergün annemlere gidiyo teyzeler dayı filan gırgır şamata oynuyo ama ben yaşıtlarıyla vakit geçirsin istiyorum...
sizinkiler yaşıtlarıyla ne sıklıkta buluşuyor..

yasmıncım hosgeldın canım

benım kocıs takı ısınden ıyı anlar
bekarken favorı altınlarında calısıyordu
ben hıc altını sevmeyen bır ınsandım ama sagolsun esım guzel takılar aldıgından zaman zaman kullanıyorum
tektasımı da sozlenmeden evvel almıstı surprız ama annemlerın haberı yok

bende hediye olarak sevmem giyim..
bencede kadına hediye olarak mücevher yakışıyor..
özel günlerde elbiseyle filan kurtaramaz kendini kii zaten hiiç anlamaz benimki..
bende çok seçiciyim beğenemem..

oğlumun doğumgünü için elbise bakmaya çıktık az pahalı geldi bana..
zor beğendiğimi biliyor kurtulacak ya benden ne olur bu olsun süper oldu vallahi filan sıraladı acıdım aldım:)
sırada mezuniyet hediyem var bakalım
ne güzel seninki yine iç giyimden anlıyomuş oh..

günaydın şekerim hoşgeldin geç kaldın bugün

Evde mutfağın sigortası atıp duruyo geceden beri, tesisatçı ayarladım.Anılın aşısı vardı, babaannesi götürdü.Sabah sabah kombi, buzdolabı, bulaşık mak.ile uğraştım canım. Bir de fotocuya uğradım Anılın resimlerini verdim.Kupaya baskı yapacaklar.İşyerinde kullanmak için.Görmemişin bi oğlu olmuş çekmiş ........ koparmış misali:))) Çok yoğun başladım güne.İşte böyle şekerim...

hımm anladım

kız benim cümlenin aynısını yazmışın seninde mi öyle oldu yoksa yanlışlıklamı yazdın :uhm:

miniğim evlenmeden önce her kcayı bir takıcıya tokacıya kıyafetçiye falan gönderip bir staj yaptırmak lazım bence kaydirigubbakcemile3

Estelim hergün parka gitmiyo , hafta sonu mutlaka dışarı çıkıyo ama hafta içi hergün bakkala gidiyo , bakıcıyla parka gitmesi taraftarı değilim pek..

aman diyeyim canım bencede gönderme..

pazartesi günü annemle gittik parka..bi bakıcı 3 bakıcı dolaştırıyodu çocukları içim parçalandı kendi çaplarında dolanıyodu zavallı çocuklar..
canlarım nasıl üzüldüm bütün gün aklımdan çıkmadı..parktaki spor aletlerinin ayakla basılan yerlerine çocuk dokunuyo yaslanıyo..
annem sinir oldu yazık çocuk yerde sürünüyo dedi..
bakıcıda eee napalım çocuk insan tutamıyoki dedi..

yolasım geldi..
tek kelime etmeden peşinde bekçi gibi eller arkada dolandı..
ayy yine aklıma geldi sinir bastı..

estel canım benim kızım zaten sabahtan akşama kadra bahçede en büyük zevki o eve çıktığımızda bile dış kapıya vuruyor doymuyor akşama kadar bahçeyeee:) kışın ne yapacağız bilemiyorum
yağmurun yaşıtı pek yok bizim orda ama bayılıyor çocukara bir kuzeni var ondan 6 ay büyük oda yağmuru ne zman görse vurmaya çalışıyor bende bir araya getirmemeye çalışıyorum yada gözümün önünden ayırmıyorummm
yağmur tek başına kamyonuyla bisikletiyle kumla çakılla daha çok eğleniyor en büyük zevki her bulduğu şeyi ağzına atmasııı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…