2008 Kasım Anneleri

Ooo herkesler gelmiş..

Lelalim büyüme atakları 2 yaşta olucak daha 1 senemiz var tatlım..

Yasminim ne zaman karı koca yakınlaşsak canavar gelip babasına sarılıp öpüyor yani babayı benden kıskanıyor , ama uyku vakti geldiğinde koşa koşa bana gelip memelere kafayı yumuyor , yani durumu anlayacağını pek sanmam , pek bi bencil bizimki..

Yavrum benim babayı çok özlemiş.Kalsın annesi o zaman aranızda.Kıyamam Batuşa.Bu arada diğer topikde de görüşürüz ama doğum gününüzü kutluyorum ve Batuş paşayı öpüyorum nanaktan.Sen kızıyosun ama öptüm bi kere:)))

yasmin anıl'a cok gecmıs olsun canım
kımbılır ne kadar zorlanıyor yavru
ama ballı karısımın cok ıyı geldıgını bende bılıyorum deneyebılırsen faydasını goreceksındır canım

bızım kucuk danamızda bız ne zaman yakınlassak hemen gelıp ehheee ehhhee deyıp bana sokuluyor
alıyorum kucagıma burnumu opuyor ısırmaya calısıyor uzerıne bır de babasına vuruyor
ama bız de kıskandıgı tek kısı yok
mesela babamı herkesten asırı derecede cok kıskanıyor
babamın da bu durum ayrıca hosuna gıdıyor

kızlar eşimde çok hasta oldu senelreden beri ilk kez eşimle ayrı yattım yağmura bulaşmasın diye çok uğraşıyoruz eşim kızıma sarılamıyorum öpemiyorum diye ha gayret iyileşme çabalarında...umarım iyileşir eşim çok evham yapıyor grip ya domuz gribi ise bilmem ne de bir sürü şey...

günaydın ,hiç geçmişe bakmadım çok konuşmuşsunuz bıdı bıdı :))
hastalara şifa ,dertlilere deva ,borçlulara eda nasip etsin Allah ..

3 gündür annemdeydim ,bebek görmeye gittik bir arkadaşa ,minyatür bir erkek bebek ,2 aylık ,ama cin gibi..ay melis dana gibi yanında ,birden duygulandım kaydirigubbakcemile3 ne kadar büyüdü kızım diye ..

neyse karnım çok aç ,ekmek yok ,kim çıkacak şimdi dışarı ,ne yicem ben ,meloş ne yicek ..pöfff..

bu arada 5000. mesajımı yazmışım helal bana beaa..

hehe andina mail hala gelmedi desem :)))
evet tatlım kurabıye soguduktan sonra uzerıne cok az hatta fırca yardımıyla balı sur uzerıne seker hamurunu yapıstır tatlım

Lavinya geçmiş olsun güzelim.Hemen panik yapmayın.Domuz gribini 250.000 kişi ayakta atlatmış.Bişicik olmaz.Beslenmeye dikkat,dinlenmeye devam.Ama Yağmuruma bulaştırmayın(

günaydın arkadaşlar..

lavinya çok geçmiş olsun eşine..

andinacım sanada kolay gelsin..hazırlıklar devam ediyor sanırım:) isminide söylemeye başlamış ne güzel..

herkese günaydın.çok kötü bi gece geçirdik hatta dün gündüzde çok kötüydük.çağan hasta oldu yine dün sürekli ağladı kalkmak istemedi ayağımda yattı hep.ilçede oturuyoruz biz burdaki çocuk dr götürdük normalde ona gitmiyoruz ama acil diye gittik.kadın sadece boğazı kızarmış dedi antibiyotik yazdı gönderdi bizi.inanmadık bizde kendi dr gittik balıkesire iyiki gitmişiz.kulakları iltihap yapmış bademcikleri şişmiş ve en kötüsü bronşit başlangıcı varmış.anlamıyorum ya ben daha geçen hafta kontrolünde hiç bişeyi yoktu.hergün meyvesini yoğurdunu yediriyorum soğuktanda koruyorum ama hasta olmasına engel olamıyorum morelim çok bozuksenağlama

cagancuk geçmiş olsun
her ne kadar dikkat etsek de korusakda cocuk onlar bir şekilde kapıyorlar hastalıgı
biz istermiyiz hasta olsunlar elimizden geleni yapıyoruz ve sende yapıyorsundur
o yüzden kendini suçlama

cagancuk geçmiş olsun
her ne kadar dikkat etsek de korusakda cocuk onlar bir şekilde kapıyorlar hastalıgı
biz istermiyiz hasta olsunlar elimizden geleni yapıyoruz ve sende yapıyorsundur
o yüzden kendini suçlama

sağol cnm valla bıktım artık hastalıktan.bi kurtulamadık tabii bunada şükür ama çağan ağladıkça kahroluyorum bişeyde yapamıyorum.

çağancuk çok geçmiş olsun çağanı koruduğun halde sürekli hasta oluyorsa bağışıklık sistemini kontrol ettirmek lazım

bizim şirketten bir arkadaşının oğlu da böyle sürekli hasta oluyordu meğerse bağışıklık sisteminde bir sorun varmış 5 yaşından sonra düzelecekmiş ama o tarihe kadar bir ilaç varmış onu içmesi gerekmiş

böyle bir durum sizde de olabilir bir üniversite hastanesine göstermekte fayda var çağanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…