2008 Kasım Anneleri

yağmurcum teşekkürler canım en son öyleydim uzun zamandır da tartılmadım boyum 1.77 canım göbüşüm var biraz ama gidecek ama ne zman gidecek belli değil:)

lavişcim sanada kızında maşallah canım

hatırla sevgilinin devamı bi dizivar 80den sonrası
güzel bişeye benziyo ahmetle yasemin yok ama ....(

memo ateşlendi kızlar fitil attım uyudu
keyfi yerinde ama maşallah
babasını görünce gözleri parladı kuzumun
yatak odasına yatırdım gece uynırsa fatihide kaldırmasın

heeee bak nedenı cıktı lavısı m boyun varmıs cnm senın 66 sana normal bır kılo aslında.ben 165 ım kılom da sabah tartıldım 57 olmusum.dogum oncesı 53 tum.4 kılom kaldı ama ben 5 daha verırısem ıyı olacak.

maytabım geçmiş olsunn memoya umarım yeterli olur fitil de düşer ateşiii
evet o filme ebnde bayılıyordum ya bu film de güzel gibi bende baktım bi kez tekrarınaa

gecmıs olsun mmfcım.ınsallah tek fıtıl kafı gelır yarına bısıyı kalmaz kuzunun...bu arada bende hastaydım resmen hatırla sevgılıye...

sağol yağmurcum ..
asmalı konak ve hatırla sevigli en sevdiğim dizilerdi benim şu ahmette başka biyerde oynamadı bidaha
geçen 120 diye bi film vardı dönem filmi gene orda gördüm ahmeti hayran hayran seyretim
kocamda gıcık oluyo aksilik:)))neden acaba??

Hatirla sevgilimi? ya ben deli gibi izlerdim o diziyi..Ahmetten ziyade ben kendimi orada hissederdim..

simdi bu kalp seni unuturmu icinde ayni seyler gecerli.galiba benim ruhumda bisiler var:)

maytabim püenim 105 oldu seker firladi resmen ama orda takildi kaldi :)

ee baska napiyonuz anlatin hele,ay ben cok yedim patlayabilirimiyim?

selam kızlar
ben geldim ama kimseler kalmamış

mmmf geçmiş olsun canım, geceyi rahat geçirirsiniz inşallah

dizideki ahmet dediğiniz cansel elçinmi bende çok beğenirim, farklı bir havası var, birde kırık kanatlar dizisinde oynamıştı

az önce pastamızı bitirdik, eşim ve ben 2,5 saat uğraştık ama değdi, ikimizinde çok hoşumuza gitti, pastamızı ve kurabiyelerimizi şeker hamuruyla kapladık harika bir iş, elimizde hiç ekipmanımız olmadan yaptığımız için uzun sürdü, kalıp vs olsaydı çok daha rahat olurdu.

lavişim sağol canım, sarmayı kasım anneleri karadeniz turunda yeriz inşallah hepberaber:)

artık bizim doğum günümüz oğlumla aynı gün doğan 5 bebişimizin doğum günlerini kutluyoruz:)

iyi geceler kızlar kaç gündür yoktum çok yoğunum çok stres oldum valla
doğum günü hazırlıkları için inşallah herkes iyidir hepinizi öpüyorum
şimdiden yasmin zeynam denizanası bebişlerin doğum gününü kutlarım canlarım
iyi ki doğurmuşuzzz

geçen sene bu saatlerde yine pc başındaydım ama oğlum karnımdaydı, hurma yiyip duruyordum, ben ne zaman doğuracam diye düşünüyordum:))) iyiki doğurmuşuzzemuszemuszemuszemuszemuszemus

laviş, çitos magnetleriniz yola çıktı şekerler, sizin adresler mobil bölge imiş gelmesi biraz zaman alabilir

iyi geceler herkeze,biz bu saatlere pek kalmazdik ama bugün tombik zamansiz uyuyunca ikimizde yaaktayiz hala..

neyse kimse kalmamis iyi uykular herkeze.

asortie ve zeynep şimdiden hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum sizlere, ne mutlu sizin hikayenize yeni sayfalar eklenmeye başlıyor, darısı bekleyen bizlere

mmmf canım sizde inşallah iyi haberlerle dönersiniz

üşenmedim geçen sene 13 kasımda yani doğumdan önce yazdığım son mesajı buldum, kendimde habersiz asorti ve zeyna için dua ediyormuşum:)) duygulandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…