2008 Kasım Anneleri

Benimki arka sokakta oturuytoparklar sırt sırta.Geçen yere astığım hırkalardan biri düşmüş.Eşime yere düştü çamaşırlarınızdan biri diyo.Bir kere de balkonun ışığını açık unutmuşum.Oğluna söylemiş ışığınız açık kaldı diye:))))

Ay Andiş'ım bi kere okumuştum senin kaynanan hakkında yazdıklarını. Hele bohça konusunu falan okurken benim yaşadıklarım aklıma gelmişti de tekrar sinirlerim tepeme çıkmıştı. Neyse Allah gözden ırak etsin canım.

tatlım arada olmadı birkaç günlüğüne osmaniyeye gönderir eşin aile ziyaretine , sen de nefes almış olursun.. tabi eşini de kırmamak lazım neticede , ayda bir kere yada 2 ayda bir gider gelir , 3 gün bile ortada olmasa rahat edersin sende..

Alemsin denizannem amma çok benziuz birbirimize , iyi birşey değil ama böyleyim napiyim , dayanamıyorum ev içinde yabancı insana , fazla özgür ruhluyum galiba : ))

ben de aynı sizler gibiyim bazen düşünüyorum bencillik mi ya da yabanilik mi diye ama değil tamamen yapı meselesi

beyazmelekciğim seni de tebrik ediyorum bu özverili davranışın için

aynı şeyleri bende düşünürüm, yabaniyim diye karar verdim:))
eşimde geçende diyorki ilke kalabalığı çok seviyor, biz dayanamıyoruz , aslında kendisi çok sever evde birileri olsun annemler gelince gitsin istemez ama ben stres oluyorum diye benimle özdeşleştirmiş kendini:))
kalabalıktan hoşlanırımda evin içinde fazla dayanamıyorum( keşke değişebilsem
di mi ya çok tatlı oluyorlar:)
çamtada mı takmaya başladınız siz, bende 2 yaşına gelsede kendi eşyalarını kendi çantasında taşısa bende eski şık çantalarıma geri dönsem diyorum..

..

artık onun eşyalarını köpekli peluş sırt çantasına koyup öyle alıyorum, bazen takıyorumda sırtına:))

amin elmalım mümkün mertebe uzakta olsunlar... zaten bu konuda seninki 1 numara , ardından da benimki yetişiyor.. yine kızlarınki daha insaflı bizimkilere göre..

canım bence mor çatıya değilde mümkünse uzaya fırlatalım :))

hatta giderken kızlarınıda alabilir benimki:)))

Yasmin'cim ben kendi adıma senin kaynanayı affettim canım! Bana noluyosa :) Ama işinize çok yarıyordur eminim ki yakın olmaları. Bak bi işin çıktığında hemen alinin altında bırakıyosundur çocuğunu. Benim annem karşıda, kaynana cehennemin dibinde. Her yere bizimle geliyo Bengicik...

Denizannem batu da çok sever kalabalığı , insanı , babasına çekmiş , benim eşim çok sıcak kanlı , çok insancıldır.. annemler bile diyo Allahtan çocuk babasına benzedi senin gibi değil diye : )))

Denizannem batu da çok sever kalabalığı , insanı , babasına çekmiş , benim eşim çok sıcak kanlı , çok insancıldır.. annemler bile diyo Allahtan çocuk babasına benzedi senin gibi değil diye : )))

bu cümlede bana ait gbi duruyor, eşlerimizde benziyormuş, zavallı kader kurbanlarızemuszemuszemuszemus

gidip biraz kuzuyla ilgileneyim uyandı yavrucuk:)

Beni de yabaniler sınıfına koyabilirsiniz. Tabi evdeki yabaniler sınıfına :) Geleni gideni severim ama biraz fazla kaldılar mı batmaya başlar. Annem bile batar Andina'Nın dediği gibi. Bu arada hoş elşim benden yabani buı konuda. O ne geleni sever ne gitmeyi... Ben yine misafirliği severim ama eşimi yalvar yakar zorla götürürüm. Bengisu da bize çekmiş sanırım evde 2-3 kişi değil ama kalabalık misafir görünce hemen huzursuzlanıyor...

Benimkide güleç.Kaynanamın akrabaları da diyo.Maşallah çok güleç, cana yakın diye.Kocam toplumda konuşma özürlüdür de.Sadece G.saray ve R.Tayyip konusu açılırsa göbeğinden birkaç cümle çekmeniz sözkonusu olabilir.Ama ben vıcırdarım resmen:)))

evet canım olmadı gönderir aralarda hem çocukta dinlenir gelir ailesinin yanında bakalım elki de gerek bile kalmaz
yalnız bayrama gitmeden önce eşimle konuşacağım bak diyeceğim çocuğu getireceğiz ama biliyorsun zaman uzun bana arada geliyorlar ki evde kimse olmasa da geliyorlar o yüzden alışık bizimki kaydirigubbakcemile3 hoşgör diyeceğim bana laf etme sinirlerimi zıplatacak şeyler yapmayın falan filan anlatacağım
dün gece yattık aklıma geldi kocişe diyorum ki ya kaynım gelince ben nasıl epilasyon yapacağım artık bir ağdacı bulmam şart oldu diyorum ya diyor çocuk 24 saat evin içinde değilki diyor sen bana söle işim var diye ben onu da eymenide alır giderim evden 2-3 saat diyor
benim terellelliler gelirse postalarım bunları hadi yallah ben azcık keyfime bakarım

Allahtan görümcem yok , bir tane kayınbiraderim var o da yetiyo saolsun , görümce olsa evlenmezdim herhalde..

yahu 10 dakika bir yere gidiyoruz amma yazıyorsunuz oku oku
okuyamadım tabı
tek anladıgım estel oglunun resmını koymus yıne herkes gormus ben yıne sona kalıp dona kalmısım :)))

Ayyy meleğim çok sağol canım içim rahatladı biraz.Doktorumuza ulaşamadım gerçi gün içinde ulaşmak na mümkün.

ulen alıntıyı yapmışım ona cevap yazmayı unutmuşum
benimde görümcem yok allahtan sadece 3 tane kaynım var dediğim gibi üçüde birbirinden iyi

bu arada benim ailemde bana yabani der benim kocişle girişkenlik konuşkanlık oranı ilginç yalnız sizinkilere pek benzemiyor
benim eşim benden daha çok sever eve msafir gelmesini gitmesini ister bi yerlere gidelim birileri gelsin, mesela benim akrabalardan biri haber verir gelcez ben off puff aman bugünde gelmeseler olurdu yorgunum falan derim o olsun akım nolcak gelsinler der ve de her türlü kaprisimi çeker yani ben daha yabaniyim o konuda amaaa işin farklı kısmı şurası
misafir geldikten sonra da bizimkinin ağzını bıçak açmaz gerekirse konuşur gayet sakin bir yapısı vardı le oturur kukumav kuşu gibi arada oturaklı espriler yapar flan oda belki ben şakkıdı şakkıdı kakakra kikiri bayılırım muhabbete bizi anlayan beri gelsin :roflol:

Andişimm nerelerdesin yaa.Yaa estelin bi suçu yok bana gül panik olan benim onlar beni yatıştırmaya çalışıyorlar.Ne bilim canım ya.Ben bide Vahap beyide aradım.Gün içinde yoğunluktan telefona bakamaz biliyosun şimdi akşama aradıklarında ne diyim bilmiyorum asıl komedi o zaman.:)))Bu arada çok sık girmediğin için görmemişsindir.Kocan gelmiş hayırlı olsun demiştim.İçimde kaldı tebrik edemedim diye şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…