2008 Kasım Anneleri

ay çok güldüm çok kaydirigubbakcemile3

bak benimkide nasıl oldu anlatayım o osmaniyede ben nazillideyim o sene sevgiliyiz birde öğrencimiz var ortak arada onunla da telefonla konuşuyoruz ben oraya gideceğim tatile kocamda evlilik planları yapıyor yaza ama daha evlilik teklifi bile yok ben o öğrencimize telefonda anlattım dedimki bak bir konuşma esnasında evlenecez falan diye geçerse dedim söyle ona hocam böyle olmaz evlilik teklifi ettiniz mi kızlar böyle şeylerden çok holanır bayılır falan de dedin hatta öle kuru kuru evlilik teklifi olmaz bir de tek alın de dedim tesadüf ogünlerde dershanede kızla muhabbet ederlerken işte gülbinle evlenmeyi düşünüyoruz falan demiş bizimki kızda benim dediklerimi aynen aktarmış hatta biraz yağlamış ballamış falan güzel bir yemek esnasında verin demiş falan aa öyle mi tmm o zaman öle yapalım hoşuna giderse demiş bizimki yarın gidip alayım yüzük demiş öğrencime demiş sende gel bana yardım et yüzük seçerken tmm demiş kız akşama anlattı tabi bana hocam böle böle diye bende istediğim yüzük tipini tarif ettim kıza öyle bul dedim ertesi gün gidip almışlar istediğim gibi kızla işbirliğiyle hallettik işi sonra ben gittim işte oraya beni alddı havalalnından o gün ses yok tabi bende hiç bişeyden habersiz naniknanik
ertesi gün balık falan aldık bugün herşeyi ben yapacağım dedi işte kendine göre salata malzemeleri içki falan aldık arkadaşın evinde kalıyoruz bu arada neyse yalnız aksilik bu ya giderken arabanın torpido gözünden bişey almak için açtım orayı yüzükte oradaymış görmezlikten geldim ama yüzüğün paketindeki çiçek eilme yapşıtı allahım silkeliyorum farkettirmememye çalışıyorum olmadı mecbur elimi çıkardım oradan tabi kutuda elimle beraber çıktı artık mecbur bu ne aşkm falan dedim odaa aaa ama sürprizi bozdun falan dedi ben masum kız ne sürprizi yaa falan neyse hem arabayı sürerken hem paketi açtı yüzüğü takıtı falan ben şo içinde aaaa bun nasıl düşündün çok büyük sürpriz oldu canım çok düşüncelisin falan filan saydım tabi o ara oda janjanlı sözlerle evleme teklifi etti o sözler güzeldi ama şimdi tam hatırlamasamda onları ben hazırlamadım yani tamamen içinden gelerek söledi falan işte böle bizim yüzük hikayemizde :roflol:

benimki de almadı ve sebep aynı kimse bana bişey demediki ne bileyim o kargaşada hiç aklıma gelmedi dedi garibim iki saat derse geliyordu iki saat benim yanıma sürekli biyere gönderiyorarrdı şunu al bunu al vs.. koşuşturup duruyordu halen gözümün önüne gelir onun koşmaları

beyazmelek cok organızator gordum canım senı

eh birazcık canım ne yapalım erkeklere bişeyleri öğretmek için bazen böyle organizeler gerekiyor kaydirigubbakcemile3

Ben de tek taş olayımı anlatıyım.Eşimle çıkarken dedi ki bigün evlenelim mi.Ben de böyle mi edilir teklif dedim.Bilmem araştır dedim.Sen söyle dedi.Kimseyle çıkmamış ya yardım et dedi.Anlattım tabi.Bikaç ay sonra tek taş almış bana ama ben görmedim.Bi kebapçıya gittik.Bana masanın altından bi çanta uzattı.Ya neden altından uzatıyosun diyorum, ben utanırım diyo.Açtım kutuyu baktım küçük bir pırlanta tek taş.Sonra hadi bekliyorum dedim.Benimle evlenir misin dedi.Ona tek taş işini anlattığımda sadece ünlülerin taktığını düşünüyomuş, Bülent Ersoy falan...Ya hem ona üzüldüm hem kendime ama yine de güzeldi..

tamam canım bakıyorum ben..bulursak uygun gidelim birlikte..

üzüldüm gülizim ben hep atlasla uçarım , thy gerçekten pahalı
onura baktın mı?
onurada baktım canım çok pahalı..hep dolmuş..

ayyy melekcim bizde aynıydık..çok gittim geldim bende izmir adana arası..belkim aynı uçağa binmişizdirrr

ay belki de binmişizdir valla kaydirigubbakcemile3 kadere bak

sımdı tam ezan okunurken aklıma geldı
mmf bırsey yapmıstı cuma saatı memo yurusun dıye
oldu mu acaba

aa evet bende merak ettim gelince soralım
salla selaya yürüsün haftaya cumaya mıydı o

ya arkadaşlar yere bi kibrit tanesi düşmüş sanırım dün..

bi baktım oğlum onun çakılan kısmını kemiriyor..aldım hemen elinden dr aradım bişey olmaz dedi ama çok huzursuz oldum..

bi bilgisi olan var mı?
ağzını yıkadım hatta korkudan soktum onuda yıkadım uyudu şimdi..

aman eski günlere döndürdünüz beni..bende anlatayım..bende izin aldım kalktım adanaya gitim eşim o zamn tarsusta öğretmen kendi tek başına kalıyo..işte tarsusa akşama doğru vardım beni bekliyor..elinde kocamn kır çiçekleri..sonra eve gittik..yemek masası hazır..ortada 2 adet beyaz gül..anlamı benimle evlen demkkmiş..ben tabiki anlamadım..sonradan eşimden öğrendim..yemekler falan hazır.bi meyve tabağı yapmışki , meyveleri soymuş doğramış, tek tek hepsine kürdan geçirmiş,.birde kırmızı şarap almış ..dedim ben içmem bilmiyormusun dedim..hayır bugün iççez bugün özel bi gün dedi..sonra cebinden tek taşı çıkarıp bana benimle evlenirmisin..hayatımın kadını olurmusun demişti..hiç beklediğim bişi değildi..çünkü biz 7 yıl çıktık ..hiç evliliği konuşmazdık..bi gün evlenecektik ama belli değildi..haa menümüzüde ututmayayım..içli köfteydi..ablasını yaptırmış gelmiş...:)))

estel bırsey olur mu bılmıyorum ama her ıhtımale karsı yogurt yedır canım
bence baska bır doktora daha sor korkutmak ıstemıyorum senı ama catapat malzemesı kullanılıyor dıye bılıyorum kıbrıtlerde

uyudu şimdi emerek yoğurt yerini tutarmı acaba süt..

korkudan ateşim çıktı resmen..

netten araştırdım küçükken kemiren filan oluyomuş kibriti..

panık yapma canım ınsa allah korkulacak bır durum yoktur
ben bılgı sahıbı degılım sadece tedbır olsun dıye soyledım
cıtos buradamı bılmıyorum ama ona sormakta fayda vardı
ya da bır hastaneyı arayıp sorabılırsın rahatlamana yardımcı olur

Aşağıdaki maddeleri çocuk yanlışlıkla yutarsa zehirlenme yapmadığı için paniğe kapılmamak gerekir: Tükenmez kalem boyası, diş macunu, kil, nem giderici paketler, el ve traş sabunu, güneş yağı, ruj, sabun, şampuan, çamaşır yumuşatıcı, kibrit, alçı, oyun hamuru, kurşun kalem, kuru boya, mum, tebeşir, yapıştırıcı, tütsü, tatlandırıcılar.
Fazla miktarda alındığında tedavi gerektirenler: Kolonya, deodorant, saç spreyleri, saç boyaları, kibrit ucu ( 20 den fazla )

20 den fazla olursa tedavi gerekiyomuş bizimki bi tanesinin onda birini bile almadı ağzına..
korkmama gerek yok bu durumda dimi..

dr da korkma dedi ama benim resmen ateşim çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…