2008 Kasım Anneleri

ay meleğim aynı cümleyi mi kurmuşum farkında diilim valla ama evet aynı şekilde ben o kadar çok anlattım ki tek taşın faydalarını , annemin bu tanıdıkları olduğunu , bu işi ucuza yapacağını , tesadüfen ariş de katalog vermişti gazeteden çıkmıştı , ay ne güzel modeller bu da pek güzel demiştim , ertesi gün annemi aramış yaptırıyım bundan yardımcı olur musunuz demiş , daha çıkıyoduk o zamanlar , annem de beni aradı sevgilin tek taş yaptırıyo evlenme teklif etcek galiba dedi.. böle işte canım kociş hala gurur duyar kendiyle akıl edip de bana tek taş yaptırdığı için :roflol:

benim eşimde tektaşımı sözlüyken aldı üniv. hep taktım ben yüzük söz yüzüğüm(kendi aramızda taktık biz)hala parmağımdadırrr
benim kocişimde bana 14 şubatta çok güzel bir küpe ve birde yüzük almıştı ama sonuna da şu lafı ekledi bu sene benden daha hediye bekleme beğndiğin varsa kanin al... yani içine etti hediyenin doğum günümde avucumu yaladımmm resmennnn

andişim bizde geçende bi kuyumcuya gittik dolar bozdurmaya allahım bir saat gördüm harikaaa bi uydurdum ki sorma dedim ki arkadaşın eşi bu saatten almış kız da çok sevinmiş küslermiş barışmışlar falan dedim (aslında öyle birşey yok tamamen uydurmasyon:))
oda ne yaptı biliyor musunuz cevap dahi vermedii tepki dahi vermedi duymamazlıktan geldi yaniii acaba bu o saati bana alacağı anlamına mı geliyorrr:1ninca:

:gitme: sözlüyken bi tek benim tektaşım olmadı galiba (

benim eşimin annesi (artık tanımışsınızdır kendilerini) eşime 5 kuruş emeği olmamsına rağmen tektaşımı alacağımızda birden evlat delisi kesildi sakııın diye delirdi resmen..
ki ben istemedim zaten..
evlenince hemen tek taş değil 5 taşlı koca yüzük aldırdım görünce ne hissetti acaba merak ediyorum ohh sefam olsun..

lavinya sen dedin sanırım yaşıtlarını görünce vuruyo diye..
benim oğlumda nasıl üzerlerine üzerlerine kahkahalarla yürüyo anlatamam koca 2-3 yaşındaki çocuklar kaçıyo ondan :)))
yakalayıncada aynen pat pat ama anlatıyorum bende o çocuklara sizi seviyo daha sevmeyi tam bilmiyo diye..
ne yapalım bu da onun iletişim şekli :)))

ay sizin batu ile piroşu görmeniz lazım o zaman , piroşum batunun yanağına cici yapıyo batu da dönüp patlatıyo zavallı gelinime , benim oğlanın sevmesi öyle çünkü pat küt... bide ısırıyo ki sormayın , öp oğlum diyoruz yumulup ısırıp çekiyo etlerimizi :roflol:
dün kocama anlattım batu ile pirayenin cicilerini babamların yanında , oğlum babasına çekmiş dedi bi an dumur olduk nasıl yani diyecektim sen severken vurmuyosun kiiiiii:roflol:

aman estelim benim kaynanama kalsa benim de olmazdı tek taşım , o yüzden adamın aklına girdim ya , sen en güzelini yaptırmışsın 5 taş ile bende mi aldırsam ne :roflol:

bizimkide öp dediğimizde bilmiyo öpmeyi yaa kafa atıyo öp dediğimizde..
hemde bayıla bayıla..

babası öp oğlum diyo küüt..

ne zaman öpecek bu çocuk beni ayy ne güzel olur..

estel canım vuran yağmur değil kuzeni aslında o da sevmek istiyor ama bilmiyorlar iştee...
eltileirmin iki tane 7 yaşında bir kız biroğlu var yağmurun kankileri onlarrr
sabahtan akşama kadar kamyonda yağmuru onlar sürüyor çünküü:))
andina alacağım da paraya kıyamıyorum ya bir sürü taksidim var canım rahatlamam sene sonunu bulur 200 tl imiş saat ama ben hala ümitliyim inşallah alırrr

canım yılbaşı geliyor alacaksan çok uyguna geliyor çok kampanya oluyor..
bak istersen..alyans yerine kullanınca şık duruyor..

hatta optimumdaki koçaktan bizim indirimimiz var alırsan seni oraya yönlendiiririm istersen çok yardım ederler..

Herkese günaydın şekerler..

Maytap botların güzelmiş şekerim güle güle giy.

Gülizcim geçmiş olsun.6.hastalığın en önemli özelliği 2-3 gün 38 dereceyi geçmeyen hafif ates,3 günden sonra ateşin düşmesiyle özellikle yüzde ve gövdede olan hafif kızarıklıklardır canım.1-2 günde geçer kızarıklıklar.Benim oğlum da geçirdi 6. hastalık.

Hediyelerden bahsedilmiş.Benim eşim de genelde mücevher alır.En son doğumgünümde ayyıldızlı taşlı filan bir kolye almış.(kendisi azcık milliyetçidr)iLk gördüğümde pek beğenmemiştim hatta almancılar gibi filan diye ağzımdan kaçtı .Çok bozuldu garibim.Ama takınca hoşuma gitti.Tek taşımı da doğum hediyesi olarak aldı:)

saol tatlım , şu arabadan kurtulursak artık aşkımdan bi 5 taş isterim utanıp sıkılmadan kaydirigubbakcemile3

ya benim kocam doğum hediyesi bişey almadı bana , sonra aylar sonra ben dedim ki doğumda kocalar hediye alır karılarına aa bilmiyodum dedi , garibime kimse dememiş ki o da gitti evlilik yıldönümümüzde kolye aldı bana çok güzel hala da takarım çıkarmadım daha boynumdan hiç :)

kızlarr ben eve gidiyorum öğleden sonra gelmeyebilirimm beni idare edecekler:)
üst komuşum olan eşimin amcasının gelinine davetliyimm(ay tekerleme gibi oldu ya)))
akşamdan beri uğralıyor kızcağız neler yapmıştır neler sizin yerinize de yerim meraklanmayın öpüyorum hepinizi...

estelım bakma benım kocıse tuhaf zevklerı vardır
adam benden cok bakıyor gecelıklere resmen ama ben hıc hoslanmam suslu puslu gecelıklerden
hedıye olarak takı almasından cok memnunum

benım oglum hafta ıcı pek gezmeye cıkmıyor
hava guzel oldugunda bazen babası ya da anneannesı ıle benı almaya gelıyorlar gezerek donuyoruz
ama her hafta sonu gezmeye cıkıyoruz

bu dugun takılarına neden karısırlar anlamam
bızımde kayınvalıde yoktu ama velıahtı kızı vardı
benım begendıgım gerdanlık hanıma cok pahalı geldı gıttı bır tane kendısı begendı ve onu almamı soyledı
bende begenmedıgımı soyleyınce kıyametlerı kopardı yok cok pahalı neden bu kadar pahalı bır sey alınıyor nasıl odenecek bunun parası dıye
hos kocam herseyı kendısı yaptı aılesınden bır ıgne bıle gormedı
ben hıc muhatap olmadan kuyumcudan dısarı cıktım esım arkamdan gelıp sen bakma ona senın begendıgını ben sıparıs verıyorum uyma sen ona dedı
ılk ve son alısverısımız oldu ablasıyla cıldıran o oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…