2008 Kasım Anneleri

günaydın arkadaşlar bende geldim geçmişe göz atamadım sadece bu sayfaya baktım çağancım hastaymış geçmiş olsun annesi hakikaten bağışıklık sistemi ile ilgili bişey olabilir bir üniversite hastanesine git bence de çok sık hastalanıyor çünkü çağan kıyamam ona yaa

ben dün öğleden beri giremedim bir daha site de sorun oldu yine bende anlamadım bir türlü

biz iyiyiz şükür bugün biraz yoğun olabilirim özellikle öğleden sonra sat 17.30da veli toplantısı yapacağım bugün var yarınvar bir de pazar günü var ilköğretimler bitmiş olacak bayram dönüşü de öss ler başlayacak bir de saat 13.00de öğretmenler toplantısı var toplanıp duruyoruz hadi hayırlısı

selam millet
ayy bi kşitap okuyorum 1 günde biticekya illa kalkamadım başından işlerimi bile karga kahvaltı etmeden yaptım kitabımı okuyum diye ama gözlerim bulandıartık az ara veriim dedim
hasta olanlara geçmiş olsun diş çıkaranlara da Allah kolaylıklar versin hem bebişlere hem analarına
bizde bi yaramazlık yok çok şükür şuan dibimde çekmeceyi boşaltıyo
çağancım şu ismini verdiğim şurubu denedinmi canım ben çok faydasını gördüm valla

Kızlar doğum günü topiğine fotoları yükledim..

Çagancuk çok geçmiş olsun canım.1 yaşında başlar hastalıkları demişlerdi.Doğru gerçekten.Anıl da hasta halen.Böyle büyütecez.Yapacak bişi yok.Kasma kendini canım...

tünaydın arkadaşlar..

yasminim anıl düzelmiş biraz çok sevindim..tekrar geçmiş olsun..

lavinyam eşin hastaymış..çok geçmiş olsun..öyle getirmeyin hemen domuz gribi falan..normal
griptir..

cağancuk çağanımız hastaymış çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum..birde kendini sorumlu tutma canım..hangi anne isterki bebişi hasta olsun..böyle böyle büyücekler canımcımm..

bugün eylülde çok mızmızdı..aşıdandı sanırsam..kızlar bizim hala 2 tanecik dişimiz var..geçmi kaldık acaba..bi doktora götürsemmi..batuşumun azıları çıkıyormuş maşallah..bizim sadece alttan 2 tane o kadar..

yok cnm bi daha versene şurubun ismini kontrole gittiğimizde sorayım dr

mmf hangı kıtabı okuyorsun canım

ya sımdı bızım fotocuyla konustum
bayrama yetıstıremem dıyor yaa sınır oldum
cok heveslenmıstım bayramda sehır dısından akrablar gelecektı merak edıyorlardı yaa
bızım albumden once 7 dugun albumu varmıs sırada mumkun degıl dedı
hos cektırırken konusmamıstık erken alırız dıye ama alırım zannedıyordum
daha montajları ayarlayıp bızı tekrar cagıracakmıs ufffffffff

piroşunda azıları çıkıyo maşallah diyim pek zorlamıyo kızımı
ama herkes üç dişi var sanıyo gülünce alttaki dişleri görünüyo daha çok:) aslında üstte daha fazla dişi var 6 tane ama alttakiler kadar uzamadılar henüz:)

gülizim piraye ninde 2 dişi çıktı 2-3 ay öyle kaldı hemen çıkmadı 2 den sonra, ama çıkmaya başlayıncada hepsi arka arkaya çıkmaya başladı

o zaman biraz daha bekleyeyim.ne gelmez dişlermiş..bazende acaba d vitaminini tam alamıyomu diye düşünüyom..işin aksi artık devit alımıda bitti..

Babası benimkini aşıya götürmüş. Aşı dönüşü kapıdan uğradılar ofise. Ben de dışarıda Bengisu'yla ilgileniyorum. Bu arada ezan okunmaya başladı. Ezan sesini duyunca benim zilli hemen eller havaya :) Kızım diyorum ezanda dans edilmaz, anlamıyo tabi bi de şıkıdı şıkıdı yapmaya çalışıyor. Acayip seviyo dans etmeyi. Cep telefonu bile çalsa hemen eller havaya kalkıyo.. babannesine çekmiş nolacak...

dagılmıs durumdayım resmen
babamın dogum gunu ıcın ona surprız slayt yapma kararı aldım
gecmısten bugune fotolarına fatıh kısaparmaktan bu adama benım babam sarkısını eklemeye calısıyorum
ama aglamaktan yapamıyorum yaa :çok üzgünüm: senağlama
dagılıyorum hemen
neden bu kadar duygusal oldum anlamadım

yok cnm bi daha versene şurubun ismini kontrole gittiğimizde sorayım dr
immuzinc canım şurubun ismi 1 aydır kullanıyoruz 1 ay daha kullanacakmışız sonra kesicesz bu şişe yetecek sanırım
kiralık adam diye bi kitap yazgülü aldoğanın kitabı az müstehcen ama içindeki aşka bayıldım ama sonunu sevmedim yaa kadıncağiz öldü sonunda

bitirdim az önce dünyaya dönebilriim
hiç kitabım kalmadı puff
karamazov kardeşler var ama dili ağır diye başlayamadım bi türlü bide eylül vardı onunda başı sürüklemedi bıraktım

andinacım batuşun ve eşinin doğum günlerini kutlarım canım nice mutlu senelere ...
ne güzel bir tesadüf ya bende hep 12 kasımda doğurmayı planlamıştım memoyu benim yaşgünümde ama beyefendi erken gelmeye karar verince yattı tabe

maytabım saol tatlım , batu da aralıkta doğacaktı aslında ama dayanamayıp da erken gelmek isteyince babasıyla aynı gün doğmuş oldu , kocam hayatımın güzel doğum günü hediyesiydi , ömür boyu hediye almasan da olur diyor kaydirigubbakcemile3
ama tabi sabah hediyesini bıraktım baş ucuna , çook mutlu oldu , oğluşumuz da erkenden uyanınca harika bir sabahtı yaa , off off çok seviyorum ben bu doğumgünlerini , artık kızım olursa onuda kendi doğumgünümde doğururum bana hediye olur kaydirigubbakcemile3

maytabım saol tatlım , batu da aralıkta doğacaktı aslında ama dayanamayıp da erken gelmek isteyince babasıyla aynı gün doğmuş oldu , kocam hayatımın güzel doğum günü hediyesiydi , ömür boyu hediye almasan da olur diyor kaydirigubbakcemile3
ama tabi sabah hediyesini bıraktım baş ucuna , çook mutlu oldu , oğluşumuz da erkenden uyanınca harika bir sabahtı yaa , off off çok seviyorum ben bu doğumgünlerini , artık kızım olursa onuda kendi doğumgünümde doğururum bana hediye olur kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…