2008 Kasım Anneleri

kızlar ya yardımınıza ihtiyacım var bizim doğum günü akşam yapılcak herkez yemekten sonra gelicek ya neler yapayımsoğuyunca tadı bozulmayan kalıcı bişey olsun çünki öğlen yapıcam sonra saçlarımı boyatıcam fön çektircem 28 kişi falan olucaz sanırım herdavet ettiğim gelirse o kadar kişi eve nasıl sığcaz nereye oturcaz bilemedim menüde yardım istiyorum

yaprak sarması
mercimek köftesi
kücük milföy hamurundan üçgen börekler
kedi kuyruğu(bu bir kurabiye tadı çok güzel oluyor)
peynirli puaça

ne ekliyim ne çıkartıyım sizce kızlar bide top top köfteler yapıyım mı sizde kürdanla sunarım
bide biz 21 kasımda cumartesi kutlucaz arkadaşlarla 28 kişi falan sonra 23 kasım esas doğum gününde 20 kişi aileyle kutluycaz aynı şeylerimi yapayım yoksa başka menümü hazırlıyım gene

1.domuz gribi aşısı yaptıran var mı bebişine
2.emziren var mı hala

ben yaptırıcam asorticiğim ama ayın 10unda suçiçeği olduğu için aralığın 10una doğru yaptırıcam
doktorumuzun tavsiyeysiyle buna karar verdim
maille ,tv den yada akrabadan duyduğum kulaktan dolma bilgilerle değil
çevremde çok fazla tepki var hastanede çalışan sekreter vurdurmayın demiş almanyadaki bilmemkim aramış burda vurulmuyo sizde sakın vuulmayın demiş
birisine bi mail gelmiş içinde domuz kanı varmış sakın vurulmayın demiş.....,eczacı tanıdıkları sakın vurulmayın aaaaa demiş .....bu liste uzar gider
ama farkındaysan hiç dr yok içlerinde
zamanında çiçek aşısı içinde böyle propaganda olmuş noolmuş bir sürü çocuk ölünce herkes tıpış tıpış olmuş aşısını
bence kafan karılşıksa çocuk doktorunla görüş
bizim doktorumuz bize bişeyler anlattı ve bunu bi kadın doktoru yada kalp doktoru bilmez bu aşıyı ancak çocuk doktorları bilir ve anlar dedi

asortie ben emziriyorum canım..

yemiyo hiç mecbur emziriyorum..

mesela bugün kahvaltıdan sonra hep emdi yemedi hiç((((

domuzgribi aşısı yaptırmıycam ben..

ayy iyi emaqziren biri varmış benim gibi yalnız değilim
mmfcim o kadar kulaktan dolma şeyler var ki insan kararsız kalıo

bence yeterli menün canım ama 23üne aynı menü olurmu bilmemki aynı kişilerden 1 yada birkaç kişi gelirse aypı olur yani :)))

selam kızlar,

oh yemek bulaşık tamam, şimdi soru hazırlama kaldı

asorticim o objelerin fotolarını bir alışveriş sitesinden almışım, ama yabancı bir site, tr ye gönderimi varmı bilmiyorum, istersen link veririm, yada bunlar basit hatları olan çiçekler bunun istediğin büyüklükte kalıbını çıkarıp ( netten çiçek bulabilirsin öyle) bir camcıda yada bu işlerle uğraşan başka neresi vardır bilmem oraya götürüp istediğin kadar kestirip silikonla yapıştırabilirsin, bende çok beğeniyorum onları yeni evime yapıcam inşallah
aynadan yaptıracam ben, ama farklı bir metalde kullanılabilir

Asorticim bende emziriyorum canım ama öle yoğun değil.Sanırım az kaldı çok fazla kalmıyor mememde.Bizim doktorumuzda domuz gribi aşısını öneriyorum ama iki yaş ve üstü bebeklere dedi canım.Ben o yüzden yaptırmayacağım.

kirikotos bacım allah sana kolaylık versin.Nasıl başa çıkacaksın bilmiyorum ben 11 kişiyle zor başa çıktım.Menun gerçekten iyi.Çıkart veya ekle diyemeyeceğim ama istersen ben sana menümü söyleyeyim zeytinli çörek,milföy börek,kokoş kurabiye,kısır,makarna salatası,birde terayağılı çubuk birtek çerayağlı çubuğu ve pastanın üstüne konan şekerlemeler hazır diğerlerini kendim yaptım.

krikitoscum kalabalık olacakmışsınız belki bir kaç çeşit daha ekleyebilirsin, mayonez - yoğurtlu bir salata belki,

birde öyle güzel oluyor diyip çekilmiyoruz, kurabiyenin tarifini paylaşıyruz şekerim, ama buraya yazma doğum günü hazırlıklarına yazki yarın tüm gün dersim var gelince burada gözden kaçırmayım:) kolay gelsin canım

1.domuz gribi aşısı yaptıran var mı bebişine
2.emziren var mı hala

bende yaptırmayacam asortiyem..bizim doktorda önermem dedi..
bende emdirenlerdenimm..ben iki yaşına kadar emzirmek istiyomm.benim süt ancak ozaman azalır herhalde..

bizim doktorda tam aksini söyledi canımya..kesinlikle önermem dedi..aşılar kaliteli değil dedi..

bende hala aşı yaptırma taraftarı değilim hala ikna olmadım açıkcası biz kendimizce önlem alalım tevekkül Allahtan diyoruz herkezi korusun Allahım bir an önce yok olup gitsin :Saruboceq:

emzirmek dersen 6. ayda zaten finişşş keşke yaşına kadar emzirebilseydim çok isterdim

dilekçim bence tulumda hiç bişi yok valla yanlış anlanacak falan çokda hoş bence gönül rahatlığıyla verebilrisin

ya çok ayıp olmazsa fikrinize ihtiyacım var
sizce cinsel ilişki sırasında neden kanama olur kafamçokkarıştı

bende yaptımıcam aşı ya aslında doktora sormadım ama içimden gelmio yaptırmak
zeynacım zorlamadan olabilir yeteri kayganlık olmadıysa başka bi sebebi yoktur sanırım
benimde kahverengi akıntım olmaya başladı 2 gündür ya bi de prezervatifte kullanyoruz
mikrop falanda kapma olasılığı düşük çok temizde bakarım ama nedense anlamadım

ya açıkcası bi kaç süredir bu böle ve ben artık iyice soğudum bu işten kasılıyorum yatağa girdiğim an acaba bi doktora mı gitsem netten araştırdım tırstım valla ama her sene simır testide yaptırırım daha 1 ay önce gittim bişide yoktu ama kurt düştü gitmek farz oldu sanırım simır testimin zamanıda gemişti

zeynacım senin kontrol zamanın gelmiş tatlım
gidip gözükmekte fayda var derim

yine domuz gribi aşısı konuşulmuş
valla ben henüz kendi çocuk doktorumuzla konuşmadım
ama benim müşterilerimden bir doktor kendisi üni . de prof olması lazım kalp ve damar hastalıkları branşı ona danıştım hazır ayağıma kadar doktor gelmişken ..
ne ben vurulurum ne de kendi aileme yaptırtırım dedi .
ben de sıcka bakmıyorum zaten aşıya bir de kendi doktorumuzla konuşucas bakalım o ne dicek ??

ayy iyi emaqziren biri varmış benim gibi yalnız değilim
mmfcim o kadar kulaktan dolma şeyler var ki insan kararsız kalıo

asorticim bende emziriyorum hala hemde tek göğusle ,yapışık ikiz gibiyiz süt olduğundan da değil aç olduğundan da değil sırf düşkünlükten.akşama kadar açık bufe emiyor.ıssırmayada başladı oyun yapıyor aklınca ıssırıp bide arkasından yüzüme bakıp gülüyor,
aşıyıda yaptırmayı düşünmüyorum.başbakan bile şüpheli yaklaşınca tamamen soğudum.zaten kızımda grip oldu otamatikman gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…