2008 Kasım Anneleri

Ayyy meleğim çok sağol canım içim rahatladı biraz.Doktorumuza ulaşamadım gerçi gün içinde ulaşmak na mümkün.

yok gülüm için rahat olsun koldan bacaktan farketmez önemli olan doğru aşıyı yapıp yApmadıkları ve doğrudur içini ferah tut çünkü hepsini yazıp not alıyorlar eminim seninki de öyledir

Ayyy bi deniz annemin sitesine gömüldüm bi geldim yine estel resmi çekmiş göremedim bebeşi, kaynana muhabbetti açılmış valla ne güzel ya keşke benimkide sizler gibi olsa bende bi kaç kelime sölesem ya çok fransız kalıyorum bu konuya.:)

Estelcim kaçırmış olabilir ama kusura bakma tatlım sen niye resmi kaldırıyorsun*

bu arada zeyna nerde , bilen var mı?

zeyna facede de yok bugün görmedim
maytapta yok bluluştular mı bunlar acaba yine :uhm:

hee buluştuk ama telefonda buluştuk bu segfer :)
kanka eve gidiyomuş az önce konuştum
bende katılamıyorum yaa 10dk ayrılıyorum sayfalar dolmuş okuyorum bende kaynana muhabbetlerinede girmiyorum çünkü benimki zamzamle yıkanmış kalıyo sizinkilerin yanında :hulya:
sizinkiler cevriye anacım kadına haksızlık etmişim

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum buraya herkes iyidir umarım.size eşimin yaptırdığı tabloyu göstermek istedim başta çok kızmıştım ama şimdi hoşuma gitti bakalım siz beğenicekmisiniz

zeynanın işleri bu aralar yoğun sanırım o yüzden giremiyor anladığım kadarıyla

valla maytapcım bende kaynana hikayelerini dinleyince seninkini cevriyelikten sildim buradakiler 10 cevriy eder vallahi kaydirigubbakcemile3

slm kızlar uzun zamandır giremiyorum buraya herkes iyidir umarım.size eşimin yaptırdığı tabloyu göstermek istedim başta çok kızmıştım ama şimdi hoşuma gitti bakalım siz beğenicekmisiniz

Cagancuk eşine haksızlık etme.En azından düşünmüş.Hem güzel olmuş.Oğlunun geçmiş 1 senesini özetlemiş.Düşünceli davranmış.Hakkını yeme haaa:))

ya kızlar bız gıdemedık mother care e.esım kayserıye gıdecekmıs cumaya kadar da yok.arabayı bana bırakıyor.c.tesı dogum gunu var.bır suru ısım var.saclarımı da boyatıyım dıyorum hamıslıktı emzırmeydı derken 2 yıldır neredeyse boya yuzu gormedı.onceden golgelıydı ama sımdı rofle yaptırım dıyom ne dersınız.ayyy kendımı koseye sıkısmıs hıssedıyorum.bu arada oglumun kostumu de geldı.kızılderelı kostumu aldım kostumcumden.yıkadım kurusun yarın gıydırıp foto cekecem.koyabılırsem buraya da koyarım.cok sırın bısı kızlar.

canım kocişin gelmiş hoşgelmiş diyecektim kii yine gitmiş ee yine allah kavuştursun o zaman
saçlarını da boyat bence güzel olur değişiklik ama rfle nasıl durur görmeden bilmek çok zor

Yağmurcum ben olsam balyaj yaptırırım.Yaptıracam da.Şöyle bi zayıflayım kendimi yenileyecem.Bakır balyaj çok hoşuma gidiyo.Güzel hatunsun herşey yakışır.Ne yaptırırsan yaptır foto.ları görelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…