2008 Kasım Anneleri

dogru soyluyorsunuz kızlar
yufka boregını cıkarayım en ıyısı
cesıt olsun dıye eklemıstım ama yetıstırebılırsem baska bır sey ılave ederım

annem alısverıse gıdecekmıs
benım gıdıp kucuk kuzumu devralmam lazım
alısverıs yapıp yarının hazırlıklarına baslamamız lazım ancak yetıstırırız

yarın gıremeyebılırım nete malum
sımdıden kuzuların dogum gunlerını kutluyorum
bebıslerı ısırıyor annelerını tebrık edıyorum
ben hepınızı oper ve kacar

sağol beyazmelekcim hoşbuldum, ya bende gitmedim hiç ağdacıya ama lazere başladım geçenlerde 3 hafta oldu hiç yok daha sanırım çabucak bitecek benimkiler imkanın varsa tavsiye ederim canım

kalimero menün çok güzel canım, destekler harika:) böreğin birini bencede çıkarabilirsin

mmmf senin bir ıspanaklı börek tarifin vardı kaydetmiştimde bilgisayar çökünce gitti, yarın için yapayım diyordum verebilirmisin yarına yapayım diyorum sodaklı falandı sanırım,

bende yarın için kayınvalidemden zeytinyağlı dolma isteyecektim ama bugün ilkeyi bırakırken zaten kimse olmayacak çok hazırlık yapma diyince söyleyemedim içimde kaldı bende yapamam,

birde şaka gibi yarın doğum günümüz ama ortada hiç birşey yok pasta dahil:) sadece kurabiye var o kadar

miniğim bir tatlı kurabiye ekleyebilirsin börek yerine bence sanki tatlı çeşidi biraz az gbi

denizanası canım hiç duymadım lazeri bak bacaklarda falanda oluyormu ben onunla sadece kaşlar falan oluyor sanıyordum :uhm:

alınıyor canım, baktım rahat oluyor bikini bölgesine bile başladık:)) çok rahatladım valla

yazayım canım
önce ıspanağı haşlayuıp soğanla kavur
5yufka için 6
4 yufka için 5 yumurtayı kır
1şişe soda ve tuz çırp
sonra en alta 1 yufkayı serip diğerlerini 2ye bölüp yaptığımız sodalı karışıma batırıp döşüyoruz tepsiye
yufkalar yarılanınca harcımızı koyuyoruz tam orta kata
sonra gene aynı işlem yufkalar harca baıtırılıp döşeniyor
üzerine varsa halis z.yağ yoksa sıvıyağ sürüp pişiriliyor

kızlar bu safiye kız bide laptop aldı kendine ayrı açtırmiim siz sınırsız yapın yarıyarıya ödeyelim dedi
bizimde bikaç aydır sınırı geçiyoruz ok dedik
inşallah verirde enayi yerine konmamış oluruz
ama baktım vermiyo şifreyi değişirim heman

çokk teşekkür ederim canımm

en üste düz bir yufka seriyormuyuz ? onu anlayamadım

ya benim de ir mutfak açasım var ama zaten çiftliklerden başımı kaldıramıyorum bir de mutfağa geçersem hiç çalışamam gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

Kızlar selam.Bir haftadır iş yerindeki bilgisayarım çökük.Sizleri merak ettim.Salıya kadar da bilgisayarımın parçası gelmeyecekmiş (( Akşamlarıda oğluşumun yaramazlığı yüzüzndne pek giremiyorum umarım iyisinizdir.Lavinyacım msn'e ekledin mi beni sanada ulaşamadım bu sebepten dolayı kusuruma bakma tatlım

nazlımelekcim kaan a geçmiş olsun cnm.
çile sana ne oldu?
neyin var?

miniğim ellerine sağlık şimdiden.akşam akşam okuyunca canım börek çekti valla.
ıspanağı yıkama derdi olmasa 5 dk. eve geçince yapardım

Ayyyy yarında bizim doğum günümüz.Çok çalışmam lazım çoookkkkk.Neyse bilgisayarını kullandığım arkadaş ters ters bakıyor uzama zamanı geldi.Kendinize çok iyi bakın kızlar.Umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir.

evlenme yıldönümümü kutlayan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum kızlar.
beyazmelekçim çok güldüm cnm ya alemsin :roflol: yavrum bi de günlük pedi ayrı normali ayrı,yani o dereceyiz hahaha
krikitosum msn de konuşurken burda yeni gördüm yazdıklarını.dedenizle kolay gelsin cicim size.hafta içi bekliyorum mademse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…