2008 Kasım Anneleri

Evet canım ben de hep imrenerek bakardım birbiriyle iyi geçinen geniş ailelere ama kaderde yokmuş işte. Yazık kızım da benim gibi olacak...

ay beyazmeleğim pipi zaten küçücük..kaydirigubbakcemile3
sünnetli ya bizimki..
bezde tam oluyo..
ama çok işiyo galiba..
beze çözüm bulmalı..

atacım hoşgeldin cnm.
gerçekten özledik seni..
bende daha tam liste yapmadım doğum günü için..CADIARZU

anam amma yazmışınız iyiki bir gün uğramadım , oku oku bitmiyo

aklımda kalanları söyliyim

azom leleale katılıyorum , gece altını açma tatlım..

dilek-estel aşının kola yada bacağa yapılması bebeğin damarlarıyla alakalıdır , aşının cinsi ile değil , çok güldürdünüz beni kızlar :))

ben bugün yoğunum giremiyorum ama aklım sizlerde..

meleğim hayırlı olsun kayınbiraderin , ben asla bir 3. şahısla ki annem bile olabilir bu 5-6 ay aynı evde yaşayamam , Allah mecbur etmesin , büyük konuşmuyum ama zor tatlım.. kolay atlatırsın inşallah

öğlen yazdığınızda çıkmak zorunda kaldım şimdi koyayım yine :)
alıntı yapmadığınız için teşekkürler:))

[

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kaçıyom arkadaşlar..son süt iznim bugün..herkese iyi akşamlar..kociş yemeğe götürecek bizi doğumgünümüz sebebiyle ..gidem biraz süslenem..saçımı bi fön çektirem.

çok çiş yapıyordur o zaman annesi bizimki de sünnetli yaa küçücük evet o kadarcıkşeyden ne kadar çiş çıkıyor ama bak :roflol:

sen iyisimi bezi değiştir o zaman bir de öle dene bakalım bende prima ekstra uyku tabakalı kullanıyorum abartı çiş yapmadığı günler dışında böle bişeyle karşılaşmadım son haddine kadar kullanıyor

azocum canım bende çkk özlemişim burda sizlerle olmayı sohbeti.inan çok iyi geldi bana da.azocum bende gece hiç değiştirmiyorum altını sabaha bez tokmak gibi şişmiş oluyo hemen değiştiriyorum.1 kere üstüne geçti çişi o da pipisi yukarı doğruymuş ondan bi daha olmadı hiç.

kızlar ne aşısı vuruluyo bebişler domuz gribi aşısımı yoksa

estelcim maşşşşallllaaahhhh diyorum nazar değmesin ne güzel bir çocuk bu böyle.allahım bahtını da yüzü gibi güzel yazsın inşallah

aa böyle deme yaa :çok üzgünüm: bende sevmem başka birini ama napıcan hayır deyip kocamı üzdüğüme değer mi :çok üzgünüm:

ben kaçıyom arkadaşlar..son süt iznim bugün..herkese iyi akşamlar..kociş yemeğe götürecek bizi doğumgünümüz sebebiyle ..gidem biraz süslenem..saçımı bi fön çektirem.

ohh güliz hadi yine iyisin bakalım ize iyi eğlenceler

off zor okudum valla

yasmincim çokkk geçmiş olsun anıla

atatanem, mucize tekrar aramızda olmanız çok güzel, hoş geldiniz

azocum kaan çok şeker görünüyor oda tombilibu olmuş, acaba içine giydirdiklerinmi fazla geliyor, ben alta külotlu çorap, üstede body üzerine ince bir pijama üstü giydiriyordum, ve önünü tam kapatmıyorum neredeyse göbüşe kadar açıyorumki çok daralmasın, bende geçenlerde bez değiştirdim arada bir çıkıyor sabah, ama gece açmıyorum hiç,

kayınvalide madurlarına geçmiş olsun diyorum, kendileri bu bebişlerin büyüdüklerine tanık olamayacakları için üzülmüyorlarmı acaba nasıl insan bunlar anlamıyorum, benim kayınvalidemde ilke hastalansa benim hasta ettiğimi düşünür ama kendisi cidden iyi bakar:)) doğumgünündede kıyafet oyuncak biz alıyoruz diye cumhuriyet altını almış dedeyede ayrı aldırmış, hesabına ekledik, bizim tarafta kargoyla göndermiş ankaradan bişiiler,

sıvı konusunda ilke bayılıyor, elma suyunu, pekmezli suyu, normal suyu, sütü bayıla bayıla içiyor biberondan,

beyazmelekcim sanada kolay gelsin, iyi insanlarmış inşallah sorunsuz atlatırsınız, eşin için iyi yapmışsın

bu arada saçlarımı kısacık kestirdim yine, rahatladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…