2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
geçmişe bakamadım
sabahtan beri yarın ki doğum günü partimiz için hazırlık yapıoruz (annem saolsun :) )
çoğu bitti sayılır ama benimde canım çıktı doğrusu
sizlerde ne var ne yok bakim :)

denizanacım valla dediğin gibi bu durumda bırakanlar utansın ne diyim ,allaha şükür ekonomik durumumuz iyi ,şu an için benim çalışmamı gerektirecek bir durum yok ,ama tabi ne olur ne biter bilinmez ,bir evimiz bile yok ev almaya filan kalksak çalışmak zorundayım ..allah kolaylık versinhepimize ne diyim ...

kızlar herkeze iyi akşamlar nasılsınız ben çok sinirliyim tel. arkadaşla konuşuyordukta yeni doğum yaptı oda bir kasım anası annesi ablası yardıma gitmişler dikişleri çok kötüymüş çünkü kalkamıyormuş yerinden sadece emdiriyormuş sütünü sağmasınada izin vermiyormuş annesi yani icat istemezmiş manyak karı bebek sürekli ağlıyormuş ama durmadan anesi diyomuş ki sen pek kucağına alamıyon ondan ağlıyor anne doktora görürelim dedmişler eşinle anneside ablasıda ne gerek var boşuna masraf sen bebeğin ağlamıycağınımı zannettin bebek bu ağlar diyormuş en sonunda 6 gün geçmiş doktora götürmüşler meğer annenin sütü gelmiyormuş 6 gündür bebek açmış doktor demiş 1 gün daha geç kalsanız bebek açlıktan susuzluktan ölcek ayy nasıl sinirim bozuldu neden bu anneler her yaptığımıza karşılar yeni şeylere karşılar hep eski bilgilerle mi büyücek bu çocuklar gelişiyoruz işte die sevinceklerine siz bilmezsiniz havasındalar arkadaşım annesinide ablasınıda yollamış evden kendisi bakıyomuş kafası rahat en azından mamaya başlamışlar ne acı verici bir durum değilmi kızlar allah kimseye yaşatmasın ...

heyoo nihayet gelebildim,kocis yemegimizi hazirlarken iki dakka bakayim bende buraya.

krikitos okurken gerildim canim ben,bu ne bilincsizlik nasil bi cehalet anlamadim..eskiden

anne sütü gelene kadar sekerli su verirlermis köylerde filan..yani d¨sün arkadasinin annesi

o kadarmi cahil? ayyy cok gerildim ben,yavrum nasilda aglamistir..

aa burdada konu açmıştı o arkadaş..

okuduğum gün kendime gelememiştim o kadar kötü oldum ki anlatamam..

nörolağa gideceklerdi beyninde bi hasar oluştu mu diye..ne demişler..

ben o olduğunu sanmıyorum canım kadınlar kulübü üyesi değil bu değidiğim kız ama bir tane daha annane vakası varsa inan 2 kat üzüldüm şimdi ve hala sinirimde geçmedi valla

oyuncak bölümünde bişey sordum bide kızlar bakıp bi cevap veriverin yaw kayınvalidem de beni delirtçek sonunda hiç birşey almasa daha rahat edicem walla herşeye bir kusur buluyor

hey allahım ya ,yazık günah küçücük bebeğe ,iyide kadındamı anlamamış sıkmamışmı hiç göğsünü süt varmı yokmu diye ,bu ne cahillik yaa aklım almıyor ..vallahi bende gerildim ..

Kızlar ıyı aksamlar bugun ılk kez gırıyorum.benı merak ettınızmı bakem...
Sabah komsum kahvaltıya davetlıydı bana . sonra onunla bebıslerı aldık reale gıttık.tabı facıa benım oglan ogle uykusunu almasına ragmen durmadı cok huysuzdu.ya trafıkte kırmızı ısıkta durmaya bıle tahamulu yok hemen aglıyor kırmızıda durunca.bugun dama oldum resmen.sonra eve geldık yatırdım onu hemen uyumadı tabı ama sakınlestı eve ve yatagına gırınce.bende soyundum dokundum mamamı yedım )) kocısle konustum.sonra da sıze kostum.ama bır basım agrıyo sormayın.mıgrenım azdı sanırım.su yazıyı bıle zor yazıyom.mert cok gerdı valla benı.gecmıse hıc bakamadım. Bırı ozetlese sevabına...

iyi akşamlarrr
pastaları börekleri yedim midem taş kesti yaaa bide bu pastaları yapan gelin henüz 19 yaşında çok becerikli ya onu görünce kendimden utandım yaaa:) durun sayayım
lahana sarması
üzümlü kek
elmalı pasta
kabak tatlısı
patates salatası
poğaça
yaş pasta
tuzlu çubuk
ya utandım valla kendimden benimle birlikte 7 kişi ağırladı kızlar bide temiz ki sormayın durmadan temizlik yaparsa olacağı o:)
yarın ki yaş günü trafiği oldukça kalabalık herkese kolaylıklar diliyorumm
eylülcüm umarım gönlününüze göre bir ev bulursunuz
bizimde kendi evimiz bu sene yaptırdık içini bi tek banyom biraz eski oda acele değil bide seneye yerlerim tahta onları değiştireceğim ama evim çok rahat allah razı olsun kayınpederimdennn
bizim aile apartmanı olduğu için öle bişey isteyen yok rahatım yaneee....

canım bence aynı kişiler çünkü kelimesi kelimesine aynı anlattıkların onunda annesi ve ablası varmış yanında..6. gün götürmüşler..
ablasının 4 yaşında mı ne bebeği olduğu için güvenmiş ablasına..
emzirmeden emzirmeye alıyomuş bebği ve bu olay olduktan sonra annesi ve ablasıyla göörüşmemeye başlamış..
allah yardımcısı olsun..

krikitos yazdıklarını okuyunca sinirlerim hopladı vallaabenim bir arkadaşımın çocuğu o gizli açlıktan dolayı vucudu susuz kaldı ve havale geçirdi ve yarı sakat allahım ya bunları okudukça sinir oluyorum nasıl zihniyettir bu yaaa
denizannem benim difrizde var sarma hemde kara lahana yollarım canım ben sana yaş gününe yetişmez ama sonra yersin canım
dilek canım ekeldim msnde seni yazışırız canım

Bu arada krıkıtosum aynı sorun bızde de vardı ama bana kımse karısamadı.benı emmıyodu oglum bende pompayla sagıp sutu getırmeye calıstım gece gunduz.hastaneden eve geldık ve oglum sureklı uyuyordu hıc uyanmıyordu.sagabıldıgım kadarını kasıkla ıcırdım hatta esıme mama bıle aldırdım.ama uyanıp ıcmedı kasıkla ne verebıldıysem.ertesı gun esıme hemen dr a gıdelım dedım.ıyıKI de gıtmısız ve kan sekerı düşmüş o yuzden sureklı uyuyormus yavrum ve sarılık baslagıcı cıktı.ay kabus gıbı ılk haftamı anlatamam ya.valla bu aılelere aklım ermıyo sınır oluyorum ya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…