- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.181
Yasminim ben şanslıyım yanlız , benim kaynana 1000 km uzakta yaşıyor ve senede sadece 1 kere görüyorum kendisini , gerçi o 1 kereden sonra 1 ay toparlanamıyorum ama olsun yinede durumum iyi sayılır sizlere göre : )) ama her türlü kaynana düşmanı kuruluşun destekçisi olur , içinde yer alırım seve seve : ))
Alemsin denizannem amma çok benziuz birbirimize , iyi birşey değil ama böyleyim napiyim , dayanamıyorum ev içinde yabancı insana , fazla özgür ruhluyum galiba : ))
ben de aynı sizler gibiyim bazen düşünüyorum bencillik mi ya da yabanilik mi diye ama değil tamamen yapı meselesi
beyazmelekciğim seni de tebrik ediyorum bu özverili davranışın için
di mi ya çok tatlı oluyorlar:)
çamtada mı takmaya başladınız siz, bende 2 yaşına gelsede kendi eşyalarını kendi çantasında taşısa bende eski şık çantalarıma geri dönsem diyorum..
..
Andinam kaynana mağdurları olarak sen de bizimlesin biliyorum.Estel de öyle.Canım ayaklanalım, haklarımızı arayalım.Bir dernek falan kuralım 'Kaynanalar mor çatı altına' olur mu derneğin ismi?Ya gaza geldim yine:)))
Denizannem geçmiş olsun dileğin için teşekkürler.
Estelim bir kere daha maşallah kuzuna...
Denizannem batu da çok sever kalabalığı , insanı , babasına çekmiş , benim eşim çok sıcak kanlı , çok insancıldır.. annemler bile diyo Allahtan çocuk babasına benzedi senin gibi değil diye : )))
tatlım arada olmadı birkaç günlüğüne osmaniyeye gönderir eşin aile ziyaretine , sen de nefes almış olursun.. tabi eşini de kırmamak lazım neticede , ayda bir kere yada 2 ayda bir gider gelir , 3 gün bile ortada olmasa rahat edersin sende..
Allahtan görümcem yok , bir tane kayınbiraderim var o da yetiyo saolsun , görümce olsa evlenmezdim herhalde..
dilekcim aşı da bir yanlışlık yoktur korkma içerik anı sonuçta ha bacaktan ha koldan farkenden bişey olacağını samnıyorum ben
kollar bacağa göre daha zayıf olduğu için aşılamak zor oluyor o yüzden bacaktan yapıyoruz demişti sanırım bir ara hemşire seninkinin kolunu yeterli büyüklükte görmüştür yapmıştır
anam amma yazmışınız iyiki bir gün uğramadım , oku oku bitmiyo
aklımda kalanları söyliyim
azom leleale katılıyorum , gece altını açma tatlım..
dilek-estel aşının kola yada bacağa yapılması bebeğin damarlarıyla alakalıdır , aşının cinsi ile değil , çok güldürdünüz beni kızlar :))
ben bugün yoğunum giremiyorum ama aklım sizlerde..
meleğim hayırlı olsun kayınbiraderin , ben asla bir 3. şahısla ki annem bile olabilir bu 5-6 ay aynı evde yaşayamam , Allah mecbur etmesin , büyük konuşmuyum ama zor tatlım.. kolay atlatırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?