- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.701
ay meleğim aynı cümleyi mi kurmuşum farkında diilim valla ama evet aynı şekilde ben o kadar çok anlattım ki tek taşın faydalarını , annemin bu tanıdıkları olduğunu , bu işi ucuza yapacağını , tesadüfen ariş de katalog vermişti gazeteden çıkmıştı , ay ne güzel modeller bu da pek güzel demiştim , ertesi gün annemi aramış yaptırıyım bundan yardımcı olur musunuz demiş , daha çıkıyoduk o zamanlar , annem de beni aradı sevgilin tek taş yaptırıyo evlenme teklif etcek galiba dedi.. böle işte canım kociş hala gurur duyar kendiyle akıl edip de bana tek taş yaptırdığı için :roflol:
ya benim kocam doğum hediyesi bişey almadı bana , sonra aylar sonra ben dedim ki doğumda kocalar hediye alır karılarına aa bilmiyodum dedi , garibime kimse dememiş ki o da gitti evlilik yıldönümümüzde kolye aldı bana çok güzel hala da takarım çıkarmadım daha boynumdan hiç :)
beyazmelek cok organızator gordum canım senı
valla seninki kıyafetten anlamıyor benimki genel olarak hediyeden anlamaz yani belli şelerin etrafında döner senin dediğin gibi hani seninki çanta ile telefond dönüyormuş benimki de etek pantolon kazak ceket vs... giyim üzerine takılıyor hep şöyle değişik bişeyler alayım bilmez hiç
canım gidiyoruz hala araştırmadayım ama uçak fiyatları çok pahalılar kalmış bayram günü olduğu için herkes gidecek tabi ucuzlar çok önceden satılmış en az 1-2 ay önce karar verip almalıydık geç kaldık biraz yine de arada bakıyorum bakalım denk gelirse gideriz uçakla eşim uçakla gidersek osmaniyede çok zorlanacağımızı söylüyor hiçbi yeri gezemeyiz diyor çünkü kayınvalidemlerin falan arabası yok o konuda da haklı o zaman 3-4gün evde tıkılıp kalıcaz yada minibülerle gidicez heryere oda olmaz köyde de akrabaları var oraya nasıl gitcez araba orada şart yani bize bir ara istanbula gitmek istiyor oraya uçakla gideriz olmazsa diyor çünkü istanbulda araba kullanmak mesele artı istanbula uçak fiyatları ok çok ucuz
andinacım atlasa baktım ben izmir-adana direk uçuşu yok o gün istanbul aktarmalı var oda çok zor olur bizim için
ama bodrumdan bilemem belki oradan vardır bodrum bize uzak düştüğü için ben sadece izmir'e baktım
gülizcim bulursan yine uygun bişeyler sende haberim olsun olmazsa beraber gideriz :))
onurada baktım canım çok pahalı..hep dolmuş..üzüldüm gülizim ben hep atlasla uçarım , thy gerçekten pahalı
onura baktın mı?
ayyy melekcim bizde aynıydık..çok gittim geldim bende izmir adana arası..belkim aynı uçağa binmişizdirrronuda da yok hayatım sun ekspres pegasus bütün firmaları talan ettim yok ucuz bilet kalmamış zaten
ben sevgiliyken izmir adana her ay gider gelirdim o yüzden fiyatları firmaları fana çok iyi bilirim ben hep atlasla uçardım çokta severdim ama bu sene atlasın adanaya uçuşu yok ilginç
tamam canım bakıyorum ben..bulursak uygun gidelim birlikte..
onurada baktım canım çok pahalı..hep dolmuş..
ayyy melekcim bizde aynıydık..çok gittim geldim bende izmir adana arası..belkim aynı uçağa binmişizdirrr
sımdı tam ezan okunurken aklıma geldı
mmf bırsey yapmıstı cuma saatı memo yurusun dıye
oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?